2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Težak udes Dače Ikodinovića  (Pročitano 48441 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Drzi se Daco care!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ma to je Daca.... On uvek pobedjuje...  Smile
nadam se  Smile

diletant ne shvatas poentu  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Sad sam čuo na RTS1 , zvaničan izveštaj MUP-a.........

Jugo je prvi krenuo da pretiče traktor,..........

Vidi se leva strana automobila , koja je potpuno uništena, dakle nije ga Danilo sa motorom udario odpozadi......već je Jugo krenuo prvi, e sad da li možda Danilo na motoru krenuo prvi u preticanje, a ovaj u kolima ga nije video..........ili obratno , ko to zna.....
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 19:50:55 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koji je vama. . . aj prvo da vidimo hoce li se covek izvuci iz ovoga, a kad se izvuce(nadam se) onda ga mozete osudjivati a drugo pricate kao da ste svi licno tamo bili i videli kako se sve zbilo. . . sve strucnjak do strucnjaka

koliko nas je puta covek sa ostalima samo obradovao

drzi se Dačo izdržaćeš ti to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung galaxy s3
Dača ponovo ima operaciju... Tako su javili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 3Gs
Najvažniji meč Dače Ikodinovića (update)

Nedavno je odigrao i 300. meč za nacionalni tim, osvajao je svetske i evropske trofeje, ali Danilo Ikodinović sada igra najvažniju utakmicu u životu.

Ikodinović je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u petak uveče, kada je iz Beograda krenuo sa treninga reprezentacije u Novi Sad. Svojim motorom udario je u vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog pravca.

Operacija je trejala čak osam časova (od petka u 21 sat do subote ujutro u 5 časova), a Ikodinović ima povrede glave i krvnih sudova ruke.

"Ikodinović se nalazi na intenzivnoj nezi, stanje mu se stabilizovalo, ali je i dalje u životnoj opasnosti. Trenutno je bez svesti i priključen je na aparate. Prognoze su vrlo nezahvalne u ovom trenutku", izjavio je načelnik novosadske Klinike za urgentnu hirurgiju Zoran Đermanov.

Đermanov je za RTS u 19.30 rekao da je u subotu u popodnevnim časovima Ikodinović ponovo operisan (podvrgnut vaskularnom hirurškom zahvatu) i da je njegovo stanje i dalje veoma složeno.

Prema rečima lekara, najteža povreda je na Ikodinovićevoj desnoj ruci "sa posledicama po tu ruku". "Urađeni su svi neophodni zahvati i sada treba sačekati i videti kako će reagovati njegovo tkivo".

Načelnik novosadske klinike i dalje je uzdržan u vezi sa eventualnim prognozama. "U narednih nekoliko sati ili naredna 24 sata ćemo nešto više znati", dodao je Đermanov.

Noć u novosadskoj bolnici su pored porodice i prijatelja proveli i brojni vaterpolo radnici na čelu sa predsednikom Vaterpolo saveza Srbije Veliborom Sovrovićem, članovi stručnog štaba sa selektorom Dejanom Udovičićem, kao i reprezentativci koji su odmah došli u Novi Sad čim su čuli šta se dogodilo.

Povređen je i vozač drugog automobila, ali su njegove povrede lakše prirode.

Uz Daču Ikodinovića je cela Srbija, ali i njegovi prijatelji u inostranstvu. Mnogi sajtovi u Hrvatskoj (hrvatski www.crowaterpolo, www.sportnet.hr, www.vecernji.hr) objavili su informaciju o nesreći koju je doživeo, a specijalizovani italijanski vaterpolo sajt www.waterpolonline.com poslao je i poruku: "Napred, Danilo, uz tebe smo!"

I njegov bivši klub, čuveni Pro Reko, dvostruki uzastopni osvajač titule prvaka Evrope, poslao je poruku podrške Ikodinoviću i njegovoj porodici i saigračima. "Ceo Pro Reko čeka dobre vesti iz Srbije, kao i ceo vaterpolo svet, i nada se brzom oporavku prijatelja Danila. Napred Iko!", piše na sajtu kluba iz Đenove.

Danilo Ikodinović je prošle nedelje sa reprezentacjom Srbije osvojio trofej u Svetskoj ligi. Nedavno je potpisao i za Jadran iz Herceg Novog.

Rođen je 1976. godine u Beogradu. Karijeru je počeo u Partizanu, sa kojim je u drugom navratu, igrao u završnici Evrolige 2005/06. Ikodinović je igrao u Italiji za Kataniju, Brešu i Pro Reko. Sa nacionalnom reprezentacijom ima srebrnu i bronzanu medalju na olimpijskim igrama, zlato, srebro i bronzu na svetskim prvenstvima i tri zlatne i jednu srebrnu na evropskim prvenstvima.

Dača je oženjen pevačicom Natašom Bekvalac sa kojom je prošle godine dobio kćerkicu Hanu, a iz prvog braka takođe ima ćerku Andreu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
uvek sam govorio da nasi seljaci nikad nece znati da ispostuju motoriste  Smile Smile cak ce i namerno da ti se poturi da bi nesto dokazao Smile

Ikodinovic se nalazio iza automobila u koji je udario...
Koliko znam, kriv je uvek onaj koji udara pozada jer ne drzi odstojanje...  Smile
nisam pricao o krivici nego o postovanju nekih ljudi prema motoristima..... veruj mi ja posle 4 godine saobracajne znam malo vishe o krivcima u saobracaju od tebe Smile
Bez ljutnje i neke želje za raspravom,žao mi je što se ovo dogodilo,ali kad te neko udari od pozadi,znači,u svakoj varijanti je on kriv,čak je od siline udara bacio jugo na suprotnu stranu kolovoza i tu nema priče o krivici vozača Juga,a i verujem da vozač juga i nije znao šta mu se desilo,a po tome što je uspeo da baci auto na suprotnu stranu puta,išao je mnoooogo brzo,ispod 150 nije išao. Smile

I vozač Juga nije mogao ništa da uradi,znači,voziš putem,jedna traka(tako izgleda zrenjaninski put),i u retrovizoru ti se približava motor nekom nenormalnom brzinom,a pritom na celoj dužini zrenjaninskog puta ne sme da se vozi više od 100,a na nekim delovima je ograničenje i 60 i 40.I šta da radiš,da sletiš u kukuruz da on prođe,da ubrzaš sa Jugom,  Smile ili bi on možda trebao da uspori,da prilagodi vožnju uslovima na putu. Smile

kriv je Daca ako su ove informacije tacna ali kolovoz je sirok 3,5 m motoristi voze po sredini puta jer je lakse drzati paznju kad gledas u belu liniju ... kad vidis da ti se motor priblizava skrenes malo u desno cisto da mu ostavis prostora ne skreces levo i rizikujes da se desi nesto ovako .....

DRZI SE DACO Smile
O čemu govoriš,kakva vožnja po sredini puta,kakvo sklanjanje,pa jer treba da rizikuje neko život samo da bi motorista mogao nesmetano da vozi 200,pa ja mu se nikada ne bi sklonio,poenta je,što je on trebao da smanji brzinu,kad viidi da nema nikog iz suprotnog smera,da da migavac i da pretekne juga,pod uslovom da nije puna linija i da ne prekoračuje max. dozvoljenu brzinu.Saobraćajni propisi,i važe za sve vrste motornih vozila,bez obzira na broj točkova,kibikažu i kategoriju. Smile
Zbog takvog razmišljanja motoristi i ginu. Smile
Znači,treba im se sklanjati da oni mogu da rade šta hoće,znači,ja moram više da gledam u retrovizor i pratim put sa strane da bi video gde mogu da se pomerimi za tri sata vožnje jedno 15 puta sa se sklanjam,van pameti. Smile

Ti pricas kao i vecina zatucanih i polupismenih ljudi u ovoj zemlji... Za takve motorcikli ne postoje u saobracaju jer ih i ne vide! Danilo je prvi presao u drugu traku da pretekne traktor, a covek u kolima ispred njega uopste nije pogledao iza sebe i krenuo takodje u preticanje! I to nije prvi put da neko strada zbog retardiranih. Neki moji prijatelji su takodje nastradali jer majmuni ne gledaju dok voze, ne vide slepere oko sebe, a ne motore... I mani se tih nebuloza i bolesnih predrasuda "svi oni su budale i voze 200"... Motore voze sasvim normalni, zdravi ljudi, a procenat onih koji divljaju isti je kao i kod ostalih u saobracaju !!! 

Inace, motor se putem vozi kao i svako drugo vozilo, dakle ne levom, ne desnom stranom, nego sredinom trake, za sve neobavestene !
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 20:56:49 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Дачо људино, мораш да победиш и овог пута !!!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 21:16:39 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Drži se Dačo-legendo!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N79
Cinjenica je da vozaci motora samim sedanjem na isti preuzimaju mnogo, mnogo veci rizik -pre svega po svoj zivot i zdravlje, nego vozaci putnickih automobila. Meni licno nikada nece biti jasno u cemu je toliko uzivanje voziti motor.
Bilo kako bilo, zelim mu da se izvuce iz ovoga i uspesno oporavi!
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.