Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:08:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Pit bull problem  (Pročitano 30574 puta)
Clan u razvoju

no i'm not an alien

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Samsung D-600
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

tek su mi se sad otvorili fajlovi augh Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6080
Uhh sa mucenjem sam pogledao ono sto sam ja na pocetku postavio ali ovo sad nema sanse  Smile Smile

U pravu si!!!
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

i na kraju sta reci o razlici izmedju AST-a i pitbula? Razlike nema! Ali su pitbulovi toliko ocrnjeni da su usli u mit kao najstrasniji i najopasinji! Smile
I o psu sudite tek kad vidite vlasnika!

Malo gresis kao prvo pit i staford su se razdvojili kao dve razlicite pasmine pre nekih 70-80 god i pit je i dalje bio uzgajan za borbe a staford za izlozbe , medjutim i pitovi su se podelili oni koji su poceli da se izlazu u americi i oni koji se i dalje uzgajaju za borbe .

Takodje ljudi i dalje drze i staforde za borbe iako su mnogo manje agresivni i manje izdrzljivi od pitova , ali oni ukrstaaju pitove i staforde da bi pitu dali onako mocen izgled kao staford .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ono sto je 100% tacno - pas je POTENCIJALNO opasan. Koliko god neka pudla ili koker ili neki manji pas bili iznervirani ili agresivni u najgorem slucaju mogu samo da vas ogrebu ili neznatno ozlede dok pit, staford, dogo argentino i slicni mogu coveka da zakolju ko ovcu. Vlasnici tih pasa kod nas imaju tu srecu da ovo nije pravna drzava inace taj pas bi bio cista robija. I na kraju krajeva, sta ce nekome tako opasan pas? Kao cuvari postoje mnogo bolji psi... U danasnje vreme ne mozes verovati coveku a ne psu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ono sto je 100% tacno - pas je POTENCIJALNO opasan. Koliko god neka pudla ili koker ili neki manji pas bili iznervirani ili agresivni u najgorem slucaju mogu samo da vas ogrebu ili neznatno ozlede dok pit, staford, dogo argentino i slicni mogu coveka da zakolju ko ovcu. Vlasnici tih pasa kod nas imaju tu srecu da ovo nije pravna drzava inace taj pas bi bio cista robija. I na kraju krajeva, sta ce nekome tako opasan pas? Kao cuvari postoje mnogo bolji psi... U danasnje vreme ne mozes verovati coveku a ne psu.
Имам неколико пријатеља који су власници питова, ниједан њихов кер није агресиван. Опасан је ретардирани газда а не пас. Питови су по мени једни од најплеменитијих и паметнијих паса. Ко је имао прилике да се дружи са њима схватиће о чему говорим. Већа су оасност немачки овчари, далматинци и сл. "мирољубиви" пси.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Skotovi..crknite... voleo bih da ti pogani vlasnici umru na najgori moguci upravo od strane njih...bolesnici, lece se preko jadnih pasa...

pored ovih pitbulova , doberman je najkrvolocniji pas za coveka, sto i nije cudo jer ih je dr mengele i napravio...

mada najvise mrzim te ljude..budale

ja imam kuce i uvek popizdim kad vidim ovo sranje
Др Менгеле правио добермане... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Гледај мало боље "Момке из Бразила" и не спавај за време филма, видим да ти је тај филм и снови направили конфузију у глави!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da li si ti bio u prilici da se druzis sa stafordom  ?

Ako jesi onda znas da je to stvorenje koje bi pre skocilo u vatru nego ujelo tebe . A pod ujelo mislim na to da te ne ujede slucajno kad se kaci na loptu koju ti drzis .
Naprimer ja znam pitove koji su spremani za borbu i nece da ujedu coveka ni u kom slucaju .
A znam i pita oji je dresiran ka kucni ljubimac i koji bi te ujeo samo da se proderes na njega ili bilo koji nagli pkret .
A ja jos nisam video ni jednog stafrda koji hoce da ujeda ljude .
A naprimer Dzek russel iz komsiluka je krvolocniji nego moj staford .
Drugo je onos pita i staforda prema drugim psima a drugo je odnos sa ljudima .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Pri "pravljenju" staford rase svaki staford je ubijan ukoliko bi napao slucajno coveka.

Inače kombiondzija ti si primer neobavestenosti o toj rasi. Ja sam imao priliku dosta puta da mazim i da se igram sa stafordima i pitovima i nisam imao problema. Moj pas se takodje igrao sa njim naravno dok nisu odrasli ( muzijak sa muzijakom jbg Smile ) ali i dalje je dobar sa zhenkama.

Stafordi su "pravljenji" za borbe pasa a ne za napadanje coveka.
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat
Inače kombiondzija ti si primer neobavestenosti o toj rasi
По чему си то закључио, ајде просветли ме! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Имам неколико пријатеља који су власници питова, ниједан њихов кер није агресиван. Опасан је ретардирани газда а не пас. Питови су по мени једни од најплеменитијих и паметнијих паса. Ко је имао прилике да се дружи са њима схватиће о чему говорим. Већа су оасност немачки овчари, далматинци и сл. "мирољубиви" пси.

Plemeniti,kazes? Sta rade,prave dobrotvorne balove u korist siromasnih? Pitovi su plemeniti koliko sam i ja paragvajac Nelson Cuevas Smile Ili si hteo da kazes da se plemenito kolju?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:08:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.