Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 15:05:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: thelock vs. ostali  (Pročitano 9915 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
Ako je on tako rekao onda je sigurno postojala... Smile

naravno...mislim...ipak se chovek razume u te stvari  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Citat
Ako je on tako rekao onda je sigurno postojala... Smile

naravno...mislim...ipak se chovek razume u te stvari  Smile Smile
serviser covjek sa balkana Smile
cudi me samo sto se ne javi sada,mislim da je mogao prekopirati dosta knjiga ovdje,kompletnu autodatu. :chuckel:thelock daj javi se reci nam nesto nemoj sad se zavuci u misiju rupu,imamo dosta pitanja za tebe Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 00:48:37 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G2 32GB
ta alfa od 300 konjova........kol'ko moze da razvije?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
ta alfa od 300 konjova........kol'ko moze da razvije?  Smile Smile Smile
"A šta ti kao ne znaš koliko može da razvije,ajde tamo dripac jedan,mene si našo da špijuniraš." Smile

Ovo je jedna od najačih fora u domaćim filmovima.

I pitanje za lock-a.Da li ti brzine idu u H  Smile                                                                                                 
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 01:54:38 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG G2 32GB
i ne zaboravi : brzine ti idu u H. 1 gore levo,druga dole......... Smile
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ništa,kažem hvala čika Momo. Smile

Pitanje za locka-Da li ti auto ide brže na benzin ili kad padne noć? Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 02:00:55 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja vozim "italijana" tachnije punto 2 1.9 JTD ali ta tvrdnja da su japanci smeshni i da nemaju veze s proizvodnjom automobila je u najmanju ruku smeshnija od svake komedije.  Smile Ako se ne varam corola je i dalje najprodavaniji auto na svetu zar ne? Ili mozhda greshim. O alfama ne vredi ni raspravljati, shto se tiche dizajna italijani su stvarno dobri u tome ali ne znam chime chovek daje potporu svojim tvrdnjama da su alfe bolje od japanaca? Mozhda po broju kvarova tu svakako prednjache, zatim po ceni delova i tu svakako prednjache, po tome koliko im brzo pada cena, i tu prednjache... Iako je po meni svako porednenje te vrste suludo, chuj japanci VS italijani.... To je stvar ukusa a o ukusima ne vredi raspravljati. I ako se ne varam neko reche da su japanci chista konfekcija, ni sa ovim se ne bih slozhio, nema vece konfekcije od italijana narochito od pojedinih modela alfa romea.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola v3
japanci vrs. italijani kad je rijec o sportskim automobilima je stvarno smijesno poredjenje
koliko ja znam sportska klasa automobila je klasa u kojim spadaju automobili za dvije osobe znaci dva sjedista i sa benzinskim motorom,a takvih modela ima samo ferrari vise nego svi japanci zajedno,dobro za alfu se slazem da nije toliko dobra odkad je pala u ruke fijata ali do tada alfa zajedno sa ferrarim su bili nenadmasni kad je rijec o sportkim automobilima,pa samo uporedite ove marke ferrari,maserati,lamburghini,bugatti,(znam da su lamburghini i bugatti kupili nemci ali pod uslovom da ce fabrike ostati u italiji i da ce rad nastaviti isti radnici koji su radili tu i prije,to znaci da nemci samo daju pare za materijal i uzimaju pare od zarade italijani prave sve drugo ista ekipa koja je nkeada bila)uporedite sa hondom,tojotom,subarom i mitsubisijem,mislim da je to jako smjesno,mislim da je thelock o tome pricao ali svi ste ga pogresno shvatili a i danasnja alfa nije kao nekadasnja ali mnogo je dobra,kako je kralj industrije automobila rekao"Kada vidim Alfa Romeo , zastanem  i skinem sesir" - Henri Ford
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 09:22:30 od deeep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
japanci vrs. italijani kad je rijec o sportskim automobilima je stvarno smijesno poredjenje
koliko ja znam sportska klasa automobila je klasa u kojim spadaju automobili za dvije osobe znaci dva sjedista i sa benzinskim motorom,a takvih modela ima samo ferrari vise nego svi japanci zajedno,dobro za alfu se slazem da nije toliko dobra odkad je pala u ruke fijata ali do tada alfa zajedno sa ferrarim su bili nenadmasni kad je rijec o sportkim automobilima,pa samo uporedite ove marke ferrari,maserati,lamburghini,bugatti,(znam da su lamburghini i bugatti kupili nemci ali pod uslovom da ce fabrike ostati u italiji i da ce rad nastaviti isti radnici koji su radili tu i prije,to znaci da nemci samo daju pare za materijal i uzimaju pare od zarade italijani prave sve drugo ista ekipa koja je nkeada bila)uporedite sa hondom,tojotom,subarom i mitsubisijem,mislim da je to jako smjesno,mislim da je thelock o tome pricao ali svi ste ga pogresno shvatili a i danasnja alfa nije kao nekadasnja ali mnogo je dobra,kako je kralj industrije automobila rekao"Kada vidim Alfa Romeo , zastanem  i skinem sesir" - Henri Ford
sve jeto divno,krasno receno,ali mi smo ovdje pricali u audiu,daciji,mazdi,nepoderivim japancima i td.momak je pokusao upadicama da pokvari tok rasprave koja je do prije njegovog govora tekla normalnim tokom.niko ovdje ne spori ugled ferrarija i maseratija,al sama cinjenica trpanja alfe u taj kos je presmjesna,bar za one koji imalo prate automobilizam.pljuvanje po japancima je krajnje nebulozno i neargumentovano!alfa danas nemoze da se poredi sa audijem,bmw i mercedesom,a sa ferrari-ev i meseratiem jos manje.to je ovdje poenta.neko ko nema pojma bolje da suti i da nauci neke stvari.covjek je upao na jednu temu koja se uopšte nije ticala alfe sa debilnim postom kako tdi 100k i da je za otpada.pa ja kad cujem takvu konstataciju mogu samo da izvedem zakljucak da neko ko napise takvu glupost nije ni vidio ni vozio takav motor!i on ima servis :chuckel:pa mozda servis za tamice i poljoprivredne masine Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
ko kaže da japanci nemaju dvojsede?? toyota supra, honda nsx, i ima ih još.. ne može thelock govoriti kako japanci nemaju pojma o sportskim automobilima!

thelock kamo si?imaš svoju temu za raspravljanje a tebe nema??daj pa dođi!!čega se sada bojiš?
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 15:05:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.