Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:07:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Pit bull problem  (Pročitano 30629 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Truck Boy - pit bulovi, ti plemeniti, drazesni kucici se ne pustaju s povodca pred drugim kucicima, recimo dalmatincima ili slicnim rasama koje su po tvojoj prici 'mnogo opasniji' zato sto imaju prirodni nagon da se bore s njima .. i jednom kad se to desi, mozes se samo skloniti i nadati se da ce biti sto manje stete.
Glede odgoja i karaktera psa - postoji nesto sto se zove gen, sto je urodjeno kod svakog psa, istina, ipak su to zivotinje.
Ali, ako mi kazes da su iste sanse da ce dalmatinac i pit bul, doberman ( koji je mene jednom spotaknuo bez ikakvog razloga, a imao je super normalnu gazdaricu ) ili neki drugi krvolocni psi napasti nekog drugog kucica u parku, bez nekog posebnog razloga, onda .. zivis u zabludi, ali .. zaista zivis u zabludi.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S4
Svako ima pravo na misljenje,neko voli ovu pasminu,neko onu.    .    .    neko ne voli pse,itd.    .    .    
Imao sam razne pse,ali ova sa slika je jedinstvena,sto bi rekli Best Friend.    
Dugo drzim pittove,nagledao sam se svacega,mogao bih danima da pisem,ali reci cu samo jedno: Ne bih menjao PittBull-a ni za jednu drugu rasu.    
To bi trebalo da kaze sve.    

Ovde je sa mojim sinom:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dina i milan.jpg
(81.53 KB, 640x480)
dina.jpg
(65.96 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 22:56:26 od dinamic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Naravno. I ja isto vukove drzim i ne bi ih menjao nizasta. To bi trebalo da kaze sve.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S4
Citat: yourtoiletpaper link=topic=135146. msg5290169#msg5290169 date=1208907869
Naravno.  I ja isto vukove drzim i ne bi ih menjao nizasta.  To bi trebalo da kaze sve.   Smile

Nemam nista protiv vukova i drago mi je zbog tebe.

Samo sam zeleo da kazem da imam mnogo iskustva sa psima. . .
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 22:02:31 od dinamic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 7360
Psi se dele na puno nacina ( fci grupe, ovcare, lovne, sluzbene ..itd) ali postoji jedna podela koja je meni kao kinologu vrlo zanimljiva a to je podela na stare i autohtone rase i rase koje su nastale u novije doba iz raznoraznih razloga.Nemam nista protiv toga ali u tom stvaranju novih pasmina stvarane su i neke rase kojima je osnovna namena bila borba i osnovna karakteristika agresivnost i surova snaga.
Ok, i to razumem i razumem ljubav sadasnjih vlasnika ove rase prema njihovim psima ali ih podescam a neupucenje obavestavam da je Pitt Bull Terijer stvoren za borbe , godinama se selektirao pas koji je neustrasiv, fizicki jak , agresivan, uporan i nepokolebljiv u nameri da nadjaca stvorenje ispred sebe bio to pas ili cak i neke druge zivotinje koje su koriscene u borbama. Ma koliko se danas odgajvaci trudili da od ove rase naprave mirnog i umiljatog psa ( do nekle im uspeva) u genima ove rase je borba i napad kao sto je lov u genima Epanjel bretona  ili cuvanje stada kod Skodskog ovcara.
Nemam nista protiv ove rase , nista protiv bilo koje rase, samo......nevolim brate agresivne pse i kraj.!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ratata, otprilike isto razmisljam...

Citat
Nemam nista protiv vukova i drago mi je zbog tebe.

Samo sam zeleo da kazem da imam mnogo iskustva sa psima. . .

I ja ... od 4 godine imam tu privilegiju da zivim sa istima. Smiley

Pit bulovi su problematicniji od ostalih pasa... ne mrzim ih, ali moje kuce se ne igra sa njima.. (ako sam nekad i video nekog kako se igr sa drugim psima, to su bili stenci maltene).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S4
Sigurno da ima istine u svemu sto ste rekli,ja samo pricam iz licnog iskustva,inace sam veliki ljubitelj zivotinja,posebno pasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sad....Komsija ima odgajivacnicu Pitova, ima ih 10-15. Kao klinac sam cesto uzimao po nekog i setao ih. Ti  psi su toliko agresivni da je to neverovatno....da li vidi pticu, macku, drugog psa, ili svoj odraz u ogledalu reakcija je ista.
Jesu oni umiljati prema ljudima ali njihove sposobnosti i karakter ih cine jako opasnim...jednom ako mu nesto kvrcne u glavi unakazi te za ceo zivot....dok je taj rizik kod drugih pasa neuporedivo manji.
I apsolutno bih dozvolio borbe...jer ti psi tome sluze. Ko je gledao borbe zna da tokom cele borbe karakteristicno masu repom, borba im je stanje u kome se najbolje snalaze i koje ih cini srecnim.
Tesko je razdvojiti borbe od treninga i mucenje kojem su izlozeni tokom istih.
Trcanje na traci dok je ispred njih u kavezu macka....i tako satima
Ili posmatranje  kako visi satima na govedjoj kozi i kida je, navodi na zakljucak da je to jednostavno njihova priroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 7360
Zamisli situaciju da imas svog pita i vodis ga na borbe i jednostavno ga posle neke od tih borbi kuci vratis u plasticnoj kesi zar to ne oslikava tvoju ljubav prema njemu, da ga volis sigurno ga nebi vodio na klanje.
nego znas sta ja mislim, jesi nekad video neku bakicu kako seta pita, nisi, ali zato uz nabildovanog, celavog, supljoglavog namrstenka odlicno ide pitt bull, sto bi dalje znacilo svakao bira psa po svom mentalitetu, tako ja mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S4
jesi nekad video neku bakicu kako seta pita, nisi, ali zato uz nabildovanog, celavog, supljoglavog namrstenka odlicno ide pitt bull, sto bi dalje znacilo svakao bira psa po svom mentalitetu, tako ja mislim.
Citat

Smile Smile Smile Hvala bogu gospodu jos nisam celav,a ni supljoglav.
Opet ponavljam,ne bih ga menjao ni za jednu drugu rasu.
Iskreno verujem da bi vecina vas promenila misljenje posle druzenja sa mojom Dinom.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 22:24:35 od dinamic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:07:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.