2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Težak udes Dače Ikodinovića  (Pročitano 48266 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
uvek sam govorio da nasi seljaci nikad nece znati da ispostuju motoriste  Smile Smile cak ce i namerno da ti se poturi da bi nesto dokazao Smile

Ikodinovic se nalazio iza automobila u koji je udario...
Koliko znam, kriv je uvek onaj koji udara pozada jer ne drzi odstojanje...  Smile
nisam pricao o krivici nego o postovanju nekih ljudi prema motoristima..... veruj mi ja posle 4 godine saobracajne znam malo vishe o krivcima u saobracaju od tebe Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG 
Извућиће се, мора да се извуче....

Иначе, у Србији ЗАКОНОМ забранити моторе, законом!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
oh my god  Smile

treba napraviti sire autoputeve sa vishe od dve trake, obezbediti da se vozila kao jugo ne krecu u trakama koje su za velike brzine.... onda ne bi zavisio da li ce neko da skrene za pola metra kad vidi da nailazis da bi ispao mangup  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia -.-
eh jbg svaki dan sve vise nesreca valjda ce se izvuci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Иначе, у Србији ЗАКОНОМ забранити моторе, законом!!!
nije motor nista kriv vec on...

jbg drz se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
uvek sam govorio da nasi seljaci nikad nece znati da ispostuju motoriste  Smile Smile cak ce i namerno da ti se poturi da bi nesto dokazao Smile

Koliko znam, kriv je uvek onaj koji udara pozada jer ne drzi odstojanje...  Smile
nisam pricao o krivici nego o postovanju nekih ljudi prema motoristima..... veruj mi ja posle 4 godine saobracajne znam malo vishe o krivcima u saobracaju od tebe Smile
Bez ljutnje i neke želje za raspravom,žao mi je što se ovo dogodilo,ali kad te neko udari od pozadi,znači,u svakoj varijanti je on kriv,čak je od siline udara bacio jugo na suprotnu stranu kolovoza i tu nema priče o krivici vozača Juga,a i verujem da vozač juga i nije znao šta mu se desilo,a po tome što je uspeo da baci auto na suprotnu stranu puta,išao je mnoooogo brzo,ispod 150 nije išao. Smile

I vozač Juga nije mogao ništa da uradi,znači,voziš putem,jedna traka(tako izgleda zrenjaninski put),i u retrovizoru ti se približava motor nekom nenormalnom brzinom,a pritom na celoj dužini zrenjaninskog puta ne sme da se vozi više od 100,a na nekim delovima je ograničenje i 60 i 40.I šta da radiš,da sletiš u kukuruz da on prođe,da ubrzaš sa Jugom,  Smile ili bi on možda trebao da uspori,da prilagodi vožnju uslovima na putu. Smile

« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 15:34:33 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG 
Ми немамо у културу вожње уопште а камоли културу вожења мотора, као на пример Италијани. И ако сваки дан страдају силни мотористи ја долазим само до једног закључка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Znam samo da mi je mnogo zao. Daco drzi se, nedaj se lave...

Ako udareni nije drzao dovoljno rastojanje od traktora on je kriv... Meni nije jasno kada je preticao traktoristu da je udario u zastavu, morao je imati dovoljno mesta(200 metara) da se vrati u svoju traku(desnu traku)  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

Bez ljutnje i neke želje za raspravom,žao mi je što se ovo dogodilo,ali kad te neko udari od pozadi,znači,u svakoj varijanti je on kriv,čak je od siline udara bacio jugo na suprotnu stranu kolovoza i tu nema priče o krivici vozača Juga,a i verujem da vozač juga i nije znao šta mu se desilo,a po tome što je uspeo da baci auto na suprotnu stranu puta,išao je mnoooogo brzo,ispod 150 nije išao. Smile

I vozač Juga nije mogao ništa da uradi,znači,voziš putem,jedna traka(tako izgleda zrenjaninski put),i u retrovizoru ti se približava motor nekom nenormalnom brzinom,a pritom na celoj dužini zrenjaninskog puta ne sme da se vozi više od 100,a na nekim delovima je ograničenje i 60 i 40.I šta da radiš,da sletiš u kukuruz da on prođe,da ubrzaš sa Jugom,  Smile ili bi on možda trebao da uspori,da prilagodi vožnju uslovima na putu. Smile

kriv je Daca ako su ove informacije tacna ali kolovoz je sirok 3,5 m motoristi voze po sredini puta jer je lakse drzati paznju kad gledas u belu liniju ... kad vidis da ti se motor priblizava skrenes malo u desno cisto da mu ostavis prostora ne skreces levo i rizikujes da se desi nesto ovako .....

DRZI SE DACO Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
drzi se covece  Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.