Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: thelock vs. ostali  (Pročitano 10018 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
e sada mi usitinu dosta tog malog lažljivca..poslao mi neki dan privatnu poruku di je pisalo ovako:

Citat: thelock
rekao sam ti da necu to uraditi jer pola toga sto si ti svima rekao o meni nije tako,na mnogu tema su drugi zapoceli off a onda ste mene krivili,ja znam da su italiani bolji od svih drguih kad je rijec o sportskim automobilima i ne moram da se raspravljam sa nikome vise o tome,a da slike mojih automobila ne stavljam na net jer su 4 od njih neregularna o tih cetri 2 se traze,jer sam pobjegao policiji kad sam se trkao,a opel speedster je neregularan,nek ovo ostane medju nama  Smile

sada mi ga je stvarno dosta..kada je napaisao da je auto godine u japanu 2005-2006 alfa romeo brera mi se popeo na vrh glave!!
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Brera

procitaj dolje dje pise TRIVIA

brera was elected as european car of the year in Japan.   Smile Smile

IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
još jedan PP:

sad si postao kao k...a,jessam ti rekao nek to ostane medju nas,sto ako me neko ovdje zna pa ode i sve spiunira policiji,bas si smotan,nemas nikakvog respekta

jesi li procitao sada a p. jedna,ad si pokazao da neznas da postujes nikoga,ja ti saljem personalne podatke i lepo ti kazem nek ostane medju nama a ti to postujes,pihhh p. jedna

smijeh godine
 Smile
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
u japanu nisu ni čuli za alfu..

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Brera

procitaj dolje dje pise TRIVIA

brera was elected as european car of the year in Japan.  Smile

@Tojo TDI-znaci turbo direct injection a ne turbo diesel injection  Smile Smile

slovo "D" stoj za diesel

Citat: tojo909
jel josuvjek mislis da tdi znaci turbo disel injection  Smile Smile

pa mislio sam dok mi nisi dao link..
ahahaha...sad znam da više nije tako..
a hebiga, ja sam samo ovdje da održavam red..ne mogu ja sve da znam Smile
za to ste vi ostali forumaši ovdje:)

evo koliko je nas moderator pametan,ne zna ni sta znaci tdi,a jos tvrdi da u japanu nisu culi za alfu a lijepo mu pise da je alfa romeo brera izabrana kao evropsko auto godine  Smile Smile Smile Smile

to je sve odjava  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
Ovo postaje uzbudljivo...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Lock,ponovo pametuješ o TDI,kad smo se raspravljali,tvrdio si da su italijani napravili prvi dizel,
a sama ti reč kaže,dizel motor je napravio nemac koji se zove Diesel,i tu nema dalje rasprave,
,kad smo se raspravljali oko TDI  iako si tvrdio samouvereno da prelaze jedva po 100000 km,dokazao sam ti sa onim passatima koliko prelaze,i o turbinama,kad sam ti za sve ostavio linkove,
odmah si rekao da nećeš više da se raspravljaš o tome,ali vidim da si ponovo počeo da pričaš istu priču.

I te krimi priče,ostavi za ribe,ovde nikog ne bi impresionirao sa tim pričama,te potere,
četiri auta,dva neregularna,dva se traže,to su uticaji filmova i igriica.
A šta je sa šest Alfi,i servisom koji držiš,stvarno van pameti.
Stvarno mi nije jasno,zašto te priče.
Svr mi se čini da ti imaš neke probleme i komplekse,čim pričaš sve te priče,i samim tim što si lagao oko svih tih automobila,sebe si diskreditovao za dalju raspravu,i ja tvrdim da ne voziš ni jedan automobil,to je sigurno.
I umesto da se izvineš za silne laži bez potrebe,ti i dalje nastavljaš.
Ja više nikad neću sa tobom ništa raaspravljati,jer sa ljudima koji lažu i maste priču nema raspravke.
A pogotovo posle ovih krimi priča,smešne su
A ako hoćeš da ti verujemo da voziš speedstera,uzmi lepo papir na njemu napiši-za Burekdzije i stavi datum na papir,stavi na tablu u kolima i slikaj,ne vide se podaci ne vidi se tablica,nema nikakvih podataka i ne možeš da najebeš,i dokazaćeš da voziš.
Ja ću tako da uradim sa mojim TDI-jem,ako mi neko ne veruje da vozim,ma ja bi ga slikao celog samo bi tablicu skinuo i nema nikakvih problema.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 14:59:37 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
ovaj covjek nije normalan,mislis da bi ja sve to rizikovao zbog teme ili bilo koga drugog  Smile Smile ja znam sta imam i ne treba nikome to da dokazem,bas me boli uvo sto ti mislis

i ovdje nisam ja nista rekao za tdi,procitaj malo bolje kralju,nemoj odmah da ides u ofanzivu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
I te krimi priče,ostavi za ribe,ovde nikog ne bi impresionirao sa tim pričama,te potere,
četiri auta,dva neregularna,dva se traže,to su uticaji filmova i igriica.
A šta je sa šest Alfi,i servisom koji držiš,stvarno van pameti.
Stvarno mi nije jasno,zašto te priče.
Svr mi se čini da ti imaš neke probleme i komplekse,čim pričaš sve te priče,i samim tim što si lagao oko svih tih automobila,sebe si diskreditovao za dalju raspravu,i ja tvrdim da ne voziš ni jedan automobil,to je sigurno.
I umesto da se izvineš za silne laži bez potrebe,ti i dalje nastavljaš.
Ja više nikad neću sa tobom ništa raaspravljati,jer sa ljudima koji lažu i maste priču nema raspravke.
A pogotovo posle ovih krimi priča,smešne su
A ako hoćeš da ti verujemo da voziš speedstera,uzmi lepo papir na njemu napiši-za Burekdzije i stavi datum na papir,stavi na tablu u kolima i slikaj,ne vide se podaci ne vidi se tablica,nema nikakvih podataka i ne možeš da najebeš,i dokazaćeš da voziš.
Ja ću tako da uradim sa mojim TDI-jem,ako mi neko ne veruje da vozim,ma ja bi ga slikao celog samo bi tablicu skinuo i nema nikakvih problema.
Ajmo sad svi po sliku, ja cu slikam caletov moskvich  Smile Ja bi stvarno voleo da vidim taj speedster... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
auuu, lebac mu nesoljeni... al' ovde prsti na sve strane?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
ovaj covjek nije normalan,mislis da bi ja sve to rizikovao zbog teme ili bilo koga drugog  Smile Smile ja znam sta imam i ne treba nikome to da dokazem,bas me boli uvo sto ti mislis

i ovdje nisam ja nista rekao za tdi,procitaj malo bolje kralju,nemoj odmah da ides u ofanzivu  Smile  Smile
Čoveče,ja kad sa tobom raspravljam,ti meni iznosiš neke podatke(alfa 75 300ks,alfin servis,6 alfi)i ja to skapiram kao istinu,još kad si rekao da imaš servis,ja razmišljam-Ma,on onda sigurno nešto zna o Alfama čim ima servis i toliko Alfi,a onda se ispostavi da lažeš.
Kako onda da ja sa tobom ozbiljno raspravljam kad se ispostavi da ono što si pričao nije istina,šta sad da skapiram da
voziš opel speedster,i dalje hvališ Alfu,juri te policija...
Mislim,moram da budem mnogo glup da bi ti verovao i da li bi ti mene ozbiljno shvatao da sam toliko priča promenio.

Slike "tvog"automobilima me ne interesuju,a policija ne raspisuje poternicu ako im ne staneš,jedino ako si pucao na njih ili su te jurili posle pljačke,ja im jedno par puta nisam stao i nikom ništa.
A da si im bežao sa speedsterom odmah bi te našli jer kod nas nema više od 5 takvih automobila,ako ih ima i toliko.

Ljudi te uhvate u laši,ti ladno pređeš preko toga i nastavljaš raspravu dalje,i kreneš neke druge teme,
laganje je najgora stvar,pogotovo što nema nikakvog razloga,pa pričamo o automobilima,i nije bitno da li
voziš neki auto ili ne,bitno je da nešto saznaš što nisi ranije znao,i da nekog ispraviš ako nije u pravu,
jednostavno,da razmenimo mišljenja.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 16:23:57 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.