Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тито на топ листи највећих масовних убица 20. века  (Pročitano 6374 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0

Ne valja nikako to prekrajanje i pisanje nove istorije. Bas to radi zapad sa ovim top listama gde nema nijednog njihovog, glavne dzukele crnci, kinezi, rusi i srbi. Smiley

Не знам другаре, али колико ја видим против било какве промене званичне историје овде су управо ти са Запада и њихови пулени овде:

А и Хрвати ту држе исту страну....

Не треба то мешати са Русијом, према којој се ради друга стратегија. Уосталом Тито је био против Руса, ево шта су мислили о њему:

Уосталом:

Sve cetnici posle rata, svi sada slave slavu i kad pitas od kad slave, svi kazu od uvek. Ali bez izuzetka.

То је тачно, 1991. нпр. није могло да се живи од "четника", сви били велики верници, крстили се и ишли у цркву. Сви пљували Тита и Југославију. Сећам се да су они који су ме раније подјебавали што моји славе славу, тада су кренули да носе крстаче и да се крсте левом и десном. Сада су вероватно поново атеисти, ако нису још увек турбо верници...

У то доба су чак Биљана Србљановић и Веран Матић били "четници", чак и онај Чеда је током деведесетих био турбо верник па чак и националиста

После ратова у екс СФРЈ, нарочито после 2000. одједном све више и више "левичара" и атеиста. Сада маса пљује четнике, пљује цркву, слави Тита и ложе се на Југославију.

Превртљивци... Smile

Али ти идиотизми превртљивог обичног света и владајући идеолошки трендови не треба да имају везе са утврђивањем историјске истине и правде.

« Poslednja izmena: 05. Mar 2015, 23:19:30 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
SonyEricsson xperia m2

Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
И овај геронтолог гарант слави славу пре него што се и испилео Smile

To je najmanje bitno, na kraju ce ispasti da je bilo 10% komunista, sve ostalo cetnici, ali to jednostavno nije istina.

Trojica pradedova su pocetkom rata, posto su sluzili vojsku, zarobljeni i odvedeni u Nemacku. Jedan je poginuo u Austriji, jedan u Nemackoj, treci se vratio. Svi ostali i sa majkine i sa oceve strane, sve komunisti do jednoga. Jedni su iz srca Sumadije, drugi okoline Nevesinja. Jbg, a mogao sam da promenim pricu, nego mi bilo glupo, deda mi narodni heroj. http://www.dodaj.rs/f/1x/z/J20rX59/untitled.png

Jebi ga.

@ganderoleg

Pisao sam o tome na SN forumu, najveca nasa tragedija koja je mogla da se desi su cetnici i partizani. Jedni za ove, drugi za one, pa jedni zapale selo i pobiju sve sto nadju, jer su culi da je to selo za one "druge". Onda ovi drugi to cuju pa ovim prvima zapale selo i pobiju nejac i tako u krug, mlatili se medjusobno i jbg, jedni su pobedili, drugi su izgubili. Ovako ili onako.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2015, 23:25:14 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sta ces  mjenjat pricu...trebas se ponositi djedom..naravno...da i jesi ponosan....

kod nas u nasim krajevima sve moze da prodje..samo nek nije ustasa  Smile  Smile
ustase tamo nesto ne volimo... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
Ni ustase, ni mustase.

Zato je danas Nevesinje multietnicki grad. Sve srbi, jedan spanac i jedna muslimanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0

To je najmanje bitno, na kraju ce ispasti da je bilo 10% komunista, sve ostalo cetnici, ali to jednostavno nije istina.

Пази, као прво бркају се неке ствари...

1. Треба разликовати Србију од остатка Југославије. У Србији је било наравно комуниста пре рата, иако изузев већих градова нису имали јачи утицај у народу. То се видело и за време рата...

Језгро ЈВуО је било у централној Србији. Језгро партизана је била босанска Крајина. На почетку устанка су били смешно мали покрет, тек су знатније нарасли преласком у Босну. Највећи број сељака у Србији, нарочито у Шумадији и Ваљевском крају је чинио језгро бораца ЈВуО.

Четници и ЈВуО нису иста ствар. Четници у Босни углавном уопште нису били део ЈВуО, као ни неки у Србији: Пећанчева екипа и Недићеве помоћне трупе.

Да ли знаш да је један од оснивача КПЈ, Живко Топаловић, левичар, републиканац и атеиста био у Дражином штабу?

2. Не треба бркати породичне афинитете са истином. Већ сам рекао да су моје тетке убијене на Бањици као припаднице КПЈ и проглашене за народне хероје.

Али то не мења чињеницу о оном што сам писао, јер је тако било, барем у Београду. Породично-клановске лојалности немају везе са истином.

3. Разоткривање Титових злочина или рехабилитација Михаиловића не укида чињеницу да је Тито био један од вођа покрета отпора и да је изашао као победник, и да је партизански покрет био покрет отпора. Са друге стране, Грчки десничари су изашли као победници у Грчкој после рата, па су се разоткрили њихови злочини над комунистима, чиме није укинут њихов статус бораца отпора.

Савезничке стране су чиниле злочине, али их то не чини фашистима...

Иначе, и Грчки комунисти су оптуживали остале грчке десничарске устанике да су немачки колаборанти и фашисти, само што нису победили.

Са становишта националне политике према Србима, Тито је био погубан, али зомбификовани Срби поткупљени страним девизама, полуткама, партијским бенефицијама и летовањима то нису капирали, нити желе да капирају.

П.С

Pisao sam o tome na SN forumu, najveca nasa tragedija koja je mogla da se desi su cetnici i partizani. Jedni za ove, drugi za one, pa jedni zapale selo i pobiju sve sto nadju, jer su culi da je to selo za one "druge". Onda ovi drugi to cuju pa ovim prvima zapale selo i pobiju nejac i tako u krug, mlatili se medjusobno i jbg, jedni su pobedili, drugi su izgubili. Ovako ili onako.

Тачно, али највећи феномен је што су и партизани и ЈВуО били првенствено југословенски покрети, тако да савремени наложени "четници" немају појма. Један од последњих живих четнички Дражиних официра је Словенац и католик.

П.П.С

Него да баталимо четнике и да се задржимо на комунистима...

Шта је са Голим Отоком и жртвама из времена Информбироа, који су скоро сви били екс партизани и комунисти. Шта је са њиховом рехабилитацијом и обештећењем?

Па ти људи су најебали због русофилије. А то већ апропо односа са Русијом.

Јбг, сама Русија рехабилитовала Стаљинове жртве и подигла меморијалне центре, а код нас не сме да се таласа.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 00:10:24 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
  Imam i ja pretke iz nevesinja Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 00:12:15 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung SGH-E590
Moj deda nije bio komunista niti protiv komunista, on je bio dete i to seljacko sa juga Srbije. Veru nikad napustio nije, cak sta vise ceo mu je zivot orijentisan oko crkvenog kalendara. Smile
A deda sa majcine strane ne da je bio komunista, vec je bio pravi komunista. On je odbio stan od drzave zato sto vec ima jedan... e da je znao kakvo vreme dolazi Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
1. Треба разликовати Србију од остатка Југославије. У Србији је било наравно комуниста пре рата, иако изузев већих градова нису имали јачи утицај у народу. То се видело и за време рата...

Kako bih to nazvao, recimo, sindrom pobednicke strane. (Lupam brojke) Cetres' prve 20k partizana, druge 50k, trece 100k, cetvrte 250k, a pete najmanje milion. Taj fenomen je interesantan.

Језгро ЈВуО је било у централној Србији. Језгро партизана је била босанска Крајина. На почетку устанка су били смешно мали покрет, тек су знатније нарасли преласком у Босну. Највећи број сељака у Србији, нарочито у Шумадији и Ваљевском крају је чинио језгро бораца ЈВуО.

Dobro, to stoji. Ali mnogo manje mesta u Srbiji imas za koja se kazu da su bila "cetnicka", nego partizanska. Eto, Valjevo i okolina - "cetnicki" region. Samo srce Sumadije, selo Darosava (ex Partizani) kao i sela iz okoline, "partizanski" region, itd...

Шта је са Голим Отоком и жртвама из времена Информбироа, који су скоро сви били екс партизани и комунисти. Шта је са њиховом рехабилитацијом и обештећењем?

Jos bolje kontrapitanje, zasto tito to sve nije pobio kad je mogao? Mislim, to su sve neprijatelji drzave? Sto to odmah nije razjebao? Nemoj samo da kazes da nije smeo zbog medijskog pritiska ili neceg slicnog. Kako je moguce da dans imamo toliko tih povratnika sa golog otoka?

Јбг, сама Русија рехабилитовала Стаљинове жртве и подигла меморијалне центре, а код нас не сме да се таласа.

Nijedan narod nije toliko najebao u WW2 kao ruski. Vise ih je stradalo nego svih ostalih zajedno u Evropi. A pojavom Gorbacova je krenulo masovno razjebavanje i rehabilitacije svega i svacega. Zato danas na History Channel-u imas bitku za Staljingrad pa kontraofanzivu rusa gde se napominju nevidjena zverstva rusa osvetnika.

I danasnji rus, koji voli njemcova misli da je hitler bio dobar covek, staljin je govedo, jbg, ubio je vise ljudi nego hitler, u svakom slucaju je gori od njega.

Tako sada treba i kod nas. Prvo cemo da pljujemo, pa cemo da lizemo. Na kraju kada rehabilitujemo sve, pitacemo se, sta je nama uopste bilo i zbog cega se uopste ratovalo.

@orf

Cestiti junace. Smile

@roki
Ljudi su verovali u nesto, to je bio jedan od fenomena, a bilo je takvih primera. Pitam se da li bi bilo ko danas tako odreagovao? Ali cuti i pevaj. Moj je tatica vratio jebeni izdajnicki stan jedne bivse republike, njemu ce majka Srbija da da drugi. I eto, posle 21 godine ga je i dobio.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2015, 00:30:01 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ustase mustase..to su sve za mene ustase...  Smile

mislio sam da i komnisti titovi borci iz onog rata..mogu da prodju..
pa i ovi novi srbi...sto sus e pojaviuli iz amerika i ko zna odakle..su sve ispuuzali posle rata...
i sve sve..prolazi ...samo ne ustase...

moj onaj ludjak je ostavio sarajlijama...svoj stan...  nece nista s njima da ima  Smile
al dobro... mater ga nagovorila..tj namolila...i snaso se...dobio je u nekoj kompenzaciji - duplo manji...  Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tito ubica

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.