Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28228 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Samo bih podsjetio pojedine Burek-forumaše na nedavnu temu: Thompson u Sarajevu, u Zetri

Tamo ste mogli vidjeti da nas ima - koji, ne da ne volimo - već ismijavamo spomenutog "glazbenog umjetnika" i njegovu nedojebanu publiku i obožavaoce ...

Inače, u Hrvatskoj, mnoga mišljenja o gore spomenutom "umjetniku" su, da je dotični - jedan siroti neuki primitivac, kojeg je rat izbacio s  domoljubnom pjesmom "Čavoglave" - i  koji se tada prvi puta susreo s civilizacijom, zubarom, četkicom za zube i sl...   
Konacno jedan realan komentar i od jednog Hrvata
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tu su oni negde,malo po malo pa zajedno zapevaju...
Možda je Ante Gotovina za Hrvate heroj,za Srbe nije sigurno!
http://www.youtube.com/watch?v=iFcpvQAOJto&mode=related&search=
Ovo sto on pjeva absolutno nema nista sa Ustasama,zato se ova dva pjevaca nemogu izjednaciti da su isti ili tu negdje...Skoro nigdje nije zapjevao kao Thompson a ako je pjevanje o domovini, odma Usastvo eh pa onda su svi Hrvati Ustase,a svi Njemci nacisti,svi Srbi Cetnici...itd...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovo sto on pjeva absolutno nema nista sa Ustasama,zato se ova dva pjevaca nemogu izjednaciti da su isti ili tu negdje...Skoro nigdje nije zapjevao kao Thompson a ako je pjevanje o domovini, odma Usastvo eh pa onda su svi Hrvati Ustase,a svi Njemci nacisti,svi Srbi Cetnici...itd...
Da li stvarno sve Srbe smatrate umobolnima? Covjek je izgradio ime pjevajuci ode onima iz desetog kruga pakla. Dobro vam je ispraznio novcanike dirajuci u tu zicu nacionalizma. Nacionalizam je oruzje jakih, a pribjeziste slabih. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Da li stvarno sve Srbe smatrate umobolnima? Covjek je izgradio ime pjevajuci ode onima iz desetog kruga pakla. Dobro vam je ispraznio novcanike dirajuci u tu zicu nacionalizma. Nacionalizam je oruzje jakih, a pribjeziste slabih. Smile
Cuj kome on uzima novac kada danas sve ima u mp3 formatu... Smile ....ja neznam dali ti neces ili hoces da nesto shvatis,ali on se nemoze sada kaznjavati za ono sto je prije pjevao,kako je on napravio svoju karijeru to je druga stvar...ali on sada ne pijeva takve pjesme koje je prije pjevao i covijeka se za to nemoze kaznjavati sto je prije pjevao dok zakona o tim stvarima jos nije bilo.....i covijek ispraznjava ljudima koji vole tu pjesmu oni drugi ne kupuju,znaci ljudi sami trose novac gdje zele ako netko voli takve zice neka slusa...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Pa covek je Purger bre...Gospodin nesluša on te dramoserce!

Citat

Kao što rekoh Ante Gotovina za Srbe nije heroj,slušao sam mu koncert udara u naci žicu,meni je licno simpa a gledao sam ga i kod Stankovica,sam za sebe kaže da je neka vrsta Stašenke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

Pa covek je Purger bre...Gospodin nesluša on te dramoserce!

Citat

Kao što rekoh Ante Gotovina za Srbe nije heroj,slušao sam mu koncert udara u naci žicu,meni je licno simpa a gledao sam ga i kod Stankovica,sam za sebe kaže da je neka vrsta Stašenke!
Pa ja opet rinaka nevidim sta ima njegove pjesme sa naci zicama...imam evo pjesme njegove...pa nista nemogu naci ustaskoga unutra ili tome slicno...cak nije nigdje ni Gotovinu spominjao u pjesmama pa neznam cemu sve to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Nasi nose Seselja, ovi Tompsona, a svi zajedno su do mojega.
Не сери, твој преДСедник је усташа.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tiger koliko ja znam Škoro i Thompson su kumovi...Cuj Drinu cemo pregaziti a Srbiju zapaliti...
Malo mi teže ide al naucicu je napamet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Tiger koliko ja znam Škoro i Thompson su kumovi...Cuj Drinu cemo pregaziti a Srbiju zapaliti...
Malo mi teže ide al naucicu je napamet!

Bili su ali nisu vise...posvadjali su se i ogradio se covijek od njega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja ne razumem sta ovde ima da se objasnjava da je Tompson ustasa  Smile Smile Ima gomilu pesama gde velica ustaske zlocine.  Smile Jel treba ovde nekome da se crta da su pesme Jasenovac i Gradiska stara i Evo Zore Evo Dana, Evo Jure i Bobana ustaske pesme?  Smile Smile Boli me ku.... sto od 50 pesama 10 nisu ustaske.Ako je takav mudonja neka dodje kod nas u Srbiju da pali i ubija pa ce videti kako ce se provesti  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.