Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28180 puta)
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N95
lol koj tupson, sta bi dao da bude mec boksa Bora vs Tupson  Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Neznam kakva je ovo rasprava,ima ljudi koji slusaju thompson i neka idu neka ga slusaju,ja jedino sto bi ucinio to jeste da bi kontrolisao tko uvodi takve majice sa U i time slicno,naravno pobrinuo bih se i o tome ako Markovic vec pocne da pjeva o Ustasama ili tome slicno da dobije neku kaznu...to je to...sto se tice njegovih pjesama...ima jedna lijepa sto mi je veoma draga a zove se vjetre sa dinare...

Poslusaj te pa mi recite kako vam se cini...

http://www.youtube.com/watch?v=RwPTOaKPiVQ

Veoma lijepa pjesma...ako sam zbog toga Ustasa sto mi se svidjaju neke njegove pjesme onda neka budem Ustasa u vasim ocima....

Ja samo zelim nesto naglasiti kada vec se ovdje ovoliko burno protivi narod protiv Thompsona...pogledajmo Ravnu Goru,i sta se tamo sve prodaje sta se pali,po cemu se pisa,kakve majice kojih likova se nosi i sve je jasno da ima ljudi na obje strane koje vole pogresne stvari...ako je za vas Karadzic i Mladic heroji,ako je Draza heroj stoljeca nemora da znaci da je to ispravno..ako 30% stanovnistva bira jednu partiju u Srbiji koja sanja o Velikoj Srbiji,i koja negira sve zlocine od strane,mislim da je to ipak neki bolji pokazatelj stanja jednog naroda nego jedan pjevac koji sakupi 50.000 Hrvata..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@tiger

"Zaustavi se vjetre - nešto bi te pita"

Veliki grafit na Masleničkom mostu - namijenjen Juri Radiću, saborskom zastupniku HDZ-a - inače, konstruktoru mosta.
Mosta - koji je "stručno" postavljen na mjesto, gdje udari bure ponekad dostižu brzinu od 230 km/h, kao ove zime   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@tiger

Veliki grafit na Masleničkom mostu - namijenjen Juri Radiću, saborskom zastupniku HDZ-a - inače, konstruktoru mosta.
Mosta - koji je "stručno" postavljen na mjesto, gdje udari bure ponekad dostižu brzinu od 230 km/h, kao ove zime   Smile

Hahahaha...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
@tiger

E da to sam gledao na HRT-u. Malo, malo pa je most zatvoren zbog udara vetra. Ali kad sam video koliko je visok pomislio sam da je dobar za samoubice.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja samo zelim nesto naglasiti kada vec se ovdje ovoliko burno protivi narod protiv Thompsona...pogledajmo Ravnu Goru,i sta se tamo sve prodaje sta se pali,po cemu se pisa,kakve majice kojih likova se nosi i sve je jasno da ima ljudi na obje strane koje vole pogresne stvari...ako je za vas Karadzic i Mladic heroji,ako je Draza heroj stoljeca nemora da znaci da je to ispravno..ako 30% stanovnistva bira jednu partiju u Srbiji koja sanja o Velikoj Srbiji,i koja negira sve zlocine od strane,mislim da je to ipak neki bolji pokazatelj stanja jednog naroda nego jedan pjevac koji sakupi 50.000 Hrvata..

I šta sad ja treba da demantujem nešto samo za to što sam Srbin,nepada mi ni na kraj pameti a u ostalom takvi se i dice što su Ustaše i Cetnici...
Vjetre s Dinare je prelepa pesma,sad sam je prvi put cuo,al to nedokazuje da je on šlager pevac ili slicno,on peva domoljubive,ustaške i slicne pesme i zato mu na koncerte mahom dolaze napaljeni Hrvati i Ustaše,Bora se izjašnjava kao cetnik iako nema ni jednu cetnicku pesmu,ima jednu ružnu ej moj druže Zagrebacki,parodiju na druže Beogradski i što bih se ja sada upinjao da dokazujem da on nije cetnik,on je jedna budala i mene je licno sramota da me neko poistovjecuje s njim,a ako se neko poistovjecuje sa tompsonom ok,to je njegova stvar i licni stav,samo govoriti da je on šlager domoljubni pevac je smešno,on je ober Ustaša...
Toliko od mene o njemu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

I šta sad ja treba da demantujem nešto samo za to što sam Srbin,nepada mi ni na kraj pameti a u ostalom takvi se i dice što su Ustaše i Cetnici...
Vjetre s Dinare je prelepa pesma,sad sam je prvi put cuo,al to nedokazuje da je on šlager pevac ili slicno,on peva domoljubive,ustaške i slicne pesme i zato mu na koncerte mahom dolaze napaljeni Hrvati i Ustaše,Bora se izjašnjava kao cetnik iako nema ni jednu cetnicku pesmu,ima jednu ružnu ej moj druže Zagrebacki,parodiju na druže Beogradski i što bih se ja sada upinjao da dokazujem da on nije cetnik,on je jedna budala i mene je licno sramota da me neko poistovjecuje s njim,a ako se neko poistovjecuje sa tompsonom ok,to je njegova stvar i licni stav,samo govoriti da je on šlager domoljubni pevac je smešno,on je ober Ustaša...
Toliko od mene o njemu!

Pa naravno Rinaka,sve to stoji za mene su to budale,ali samo zelim da kazem da ima lijepih pjesama od njega eto kao ta sto si cuo,mene ta pjesma uvijek dirne u srce...nema nikakvog ustasluka ili tome slicno...tko zeli ustaske pjesme da slusa neka ih slusa,samo sto bi ja to u javnosti kaznjavao,da se takva muzika propagira...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Daj majketi reci mi ti si realan i pošten momak,kako mu se zove ona pesma što peva otprilike Drino vodo,srbe cemo proterati itd,voleo bih da je ponovo cujem,prošle godine je bilo o njoj polemike,bila je i na utsku nedelje na U92...
Pozdravljam te! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Daj majketi reci mi ti si realan i pošten momak,kako mu se zove ona pesma što peva otprilike Drino vodo,srbe cemo proterati itd,voleo bih da je ponovo cujem,prošle godine je bilo o njoj polemike,bila je i na utsku nedelje na U92...
Pozdravljam te! Smile

"Evo zore, evo dana"

Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana
Jure zove, Boban viče, evo mene poglavniče
Na vrh gore Trebevića, u logoru Francetića
U logoru Jure sjedi, svojoj vojsci on besjedi
Oj ustaše braćo mila, duboka je voda Drina
Drinu ćemo pregaziti, a Srbiju zapaliti
Kad je Drinu pregazio, u nogu je ranjen bio
On ne viče ajme meni, već on kliče za dom spremni
Za dom spremni i za tića, poglavnika Pavelića
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Off topic obrisan

@tiger2005

Treba li ti objasnjenje kako se koristi opcija "izmeni"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.