Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Толерисање вехабизма пријетња по безбједност!!!  (Pročitano 10490 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
A ti si zadovoljan sa ovim standardom i smatraš da bolji ne može biti ? Smile

наравно да не али оно што си ти написао је бајка тј не постоји на овој планети...можда негде другде али за то морамо да се обратимо такстексу
...za njega postoji,odnosno postojalo je.Rodjen i odrastao u komunistickom drustvu u kojem je mozda njegova porodica cinila samu funkciju vlasti u istom.On veruje u price sa kucama od cokolade.On ne moze da svati kako je tadasnja politicko-partijska kasta,odrzavala takvo stanje prividnog blagostanja.Kada je umro vrhovni Bog njihove vere,pocelo je urusavanje utopijskog raja.
Bilo je dovoljno 11 god. od smrti vrhovnog bozanstva,pa da mali bogovi pocnu da razgradjuju raj.
Cak je i u tom utopijskom raju,u kojem je sve bilo kako treba.Bilo onih koji nisu imali elementarnih uslova za vodjenje normalnog zivota.Do duse neuporedivo  manje nego danas,ali ne prihvatljivo za vreme u kojima su ravnopravnost,jednakost i bratstvo i jedinstvo bili mantra za mase!Tako smo u tom ravnopravnom i jednakom drustvu imali jedno Dedinje i jednu Kaludjericu u istom gradu.Kaludjerica je tada bila odnosno izgledala,kao blagi oblik brazilske favele,dok je Dedinje bilo i sad je simbol bogatstva.
Peruski nisu mogli objasniti nakon raspada utopijsko-partijskog raja da vise nema dzabe leba i partijskih privilegija.Slobodno trziste i ulazak kapitalizma nogom u vrata,zateklo je nespremne ideologijom opijene funkcionere.Sad ko o cemu,a potomci ideoloski uljuljkanih politicara pate za vremenima utopije i lezi lebe da te jedem zivota!Nema vise. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ništa od toga ne postoji ni u jednoj zemlji na svetu?
Dobro, onda sam zadovoljan sa 100 era platom, osmogodišnjim školstvom, lečenjem kod travara, kolibom na obali reke, letovanjem u lavoru, dvanaestočasovnim radnim vremenom, prodajom droge po samoposlugama, rasprodajama oružja na buvljacima i bogatim političarima, naravno
Živela sloboda, živeli nama kapitalisti i političari, mi baš i ne moramo svaki dan. Smile

не драми Smile а и не лупетај Smile
видим да ти баш имаш плату од 100 евра...одакле ти компјутер и од чега плаћаш интернет...украо си?

Ne mislim ja samo na svoje dupe kao ti. Postojem i drugi ljudi sem tebe.Kako oni žive, sveznajuće oko?

ох...извињавам се мајка терезо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
A ti si zadovoljan sa ovim standardom i smatraš da bolji ne može biti ? Smile

наравно да не али оно што си ти написао је бајка тј не постоји на овој планети...можда негде другде али за то морамо да се обратимо такстексу
...za njega postoji,odnosno postojalo je.Rodjen i odrastao u komunistickom drustvu u kojem je mozda njegova porodica cinila samu funkciju vlasti u istom.On veruje u price sa kucama od cokolade.On ne moze da svati kako je tadasnja politicko-partijska kasta,odrzavala takvo stanje prividnog blagostanja.Kada je umro vrhovni Bog njihove vere,pocelo je urusavanje utopijskog raja.
Bilo je dovoljno 11 god. od smrti vrhovnog bozanstva,pa da mali bogovi pocnu da razgradjuju raj.
Cak je i u tom utopijskom raju,u kojem je sve bilo kako treba.Bilo onih koji nisu imali elementarnih uslova za vodjenje normalnog zivota.Do duse neuporedivo  manje nego danas,ali ne prihvatljivo za vreme u kojima su ravnopravnost,jednakost i bratstvo i jedinstvo bili mantra za mase!Tako smo u tom ravnopravnom i jednakom drustvu imali jedno Dedinje i jednu Kaludjericu u istom gradu.Kaludjerica je tada bila odnosno izgledala,kao blagi oblik brazilske favele,dok je Dedinje bilo i sad je simbol bogatstva.
Peruski nisu mogli objasniti nakon raspada utopijsko-partijskog raja da vise nema dzabe leba i partijskih privilegija.Slobodno trziste i ulazak kapitalizma nogom u vrata,zateklo je nespremne ideologijom opijene funkcionere.Sad ko o cemu,a potomci ideoloski uljuljkanih politicara pate za vremenima utopije i lezi lebe da te jedem zivota!Nema vise. Smile

Gomila gluposti i pretpostavki. Nemam nameru da si te pravdam i pišem ko sam ,šta sam, kako živim  , ali to što ti pišeš je iz beležnice agitpropa EU, domaćih političara i novopečenih bogataša. Da li pripadaš tom sloju "sposobnih" poslovnih ljudi, u stvari običnih secikesa i prevaranata, ili si možda hipnotisan njihovom mantrom, koju godinama ponavljaju, ali si sigurno opsednut mržnjom prema svemu  što ne podseća na "demokratiju". A ta vaša "demokratija" je tipa , trpi narode ne može drugačije jer si kriv što si imao kredite i što si radio 8 sati dnevno i što niso radio subotom i što nisi radio nedeljom. Čim vam se nešto drugo priča programirani ste da se iznervirate, kao ti sada i naravno da vređate. To vam je odbrana , niži udarac , lakše se diše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ????
ne seri perudji, leba ti Smile, ti ces nekom da pricas o odbrani i niskim udarcima... Prvi si krenuo da baljezgas o levicarskim glupostima, tipa "svi imaju svoja prava" i sl. Takvi kao ti su standardni studenti filozofskog, samo seru o nekim pravima a prstom nisu mrdnuli da nesto zapravo i urade da bi zaista bilo bolje. muka mi je od toga vise Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
ne seri perudji, leba ti Smile, ti ces nekom da pricas o odbrani i niskim udarcima... Prvi si krenuo da baljezgas o levicarskim glupostima, tipa "svi imaju svoja prava" i sl. Takvi kao ti su standardni studenti filozofskog, samo seru o nekim pravima a prstom nisu mrdnuli da nesto zapravo i urade da bi zaista bilo bolje. muka mi je od toga vise Smile
Pre svega nikoga nisam psovao, niti nazivao pogrdnim imenima. To što ti ne želiš da imaš prava kao svi ostali ljudi , te si mazohista, ili si pak buržuj pa ne želiš da priznaš da si u povoljnijem položaju od tvoji počinjenih, ne znači da ljudi ne treba da se bore za svoja prava , pre svega u domenu standarda.
Zašto su za tebe desničarske priče prave, a levičarske baljezganje? Ili ih ne shvataš, ili ne želiš da ih shvatiš. Na žalost prava levica više ne postoji. Kapital je preuzeo kompletnu kontrolu, napravio lažnu ekonomsku krizu i počeo još više da pritiska i pljačka. Kako to da je kriza samo kod zaposlenih , a ne kod poslodavaca, kako to da je kriza samo manje razvijenim zemljama? Pa eto zato što je veštačka i prtestavlja planiranu pljačku. Ti ili tu pljačku ne vidiš , ili u njuj lično učestvuješ. Pre će biti ono druge, jer te moje analize strašno vređaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ????

ne znači da ljudi ne treba da se bore za svoja prava , pre svega u domenu standarda.

Treba se boriti, ali prvo uzmi i uradi nesto konkretno, nemoj samo k'o Kalimero da kukas: "Ljudska prava!", "Ljudska prava!"
Citat
Zašto su za tebe desničarske priče prave, a levičarske baljezganje?
Desnica je moja opcija po pitanju drustveno kulturnog uredjenja, a ekonomski sam mnogo blize levici... A levicarske price po pitanju drustva jesu baljezgarije zato sto nisu utemeljene u realnom zivotu, vec se baziraju na nekim detinjastim pretpostavkama da se ljudske mane daju anulirati praksiranjem svojih shvatanja.

Citat
kako to da je kriza samo manje razvijenim zemljama?
Amerika, Nemacka, Francuska, Grcka ---> sve same "manje razvijene zemlje"

Citat
Ti ili tu pljačku ne vidiš , ili u njuj lično učestvuješ. Pre će biti ono druge, jer te moje analize strašno vređaju.

Vidim ja pljacku, ali vidi je npr. i bf... To znaci da svako ima svoje vidjenje toga, a tvoje "analize" me ne vredjaju nego sam ih slusao zilion puta od kojekakvih zanesenjaka po studentskim protestima i, iz iskustva znam da, kad god na sastancima se neko od takvih javi za rec, odmah produzavamo za najmanje pola sata jer se zna da nece biti receno nista pametno, nista konkretno, al' da ce da traje do u nedogled.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Pre svega nikoga nisam psovao, niti nazivao pogrdnim imenima.

перуђи...да ти цитирам твој пост који си упутио велечасном бф-у ?

хронична лажовчина Smile

у ствари...ево мало твог непсовања и невређања....

ово је упућено директору  Smile јетјуу..

Citat
Šta se može neko se rodi , živi i umre kao budala.Ti si kapitalni primer, budaline

и наравно...мало грубљег речника према велечасном бф-у Smile

Citat
Bf, moraću biti nepristojan , kada već moderatori tolerišu ovo čisto rasističko ponašanje, odjebi.

Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 22:16:09 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Ponekad , Mrgec. U poređenju sa onim što su oni meni rekli , to je tepanje.

Bf ne računam u ljudsko biće, on je naci.
Ti izgleda uživaš da pronalaziš moje nedoslednosti, pogotovo da to istrgneš iz konteksta. Izgleda da jedino ja ovde moram da budem majka tereza.Ispadoh ja najnepristojniji i najagresivniji.Psovali su mi ovde sve po spisku i nazivali me najpogrdnijim imenima, ali ti to nije zasmetalo niti si pravio citate takvih izjava.
A to što sam Jetiju rekao je toliko benigno spram onoga što je on meni prosu na glavu, U ostalom ponekad moraš progovoriti bar delimično njihovim jezikom, jer oni drugačiji jezik ne poznaju.
Ti si ovde dežurni moralista i pametnjakovič, svevideće oko i vrhovni sudija.
Šta se trpaš uvek i svuda zabadaš nos?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ti izgleda uživaš da pronalaziš moje nedoslednosti, pogotovo da to istrgneš iz konteksta. Izgleda da jedino ja ovde moram da budem majka tereza.Ispadoh ja najnepristojniji i najagresivniji.Psovali su mi ovde sve po spisku i nazivali me najpogrdnijim imenima, ali ti to nije zasmetalo niti si pravio citate takvih izjava.
A to što sam Jetiju rekao je toliko benigno spram onoga što je on meni prosu na glavu, U ostalom ponekad moraš progovoriti bar delimično njihovim jezikom, jer oni drugačiji jezik ne poznaju.
Ti si ovde dežurni moralista i pametnjakovič, svevideće oko i vrhovni sudija.
Šta se trpaš uvek i svuda zabadaš nos?
Чијим њиховим.
Па мора човјек да ти скрене пажњу да си упоран лажов а уз то исте ствари интерпретираш
онако како су ти комесари наредили. Smile
Успут,не нађох да ти је неко псовао све по списку.Опет лажеш ко и твоји комесари.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat

а шта је истргнуто из контекста? Smile
да...псовали су те и називали погрдним именима али они не тврде да то не раде...ти лажеш Smile

Citat

не понекад...лепо си написао:

Citat
Pre svega nikoga nisam psovao, niti nazivao pogrdnim imenima

Citat
Ispadoh ja najnepristojniji i najagresivniji.

не друже...испао си лажов Smile

Citat

тако су рачунали и нацисти јевреје,србе,цигане... Smile

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.