Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 23:25:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koga vise ima mladjih ili starijih tindejdzera?
Manje od petnaest godina tjs. mladji tinejdzer
24.6%  (46)
+15 godina tjs. stariji tinejdzeri
75.4%  (141)
Ukupno glasova: 187
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 1036
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tinejdzeri  (Pročitano 210546 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
wi i vas linux

saki ja bi presao ali bi mi cela porodica srala zato sto nebi mogla da se snadje

a sestra bi se snasla ali MAMA Smile

nezna ni na xp-u

Pa instsaliraj linux i windows u isto vreme. Izdvoji virtuelni ram sa harda jedno 500 mb i jedno 5-10 gb ti treba da bi smestio linux sa odgovarajucim komponentama.

Imam ja jedno pitanje za vas, sta vi mislite o skoli i profesorima, o ucenju uopste. Kakvi su vam stavovi po pitanju toga, sta zamerate, smatrate li pozitivnim ili negativnim itd.

Evo jedan moj post sa jednog filozofskog foruma.

Ovde ce malo da pricamo o nasem organizovanju obrazovanja.
Sta treba da bude cilj skole. Obrazovanje gradjanstva neke zemlje, masovno stancovanje kadra za odredjene oblasti ali pre svega skola treba da bude mesto u kome ce da nas nauce o zivotu i o ucenju.

Sta nam zapravo pruza ta skola? Jedno je sigurno stancuje kadar, ali kakav kadar? Evo ja cu da vam kazem-NIKAKAV uglavnom. U tim skolama kod  velike vecina prefesora(vaspitacha, ucitelja) vladaju jedne fasisticke metode koje mladi i otvoreni umovi po defaultu odbacaju. Te retko ko bude naucen da se odnosi prema ucenju kako valja. Skola za ljude predstavlja teret, strashan teret. Ne zbog gradiva vec zbog mentaliteta medju profesorima.

Provesore delim na 2 velike grupacije:
1. "Fashist"i, oni koji misle da je kljuc ka uspehu samo rad ( delimichno su u pravu ) ali imaju jako pogresne metode kako da objasne ljudima to. Uglavnom to rade davanjem losih ocena, teskih pismenih, resetanjem na usmenim ispitima i glumeci strogocu i opasnot.
2. Beskorisni, oni koji samo propustaju djake da prodju bez obzira na sve, kuliraju i boli ih dupe za sve, nisu strogi niti su bilo kakvi. Jednom recju beskorisni, kod njih mozemo da dobijemo dobre ocene ali nista vise! Cak ne steknemo ni znanje tog gradova.

Obe ove kategorije preovladavaju, kod fasista steknemo znanje i odbojnost prema ucenju i skoli, kod beskorisnih ne steknemo nista sem dobrih ocena. Postoji i treca i najslabija kategorija prefesora onih normalnih koji i pruze malo vis od ona dva tipa ali opet , retki su te na mali broj ucenika imaju uticaja.

Za ovo je prvenstveno kriv sistem u osnovnoj skoli. Ja sam imao genijalnu uciteljucu u prvom razredu jer nisam isao u vrtic i kada sam stigao nisam umeo da citam. Za malo manje od dva meseca ja sam citao skoro najbolje u odeljenju ( al sam opak!  Smile ). No ona je priminula i dosla nam je nova uciteljica koja je bila seljanka( da to je pravi izraz ) ona je bila uglavnom nezainteresovana za bilo sta, cak su moji roditelji primetili da kad prica o meni ( a i o ostaloj deci ) nema pojma o kome se radi! I ciju su to roditelji!!!

Onda dolaze 5-6-7-8 razred, gde upoznajemo prave fasiste!  Oni podrzavaju napredne, slabije ili progutaju ili kuliraju pa ih resetaju jer misle da nema vajde od tog ucenika. Zar to nije strashno? Umesto da izvuku najbolje oni bude najgore!! Slichne stvari se dogadjaju u srednjoj kod pojedinih profesora.

Meni su pojedini fasisti napravili opasne traume, josh uvek pamtim neke poteze zbog kojih bi ih izbacio sa posla. Bila je jedna profesroka OTO-a koja je imala svoju kancelariju i kad god sam hteo da je pitam nesto u vezi gradiva imala bi obicaj da me otera napolje jer jede Kolce sa tetkcom. Takodje je postojala profesorka hemije ( u osnovnoj ) koja je bila Beskorisna, skroz popustljiva, ja i dan danas ne mogu nista da ukapiram iz hemije jer je gradivo obimno a ja sam postao operisan od iste. Da ne pricam o profesorima u srednjoj.

Na kraju srednje skole gde vec mozemo jasno da podelimo profesore po ovoj mojoj podeli..

Skola je trenutno ono sto nebi trebalo da bude, fasisticka ustanova zato vecina ljudi pukne sa skolom kad-tad!

Vasa misljenja, koliko se slazete samnom ili ne ? Inace ovo se odnosi na srednje skole i osnovne sa fakultetima nemam iskustva...ako neko ima slobodno nek dopise.

« Poslednja izmena: 25. Dec 2006, 04:46:51 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Sha svidja ti se ?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
hehe odlicno je  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k300i
Pozzz svima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
dzs delija ja cu se sad skinem moram jos malo u skolu

najverovatnije od cetvrtka cu biti aktivniji na forumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k300i
E pa super
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
pozdrav podanici moji Smile Smile Smile

Sta kazete na nov Avatar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung SGH-E630
Lepo, lepo Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
jao shto je lep... ja ispunjavam uslove ali smishljam kake ce da izgleda
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 1036
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 23:25:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.