2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Težak udes Dače Ikodinovića  (Pročitano 44446 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson W810i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
LEKARI ĆE SPASTI DAČINU DESNICU!

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović tvrdi da ruka srpskog reprezentativca Danila Ikodinovića nije izgubljena i da će uskoro moći da je koristi! Sovrović ističe da je u stalnom kontaktu sa našim vaterpolistom, koji je juče operisan u Parizu, i dodaje da su lekari veoma optimistični po pitanju oporavka ubitačne desnice.

- Evo, baš sam se juče čuo sa Ikodinovićem, neposredno pred operaciju. To je prvi zahvat u nizu koji će biti urađen, a kojim bi trebalo da mu se povrati funkcija desne ruke. Prema tome, svi novinski napisi proteklih dana, koji su govorili da nema šanse za spas, potpuno su netačni. Lekari u Parizu su vrlo optimistični i veruju da će uspeti da urade najbolje što mogu, jer su nervi na ruci živi - kaže Sovrović za Press.

On je istakao da srpski vaterpolista nije klonuo duhom i da ima puno vere u sebe, lekare i konačni oporavak.

- Dača se oseća odlično i u veoma je dobrom psihičkom i fizičkom stanju, što je jako bitno za oporavak. Kod njega nema ni trunke sumnje da će moći ponovo da koristi ruku. Uvek je bio optimista, kako u bazenu, tako i van njega, i to je njegova glavna snaga. Posle ove operacije ostaće još nekoliko dana u Parizu, a zatim se vraća u Srbiju gde će šest nedelja biti na rehabilitaciji u banjama. Nakon toga očekuje ga ponovo put u Francusku na drugu operaciju, koja bi trebalo da da konačne rezultate. Očekujem da mu se funkcija ruke povrati onoliko koliko je to moguće u ovom trenutku - ističe Sovrović.

Prvi čovek VSS-a je otkrio da nacionalni savet pruža maksimalnu podršku našem trofejnom igraču kako bi se izborio sa situacijom u kojoj se nalazi.

- Vaterpolo savez je potpuno upućen u čitavu situaciju i pomaže ne samo finansijski, već i na svaki drugi način, kako bi Ikodinović imao maksimalne uslove za oporavak. Recimo, on je zvanično zaposlen u VSS, tako da ostvaruje puno pravo na socijalnu i zdravstvenu zaštitu - rekao je Sovrović.

Press
----------------------------------------------------------------------------------------
Smajli-koji-se-iz-srca-nada-da-ce-tako-i-biti
« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 22:38:32 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
E to su vec bolje vesti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung 
Iskreno se nadam da će se Dača potpuno oporaviti. Isto tako se nadam, bez obzira na njegovu "sportsku veličinu", da će dobiti zasluženu kaznu za izazivanje nesreće, i što je još gore, pod dejstvom alkohola. To se ne bi nikome trebalo praštati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Teško povređeni vaterpolista juče se na konferenciju za novinare u Ministarstvu sporta sam dovezao, tvrdi da ne ugrožava bezbednost saobraćaja jer je auto automatik

Proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Ikodinović kaže da njegov oporavak posle letošnje saobraćajne nesreće teče odličnim tempom, brže nego što je bilo ko očekivao! On ne krije da je veliki optimista kada je reč o oporavku njegove desne ruke i procenuje da će već za dva meseca najkasnije biti poznato stanje „zlatne desnice".
Ikodinović kaže da su mnogi predviđali da neće preživeti nakon nesreće, zatim su tvrdili da će ostati doživotni invalid, ali on je, kako kaže, pobedio sve crne prognoze. Potpisivanje ugovora o saradnji s Ministarstvom sporta i omladine nazvao je početkom svog novog života!

Kakvo je vaše stanje trenutno i kakva je situacija s rukom?

- Kod mene sve ide ubrzano i zadovoljan sam zbog toga. Predviđali su mi da ću da umrem, pa nisam umro. Pa da ću da ostanem invalid, pa nisam ostao invalid. Pa da ću godinu dana da ležim u bolnici, pa sam izašao posle dva meseca. Dakle, sve se odvija brže nego što se predviđalo, ali potrebno je sada dosta strpljenja. Radio sam dva hirurška zahvata do sada, operaciju humerusa i spajanje nerava. Sada čekamo šest meseci do godinu dana da bismo videli reakciju. Videćemo šta će da bude, ali veliki sam optimista. Što se tiče mog psihofizičkog stanja, sve je u najboljem redu.

Šta kažu doktori?

- Doktori se uvek ograde i kažu da će se za godinu dana znati stanje ruke. Međutim, verujem da ćemo vrlo brzo, za mesec ili dva, da znamo da li će nešto da bude ili ne. Što se mene tiče, malo sam oslabio, ali ne toliko kao što neki žele to da predstave ili kao što bi voleli.

Kako živite bez vaterpola?

- Jedini problem predstavlja mi nerad, jer sam dvadeset i kusur godina imao isprogramiran svaki dan, dva puta dnevno sam imao obaveze. Ministarstvo je prihvatilo da od beznadežnog slučaja napravi nešto. Šalim se, naravno. Ne bih da budem patetičan i da zahvaljujem, ali verujem da će ovo da bude lepa obostrana saradnja. Imaće koristi i oni od mene i ja od njih.
Da li imate terapije i kako se one odvijaju?

- Imam terapije, ali ništa specijalno. Više zato što to želim, nego zato što su mi potrebne za zdravlje. Nisu to čak ni terapije, već vežbanje organizma i ruke. Dobro sam, veoma dobro, ako nekoga to uopšte interesuje. Vidim da ima dušebrižnika koji bi izgleda voleli da nije baš tako dobro. Ima negativnih ljudi, a meni, koji sam poprilično emotivan, veoma smetaju takve stvari i nije mi pravo kada vidim šta se dešava. Ne mogu to da odbacim. Na moju sreću, više je onih ljudi od kojih svakodnevno imam podršku, što na ulici, što od drugova, koji mi žele svu sreću ovoga sveta.

Vidite li sebe u budućnosti u vaterpolu, možda u savezu?

- Naravno da se vidim u sportu i vaterpolu. Možda negde u savezu, ali videćemo, ne znam još, ne mogu sad o tome da pričam. Želim da se dovedem u optimalno stanje. Sve ovo zasad je početak mog novog života.

Da li ste gledali naslednike u reprezentaciji Srbije protiv Francuza i kako ih ocenjujete?

- Mnogo je rano za ocene. Van reprezentacije je šest ili sedam igrača koji su završili karijeru. Momci imaju strahovitu perspektivu. U reprezentaciji je već nekoliko vrhunskih igrača, ali trebalo bi predano raditi s njima. Rano je pričati da li će da budu kao moja generacija, gori ili bolji. Trebalo bi da prođe malo vremena, ali ne baš četiri godine, kao što neki govore. Mi smo igrali godinu za godinu i svako takmičenje je bilo veoma bitno. Nismo se orijentisali samo na Olimpijske igre i ovoj generaciji ne sme da bude bitna samo 2012. i OI u Londonu. I svetska liga je važna, ako nije tako, zašto je onda igraju.

Znači li to da im preporučujete recept koji je koristila vaša generacija?

- Počeli smo u Sevilji 1997. godine srebrnom evropskom medaljom, a završili smo, doduše bez mene, bronzanom olimpijskom medaljom. Svake godine donosili smo neko odličje, osim one famozne 1999. godine, kada je bilo opšte rasulo. Tako smo razmišljali, a verujem da je to bio pravilan način.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Sere Daca. Kako misli da vozi normalno samo jednom rukom? I to levom.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
mogu samo reci kralj Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Danas suđenje Danilu Ikodinoviću
Autor: A. L. | 05.03.2009. - 05:00

NOVI SAD - Početak suđenja vaterpolisti Danilu Ikodinoviću (33), optuženom za izazivanje saobraćajne nesreće 27. juna prošle godine u kojoj je teško povređen, počinje danas u Opštinskom sudu u Novom Sadu.

Sudskim većem predsedavaće sudija Vesna Maričić, a zbog velikog interesovanja medija najavljeno je da će suđenje biti u velikoj sudnici. Ikodinovića će na sudu zastupati advokat Dragan Gojković, koji je u ranijim izjavama medijima napomenuo da se njegov klijent ne seća detalja nesreće.
Optužnica Ikodinovića tereti da je ugrozio saobraćaj jer je 27. juna prošle godine na putu Zrenjanin - Novi Sad, vozeći pod dejstvom alkohola, u prevelikoj brzini motociklom naleteo na automobil kojim je upravljao Pajica Dejanović (26) iz Đurđeva. Prebrzo vozeći motocikl „jamaha” udario je u zadnji deo „zastave koral” koja se kretala u istom smeru. Od siline udarca automobil se odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor, te se cisterna prevrnula. Vozač „juga” je prošao sa lakšim povredama, dok je Ikodinović u nesreći zadobio teške povrede opasne po život.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Ikodinović ne odbacuje optužnicu
Beta,
 NOVI SAD - Vaterpolista Danilo Ikodinović je danas na početku suđenja zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je i sam teško povređen, rekao da se ne seća ničega u vezi sa tim događajem, ali i da ne odbacuje navode optužnice.
Ikodinović je na suđenju u Opštinskom sudu u Novom Sadu rekao da mu je veoma žao i da je svestan svog postupka.
Optužnica Ikodinovića tereti da je ugrozio saobraćaj 28. juna na putu Zrenjanin-Novi Sad, kada je, pri neprilagođenoj brzini, naleteo motociklm na putnički automobil kojim je upravljao Pajica Dejanović (26) iz Đurđeva.
Prebrzo vozeći motocikl marke "jamaha", on je udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru. Od udarca se automobil odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor, pa se cisterna prevrnula.
Izvor:novosti.rs
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Ikodinović proglašen krivim

Vaterpolista Danilo Ikodinović proglašen je krivim zbog izazivanja saobraćajne nesreće i sud mu je izrekao novčanu kaznu od 70.000 dinara.

Opštinski sud u Novom Sadu je presudio da je Ikodinović dužan da u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude plati kaznu ili će ona u suprotnom biti zamenjena zatvorskom kaznom od 70 dana. Sud je Ikodinoviću zabranio upravljanje motociklima u periodu od osam meseci od pravosnažnosti presude.

Opštinski sud je oštećenog Pajicu Dejanovića uputio na parnični postupak radi nadoknade štete. Dejanović je vozio automobil u koji je Ikodinović udario motociklom i izazvao nesreću. Dejanović je tada takođe povređen.

Ikodinović je proglašen krivim da je ugrozio saobraćaj 28. juna na putu Zrenjanin-Novi Sad, kada je, pri neprilagođenoj brzini, naleteo motociklom na putnički automobil kojim je upravljao Dejanović (26) iz Đurđeva.

Prebrzo vozeći motocikl marke "jamaha", on je udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru. Od udarca se automobil odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor, pa se cisterna prevrnula.

Ikodinovićev branilac Dragan Gojković izjavio je novinarima da je kazna u skladu sa sudskom praksom i da su ovakvu kaznu i očekivali od samog početka postupka.

"Ceo postupak je pokazao da se Ikodinović ponašao korektno, da nije osporio nijedan sudski dokaz i da je imao puno poverenje prema svim organima koji su učetvovali u postupku, ali i prema posledicama koje je ovaj slučaj proizveo", rekao je Gojković.

Dejanovićev branilac Slobodan Beljanski rekao je novinarima da je za njegovog branjenika najvažnije da je Ikodinović proglašen krivim, jer sada ima puno pravo da u parničnom postupku traži ukupni iznos pretrpljene štete.

"Sa aspekta individualne prevencije i sam slučaj je bio dovoljan kao kazna za okrivljenog. Pitanje je da li je presuda adekvatna i sa aspekta generalne prevencije. Lično sam očekivao da okrivljeni dobije uslovnu osudu", rekao je Beljanski.

Danilo Ikodinović nije želeo da daje izjave nakon izrečene presude, niti je želeo da iznosi svoju završnu reč uoči njenog izricanja. On je danas na početku suđenja rekao da se i dalje ne seća ničega u vezi sa saobraćajnom nesrećom, ali i da ne odbacuje navode optužnice.

"Ako tužilaštvo kaže da je tako bilo, onda je i bilo. Prihvatam optužnicu kao takvu", rekao je Ikodinović i dodao da mu je veoma žao svega što se desilo i da je svestan svog postupka.

"Bogu hvala, ja sam u svemu najviše stradao. Veoma mi je žao i oštećenih i moje porodice. Ja bih prvi bio nasretniji kada bi vreme moglo da se vrati. Bez ikakvog licemerja, jako mi je žao zbog svega i svestan sam svog postupka", rekao je Ikodinović.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.