Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28158 puta)
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
čovječe božiji gdje to on pjeva da ćemo protjerati srbe, gdje???

pa daj se već jednom počni ponašati ko odrastao čovjek

ako misliš na čavoglave tu govori o četnicima i bandi a ne o svim srbima kao srbima
MOLI MALA
....
Sve ćemo ih silom otjerati,
Domovini miran san donijeti,
bježat će i prokljinati majku
što su došli u našu Hrvatsku.
....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
čovječe božiji gdje to on pjeva da ćemo protjerati srbe, gdje???

pa daj se već jednom počni ponašati ko odrastao čovjek

ako misliš na čavoglave tu govori o četnicima i bandi a ne o svim srbima kao srbima
MOLI MALA
....
Sve ćemo ih silom otjerati,
Domovini miran san donijeti,
bježat će i prokljinati majku
što su došli u našu Hrvatsku.
....

Sad ce umorni da kaze. Pa dobro gde Tompson (cita se Tupson) govori o ubijanju i proterivanju Srba osim u toj jednoj, ovaj dve pesme.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam svjestan da na ovom forumu ima puno infantilne i ne toliko umno razvijene omladine koja ili namjerno ne želi skužiti o čemu se priča ili jednostavno ne može skužiti o čemu se priča pa ću pokušati po zadnji put svoje teze podijeliti U točke

1.thompson ne pjeva ustaške pjesme a na koncertu se izričito ogradio od fašizma i nacizma

2.razno razni ljudi se poistovjećuju sa onim što thompson pjeva, ne slušaju ga samo desničari

3.poneki klinci koji dođu na njegov koncert nose razno razna obilježja, što iz neznanja, što iz fore, što iz toga što se još traže i što su još zeleni i nerazvijeni su im stavovi o životu uopće - kao i većini vas na forumu, tako da tu pojavu uopće ne treba ozbiljno uzimati u obzir

4.nitko ne može okupiti toliko ljudi na koncertu kao thompson što zapravo znači da ga većina uvažava i slaže se s onim što pjeva a manjini smeta to što on pjeva e sad zašto je manjina glasnija od većine - to je tema za drugi razgovor, možda zato što je dobro plaćena da bude jako glasna Smile
1. Recimo da Thompson ne pjeva ustaske pjesme. Zasto mu se onda stalno stavlja na teret koketiranje sa Pavelicem i ostalim "velikanima" vase istorije. Stalno spominjete neke snimke na kojima kao izgleda kao Bob Dylan i pjeva lagane balade. Svaki snimak koji sam slusao je bio hardcore, sa barem 7-8 ustaskih pjesama. To implicira da te umjerene snimke ne postoje, ili su snimljene 2-3 da zamaskiraju oci.
2.Totalno si u pravu, s njim se poistovjecuju sadisti, piromani, umno bolesni i ostala "krema" drustva
3.Kod vas je onda u Hrvatskoj problem sa omladinom vrlo velik. Ili su retardirani ili se prave retardirani. U XXI vijeku, kada je covjecanstvu potreban duhovni i humanisticki preporod, vi se zatvarate u ustastvo. Na ovaj forum dolaze psihicki i fizicki razvijeni momci i djevojke, Srbi i Srpkinje, koji razmjenjuju ideje, i zaista nam niste potrebni.
4.Iz svega navedenog, ispada da je to tacno, i da samo on kod vas moze da napuni Maksimir. O tome da kod vas nijedna nacionalna ideja nije uspjela pored fasizam ne bih sada....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
da....kod njih je samo fasizam uspio!!!!jugoslovenstvo koje je imalo najplemenitije ciljeve koje su naravno razvili ti "zli srbi" koji su ih "mucki natjerali" u tu plemenitu tvorevinu....vidimo da hrvati jednostavno nisu mogli da nauce nista plemenito jer su zatvoreni u cahuru fasizma i skoro nepostojece nacionalnosti!!!

na kraju kao sto vidimo samo srbi izlaze opeceni iz te tvorevine jer nisu bili dovoljno sebicni i nacionalisticki nastrojeni....... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nama je uvek falilo nacionalizma, a neki pričaju da je loš !!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ja sam svjestan da na ovom forumu ima puno infantilne i ne toliko umno razvijene omladine koja ili namjerno ne želi skužiti o čemu se priča ili jednostavno ne može skužiti o čemu se priča pa ću pokušati po zadnji put svoje teze podijeliti U točke

1.thompson ne pjeva ustaške pjesme a na koncertu se izričito ogradio od fašizma i nacizma

2.razno razni ljudi se poistovjećuju sa onim što thompson pjeva, ne slušaju ga samo desničari

3.poneki klinci koji dođu na njegov koncert nose razno razna obilježja, što iz neznanja, što iz fore, što iz toga što se još traže i što su još zeleni i nerazvijeni su im stavovi o životu uopće - kao i većini vas na forumu, tako da tu pojavu uopće ne treba ozbiljno uzimati u obzir

4.nitko ne može okupiti toliko ljudi na koncertu kao thompson što zapravo znači da ga većina uvažava i slaže se s onim što pjeva a manjini smeta to što on pjeva e sad zašto je manjina glasnija od većine - to je tema za drugi razgovor, možda zato što je dobro plaćena da bude jako glasna

Thompson je Ustaško govno koji skuplja isto tako Ustaška govna i ko to voli da sluša i on je govno...

Inace je jako glupo o tome raspravljati,takvi kao što je on svugde postoje,ima takvih i kod nas,i zanjih isto mislim,pozivati na istrebljenje nekog naroda,mahati kojekakvim zastavama a sebe zvati patriotima pa to je u najmanju ruku neukusno,a praviti se blesav i tvrditi da to nije tako to je provociranje i nema veze ni sa cim drugo...
Ja naravno ne mislim da su Svi ili cak vecina Hrvata Ustaše,to nije tacno al da je Thompson Ustaša!pa to i ptice na granama znaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Samo bih podsjetio pojedine Burek-forumaše na nedavnu temu: Thompson u Sarajevu, u Zetri

Tamo ste mogli vidjeti da nas ima - koji, ne da ne volimo - već ismijavamo spomenutog "glazbenog umjetnika" i njegovu nedojebanu publiku i obožavaoce ...

Inače, u Hrvatskoj, mnoga mišljenja o gore spomenutom "umjetniku" su, da je dotični - jedan siroti neuki primitivac, kojeg je rat izbacio s  domoljubnom pjesmom "Čavoglave" - i  koji se tada prvi puta susreo s civilizacijom, zubarom, četkicom za zube i sl...   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa cetnici i ustase su tako daleko da ne mogu ni da se porede!

Pre svega cetnici uopste nisu bili fasisti!
Smile Smile Smile Smile Smile
Bravo mozak,ne četnici nisu bili fašisti oni su dokazani antifašisti,pobili su toliko Njemaca da ih možete sve nagurati u folciku.

cetnici su imali i bitke sa Nemcima za razliku od Ustasa i Balija!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
[Samo bih podsjetio pojedine Burek-forumaše na nedavnu temu: Thompson u Sarajevu, u Zetri

Tamo ste mogli vidjeti da nas ima - koji, ne da ne volimo - već ismijavamo spomenutog "glazbenog umjetnika" i njegovu nedojebanu publiku i obožavaoce ...

Inače, u Hrvatskoj, mnoga mišljenja o gore spomenutom "umjetniku" su, da je dotični - jedan siroti neuki primitivac, kojeg je rat izbacio s  domoljubnom pjesmom "Čavoglave" - i  koji se tada prvi puta susreo s civilizacijom, zubarom, četkicom za zube i sl...   /quote]

!

Ma covece u tebe niko i ne sumnja,ti si jedan Gospodin i sve ti je jasno,ja sam samo lud sto se palim na gluposti tipa Thompson!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
cetnici su imali i bitke sa Nemcima za razliku od Ustasa i Balija!

Ma jebi ih tamo,isto je to samo drugo pakovanje,pobili su vise Srba nego Nemci,a to sto su malo pucali po njima to je bilo kad rakija proradi!

Eto sad kad sam se iznervirao 2x komentar za redom...
Zao mi je!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 14:56:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.