Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Толерисање вехабизма пријетња по безбједност!!!  (Pročitano 10468 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Red liar
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Citat
Ti izgleda uživaš da pronalaziš moje nedoslednosti, pogotovo da to istrgneš iz konteksta. Izgleda da jedino ja ovde moram da budem majka tereza.Ispadoh ja najnepristojniji i najagresivniji.Psovali su mi ovde sve po spisku i nazivali me najpogrdnijim imenima, ali ti to nije zasmetalo niti si pravio citate takvih izjava.

а шта је истргнуто из контекста? Smile
да...псовали су те и називали погрдним именима али они не тврде да то не раде...ти лажеш Smile

Citat
Ponekad , Mrgec. U poređenju sa onim što su oni meni rekli , to je tepanje.

не понекад...лепо си написао:

Citat
Pre svega nikoga nisam psovao, niti nazivao pogrdnim imenima

Citat
Ispadoh ja najnepristojniji i najagresivniji.

не друже...испао си лажов Smile

Citat
Bf ne računam u ljudsko biće, on je naci.

тако су рачунали и нацисти јевреје,србе,цигане... Smile

Uostalom misli šta hoćeš, jer stvarno nemam vremena da se ačim i tražim citate koji govore drugačije. Ako sam i opsovao , nekada , bude samo odgovor na uvredu i ništa više i to krajnje trivijalan u odnosu na ono što su oni meni pisali.
Kako ti je drago , ako ti se sviđaju ultrancionalisti i neonacisti koketiraj s njima koliko god hoćeš.
Dosta je teško na ovom forumu zastupati realnije mišljenje o politici, jer te odmah svrstavaju u neki tor i vređaju. Na žalost tako funkcioniše Srbijanska politika, ne možeš biti samostalan , ili si Tadićev, ili Koštunicin, ili.........da ne nabrajam.Kako da političari budu pristojni i civilizovani , kada narod nije i kada narod to ne voli.

Izgleda da je civilizovan razgovor na ovom forumu nemoguć.Uvek postoji jedna grupa jako agresivnih forumaša i druga grupa , u koju i ti  spadaš, koja radi zabave, podstiče tu agresivnost. Ti si tu uvek da još malo razjariš gomilu "krvožednih" ultranacionalista, da po potrebi rastrgne žrtvu. Od tebe nikada nismo pročitali neku analizu , već samo podbadanja, provociranja i pametovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Od tebe nikada nismo pročitali neku analizu , već samo podbadanja, provociranja i pametovanja.

guilty as charged Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Mora neko da preuzme i ulogu dežurnog podbadala i "provokatora".
Samo navali ide ti, očigledno imaš talenat. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Поједини гмазови заборављају да су управо они ти који су започели расправу мимо теме која је постављена.
Бф је поставио поруку #10 29. Jun 2010, 19:31:33 али је вјероватно централа у Хртковцима одлучила да
то треба минирати па "младог" СКОЈ-евца упутила да постави питање које нема везе са темом.
Одговор је био:"оне који ће онемогућити да такви као ви икада више буду на власти".

Добили су одговор сразмјеран питању и наравно да је прангија "младог" бескичмењака одједном постала
крута те је почео са својим мишљењем шта он мисли о нацизму који нема благе везе са вехабизмом
осим што би нам сада можда би од користи више него тзв. демократија.
Е то СКОЈ-евац ради на свакој теми (ко не вјерује нека погледа) а када добије пар одговора (какве је тражио) онда почиње са:"докле модератори мисле толерисати овај шовинизам,фашизам,
бла,бла,бла".

Зашто више не одјебете са том политиком братства и јединства која нас је све па и наше непријатеље
бацила милијарду година уназад.Јебало вас и Братство а и Јединство.
Доведите кући и цигане и педере и усташе и муџосе и амере и корњаче на крају крајева па се лијепо
карињајте,размјењујте сокове,пљујте,штипајте,мазите али иза својих кућних врата је*ем вас ретардиране.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Поједини гмазови заборављају да су управо они ти који су започели расправу мимо теме која је постављена.
Бф је поставио поруку #10 29. Jun 2010, 19:31:33 али је вјероватно централа у Хртковцима одлучила да
то треба минирати па "младог" СКОЈ-евца упутила да постави питање које нема везе са темом.
Одговор је био:"оне који ће онемогућити да такви као ви икада више буду на власти".

Добили су одговор сразмјеран питању и наравно да је прангија "младог" бескичмењака одједном постала
крута те је почео са својим мишљењем шта он мисли о нацизму који нема благе везе са вехабизмом
осим што би нам сада можда би од користи више него тзв. демократија.
Е то СКОЈ-евац ради на свакој теми (ко не вјерује нека погледа) а када добије пар одговора (какве је тражио) онда почиње са:"докле модератори мисле толерисати овај шовинизам,фашизам,
бла,бла,бла".

Зашто више не одјебете са том политиком братства и јединства која нас је све па и наше непријатеље
бацила милијарду година уназад.Јебало вас и Братство а и Јединство.
Доведите кући и цигане и педере и усташе и муџосе и амере и корњаче на крају крајева па се лијепо
карињајте,размјењујте сокове,пљујте,штипајте,мазите али иза својих кућних врата је*ем вас ретардиране.

Saberi se . Odakle ti sad pa Hrtkovci? Inače za tvoju informaciju to je naselje sa većinskim srpskim stanovništvom. Razjarilo te šta sam negde napomenuo da znam dosta ljudi uz Hrtkovaca. Da znam ih , svi su Srbi, izbegli iz Hrvatske i za razliku od tebe imaju normalan pogled na svet, izuzetni ljudi .Izgradili su za deset godina izvanrednu crkvu . Treba je posetiti.
Mani se čoveče i SKOJA i komunista , to je davno prošlo vreme. Ako je za tebe mišljenje čoveka , koji sam sebe naziva nacistom respektabilno, šta onda reći od tebe.
Eto opet si pokazao da si prostačina, smiri se pokušaj bez pljuvanja da iskažeš svoje misli, ako ih uopšte imaš.
Veruj mi tvoj bes i pokušaj da me uvrediš postaju smešni. Shvati čoveče ti si dno dna i možeš samo takve kao što si ti da uvrediš , jer im je stalo do tvog izvitoperenog  mišljenja.
Isplači se Mrgecu na ramenu on će razumeti tvoje ultranacionalističke probleme. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Saberi se . Odakle ti sad pa Hrtkovci? Inače za tvoju informaciju to je naselje sa većinskim srpskim stanovništvom. Razjarilo te šta sam negde napomenuo da znam dosta ljudi uz Hrtkovaca. Da znam ih , svi su Srbi, izbegli iz Hrvatske i za razliku od tebe imaju normalan pogled na svet, izuzetni ljudi .Izgradili su za deset godina izvanrednu crkvu . Treba je posetiti.
Mani se čoveče i SKOJA i komunista , to je davno prošlo vreme. Ako je za tebe mišljenje čoveka , koji sam sebe naziva nacistom respektabilno, šta onda reći od tebe.
Eto opet si pokazao da si prostačina, smiri se pokušaj bez pljuvanja da iskažeš svoje misli, ako ih uopšte imaš.
Veruj mi tvoj bes i pokušaj da me uvrediš postaju smešni. Shvati čoveče ti si dno dna i možeš samo takve kao što si ti da uvrediš , jer im je stalo do tvog izvitoperenog  mišljenja.
Isplači se Mrgecu na ramenu on će razumeti tvoje ultranacionalističke probleme. Smile
Предпостављам да јутрос ниси промјенио доњи веш.
Јбг. прошло вријеме када сте могли отимати из туђег ормара па си спао на једне са рупицама.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ????
Citat
Ti si tu uvek da još malo razjariš gomilu "krvožednih" ultranacionalista, da po potrebi rastrgne žrtvu.

Pretpostavljam da si ti, jadnicak, ta zrtva...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ako je za tebe mišljenje čoveka , koji sam sebe naziva nacistom respektabilno, šta onda reći od tebe.

ето...опет лажеш Smile

ја нпр овде на форуму волим да читам одређене људе и њихове постове....мунказе,кровз,шкорпион Smile ,земунац22 па и бф-ова пискарања...не слажем се са њим у 99,9% случајева и зато су ми његови постови интересантни...али,ни у једном његовом посту ја нисам прочитао да он напише "ја сам нациста"

Citat
Isplači se Mrgecu na ramenu on će razumeti tvoje ultranacionalističke probleme.

ех...јетју је мој арчнемезис Smile ...ни са њим се не слажем у 99% случајева...али човек бар зна да се квалитетно зеза а твој хумор је на нивоу кишне глисте Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
хумор је на нивоу кишне глисте

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.