Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28164 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
krofnice nije pjevana niti jedna tzv ustaška

ne nitko ne može napuniti stadion ko thompson, bijelo dugme je iznimka koja potvrđuje pravilo i nikad više ne bi moglo ništa napunit

Pa na tom koncertu je bilo vise ustaskih simbola nego na Blajburgu.
Znaci Thompson moze napuniti stadion ustasama. Zar vas je toliko u Lijepoj Vasoj?
ja bih zaista volio da je u hrvatskoj samo 50 000 ustaša pa to je kurac od ovce nas je 4,5 miliona
a radilkali kolko 30 posto e taj balvan ne vidite o u svom oku jeli tako srbi jer su četnici nešto potpuno drugo od ustaša a po čemu po tome što nisu klali srbe več niže vrijedne narode hrvate muslimane
miro p tako misliš jer je po tebi svatko tko je hrvat ustaša samim time vrijedan klanja
to su četničke fore dobro znane iz 90-ih a ti se ustalom deklariraš ako jedan dok ja nikada ne bi rekao da sam ustaša
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja samo pokušavam da shvatim nekako te mladiće i devojke sa ustaškim kapama.

Zato i kažem da vama nedostaje neka pozitivna identifikacija, pa u nedostatku iste posežete za bilo kakvom, tj. ustaškom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ja samo pokušavam da shvatim nekako te mladiće i devojke sa ustaškim kapama.

Zato i kažem da vama nedostaje neka pozitivna identifikacija, pa u nedostatku iste posežete za bilo kakvom, tj. ustaškom.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
ja bih zaista volio da je u hrvatskoj samo 50 000 ustaša pa to je kurac od ovce nas je 4,5 miliona
a radilkali kolko 30 posto e taj balvan ne vidite o u svom oku jeli tako srbi jer su četnici nešto potpuno drugo od ustaša a po čemu po tome što nisu klali srbe več niže vrijedne narode hrvate muslimane
miro p tako misliš jer je po tebi svatko tko je hrvat ustaša samim time vrijedan klanja
to su četničke fore dobro znane iz 90-ih a ti se ustalom deklariraš ako jedan dok ja nikada ne bi rekao da sam ustaša

Vas (hrvatski) problem je sto ne razlikujete ili ne zelite da razlikujete cetnike iz II svetskog rata i oni koji su se predstavljali cetnicima u ovom zadnjem ratu i naneli zla Hrvatima. Ili je mozda druga opcija da su svi Srbi cetnici.
Onaj voditelj Vlahov, mislim da se tako zove, u jednoj emisiji pitao Dragana Bjelogrlica da li je on cetnik a ovaj mu odgovara da ako su svi Srbi cetnici onda je i on cetnik.

P.S. Valjda sam te dobro shvatio jer mi bilo jako tesko da te razumem. Recenice su ti bez tacke, zareza, velikog slova pa su se stopile u jednu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa cetnici i ustase su tako daleko da ne mogu ni da se porede!

Pre svega cetnici uopste nisu bili fasisti!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
jadni hrvati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa cetnici i ustase su tako daleko da ne mogu ni da se porede!

Pre svega cetnici uopste nisu bili fasisti!
Smile Smile Smile Smile Smile
Bravo mozak,ne četnici nisu bili fašisti oni su dokazani antifašisti,pobili su toliko Njemaca da ih možete sve nagurati u folciku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam svjestan da na ovom forumu ima puno infantilne i ne toliko umno razvijene omladine koja ili namjerno ne želi skužiti o čemu se priča ili jednostavno ne može skužiti o čemu se priča pa ću pokušati po zadnji put svoje teze podijeliti U točke

1.thompson ne pjeva ustaške pjesme a na koncertu se izričito ogradio od fašizma i nacizma

2.razno razni ljudi se poistovjećuju sa onim što thompson pjeva, ne slušaju ga samo desničari

3.poneki klinci koji dođu na njegov koncert nose razno razna obilježja, što iz neznanja, što iz fore, što iz toga što se još traže i što su još zeleni i nerazvijeni su im stavovi o životu uopće - kao i većini vas na forumu, tako da tu pojavu uopće ne treba ozbiljno uzimati u obzir

4.nitko ne može okupiti toliko ljudi na koncertu kao thompson što zapravo znači da ga većina uvažava i slaže se s onim što pjeva a manjini smeta to što on pjeva e sad zašto je manjina glasnija od većine - to je tema za drugi razgovor, možda zato što je dobro plaćena da bude jako glasna Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
OPET se gusta magla spustila, nakon što je Marko Perković Thompson ugostio 40 000 ljudi na Maksimiru, na koncertu na kojemu se pozdravljalo rimskim stilom, pa je magla povukla za sobom novi niz prijava, zahtjeva za ostavkama, kontroverzi, svađa, prepiranja i rasprave o ustaštvu. Na svu sreću, istodobno je pukla afera oko HFP-a, pa sama činjenica da MP više ne mora ni zapjevati "Jasenovac i Gradišku Staru", jer mu pristaše imaju implicitni nagon za mjerenjem žita i navlačenjem ustaških kapa, nije dobila pozornost koju bi inače dobila. Ono što je opet zanimljivo je ta bizarna reakcija hrvatske vladajuće kaste oko ustaširanja.

Vlada je rekla da "odbacuje pokušaje uporabe i isticanja znakovlja i pozdrava iz vremena ustaškoga režima iz Drugoga svjetskog rata, da "suvremena hrvatska država počiva na vrijednostima Domovinskoga rata i na temeljima antifašizma kao i otpora prema svakom totalitarizmu", te je pozvala "sve sastavnice hrvatskoga društva, a posebno one koji imaju utjecaj na mlade, na njegovanje i promicanje vrijednosti na kojima počiva suvremena Europa". Predsjednik Mesić, naš pulen u antifašizaciji društva, spomenuo je samo kako on "nije taj koji može ikomu zabraniti nastupe", no kako je "mjesto gdje se pozdravlja sa 'Za dom spremni' i veliča NDH, u čemu je hrvatski narod doživio najveću katarzu, sigurno i mjesto "koje vodi u krivi smjer". Ove mlake reakcije vladajuće kaste zapravo odslikavaju pravi problem koji Hrvatska ima, ne samo s ustaštvom, nego i općim rasizmom, ksenofobijom i šovinizmom.

Ustaštvo je, kao i jaki šovinizam, svoj izvjesni preporod doživjelo za vrijeme Tuđmanove vladavine, zajedno s nabrijavanjem najniže forme šovinizma, kulturnog partikularizma i ksenofobije, koji su se u ono vrijeme nazivali nacionalizmom, a sve je praćeno novim mitom hrvatske povijesti, mitom o Hrvatu kao žrtvi. Diskurs koji su propagirali intelektualci, dobar dio medija i, što je najvažnije, kompletna vlast, ostavio je dubok trag na kompletnoj strukturi domaćeg razmišljanja. Sve to zajedno, od "Bespuća povijesne zbiljnosti" do beatifikacije ratnih zločina, bila je obična varka, mit koji se stvorio da bi dao legitimitet bacanju Hrvatske u ravan s Kongom i Burundijem, pod motom "konačno imamo svoju državu". Nije bitno na što će ona ličiti, ali imamo ju. Ustaštvo je onda, u takvoj klimi u kojoj je Hrvat ugnjetavan od Stoljeća Sedmog, i u kojoj ga sa svih strana napadaju vanjski i unutarnji neprijatelji, iako nije bilo sasvim eksplicite propagirano s vrha, jednostavno ostalo kao jedan trenutak u povijesti u kojoj su Hrvati odlučili preuzeti svoju sudbinu u svoje ruke i oduprijeti se svim "silnicima velikosvjetske politike". Ono što je stvarno zanimljivo je zašto se to dopustilo. Standardni argument je da se radilo o tuđmanističkoj diktaturi koja nikad nije dopustila oponiranje, ali taj odgovor je prelagan i previše oslobađa odgovornosti.

Radi se o tome da je koketiranje s ustaštvom ili nacionalizam desnog tipa zapravo samo jedna slika medalje o neumornoj hrvatskoj mržnji. Prosječan Hrvat danas mrzi jednu ili sve od ovih skupina: Srbe zato što su Srbi, Talijane zato što su fašisti, Amerikance zato što su imperijalisti, Hercegovce zato što su pokrali Hrvatsku, Bosance zato što smrde, Židove zato što su cionisti (i/ili zato što su Židovi), Nijemce zato što su nacisti, Engleze zato što su rasisti, Afrikance zato što su crni, Japance zato što su žuti, Nizozemce zato što otvaraju mjesto homićima i pedofilima, Austrijance zato što nam kupuju obalu, Cigane zato što žicaju lovu... Dakle, samo je pitanje osobnih "političkih preferenci" hoće li se okupljati pod jednim ili drugim platnom mržnje, bitno je da se nekoga mrzi.

Po tom principu se istaknutim ljudima oprostiti može sve, bez obzira na to radi li se o mjerenju žita ili govoru pred 200 nabrijanih ustaša, bitno je da imamo nekog našeg i nekog njihovog. Zato i ne treba čuditi što najveći medijski događaj prolazi s bolesnom količinom ustaške ikonografije koju se kritizira kao da je proljetni povjetarac, što svake godine stranci dobiju batina na plaži, ili  što se ugledni medijski djelatnici tresu kad počnu govoriti o "nacističkim Amerikancima".

izvor: index.hr

Evo i teksta jednog Hrvatskog novinara.Mogao bi umorni da poslusas sta pametni ljudi pricaju.  Smile Smile Smile Smile

znam da su dva posta za redom ali sam jednostavno morao boreku odgovoriti:

ime i prezime tog vrlog novinara: Jovan Dragišić

Smile Smile Smile teška hrvatina, objektivnost na djelu Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
zivio tompson, zivjela sloboda misljenja! zivio baja mali knindza, menson, jello biafra!  zivio edgar davids i gol Srbima bas na moj rodjendan (u p.materinu, al zivio).  Smile Smile  hrvatska - ustasama, srbija - srbima! evropo, mi zelimo samo da se mrzimo, ne trazimo puno, samo to! imaj srca!
umorni jarane, dodji na rakiju, ponesi cakiju!  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.383 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.