2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Težak udes Dače Ikodinovića  (Pročitano 48445 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kako i da je nije trebalo bas njemu da se desi ovo  Smile

Jak je on momak prezivece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Apple iPhone 12, S21
nije bitno ko je kriv, niti je na nama da to utvr4djujemo, sa saobracajnim skolama ili bez. Krivac postoji i bice kaznjen, samo se nadam da ta kazna ne bude preskup po njega i njegovu familiju, a posle i za sve ljude dobre volje i iskrenih zelja...

Daco budi jaci od svega, porodica te ceka zabrinuta...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one
 Smile
Ајде Дачо мораш издржати, јак си ти момак Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
uvek sam govorio da nasi seljaci nikad nece znati da ispostuju motoriste  Smile Smile cak ce i namerno da ti se poturi da bi nesto dokazao Smile

Ikodinovic se nalazio iza automobila u koji je udario...
Koliko znam, kriv je uvek onaj koji udara pozada jer ne drzi odstojanje...  Smile
nisam pricao o krivici nego o postovanju nekih ljudi prema motoristima..... veruj mi ja posle 4 godine saobracajne znam malo vishe o krivcima u saobracaju od tebe Smile
Bez ljutnje i neke želje za raspravom,žao mi je što se ovo dogodilo,ali kad te neko udari od pozadi,znači,u svakoj varijanti je on kriv,čak je od siline udara bacio jugo na suprotnu stranu kolovoza i tu nema priče o krivici vozača Juga,a i verujem da vozač juga i nije znao šta mu se desilo,a po tome što je uspeo da baci auto na suprotnu stranu puta,išao je mnoooogo brzo,ispod 150 nije išao. Smile

I vozač Juga nije mogao ništa da uradi,znači,voziš putem,jedna traka(tako izgleda zrenjaninski put),i u retrovizoru ti se približava motor nekom nenormalnom brzinom,a pritom na celoj dužini zrenjaninskog puta ne sme da se vozi više od 100,a na nekim delovima je ograničenje i 60 i 40.I šta da radiš,da sletiš u kukuruz da on prođe,da ubrzaš sa Jugom,  Smile ili bi on možda trebao da uspori,da prilagodi vožnju uslovima na putu. Smile

kriv je Daca ako su ove informacije tacna ali kolovoz je sirok 3,5 m motoristi voze po sredini puta jer je lakse drzati paznju kad gledas u belu liniju ... kad vidis da ti se motor priblizava skrenes malo u desno cisto da mu ostavis prostora ne skreces levo i rizikujes da se desi nesto ovako .....

DRZI SE DACO Smile
O čemu govoriš,kakva vožnja po sredini puta,kakvo sklanjanje,pa jer treba da rizikuje neko život samo da bi motorista mogao nesmetano da vozi 200,pa ja mu se nikada ne bi sklonio,poenta je,što je on trebao da smanji brzinu,kad viidi da nema nikog iz suprotnog smera,da da migavac i da pretekne juga,pod uslovom da nije puna linija i da ne prekoračuje max. dozvoljenu brzinu.Saobraćajni propisi,i važe za sve vrste motornih vozila,bez obzira na broj točkova,kibikažu i kategoriju. Smile
Zbog takvog razmišljanja motoristi i ginu. Smile
Znači,treba im se sklanjati da oni mogu da rade šta hoće,znači,ja moram više da gledam u retrovizor i pratim put sa strane da bi video gde mogu da se pomerimi za tri sata vožnje jedno 15 puta sa se sklanjam,van pameti. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa o toj kulturi sam ti ja pricao o tome sto ti neces da se sklonis pola metra u desno nego ces pola metra u levo pa kad neko pogine ti kazes nisam kriv (i imas pravo) ..... taj decko sto je vozio juga nije kriv nista ali jednostavno ne postoji izgradjeno postovanje prema motoristima da si seo nekad na jaci motor znao bi sta to znaci Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 18:02:07 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Alo bre momci u pitanju je Danilov zivot, kasnije pricajte o krivcima, palcima i ostalom.

Danilo, drzi se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Samo zato sto je uzi i moze da se provlaci ne daje mu pravo da to i radi.
Saobraćajni propisi,i važe za sve vrste motornih vozila,bez obzira na broj točkova,kibikažu i kategoriju.

a sa Dachom se nadam da ce sve biti u redu.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Daco care drzi se !!!
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma to je Daca.... On uvek pobedjuje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
pa o toj kulturi sam ti ja pricao o tome sto ti neces da se sklonis pola metra u desno nego ces pola metra u levo pa kad neko pogine ti kazes nisam kriv (i imas pravo) ..... taj decko sto je vozio juga nije kriv nista ali jednostavno ne postoji izgradjeno postovanje prema motoristima da si seo nekad na jaci motor znao bi sta to znaci Smile
Čoveče,saobraćajni propisi mora da se poštuju i većini njih ne bi bilo ništa da su poštovali propise,kako bre da se sklanjaš,to se ne radi,zamisli u tom momentu uz put ide biciklista,i ja kolima oderem biciklistu,a motorista samo prođe,a ja na robiju. Smile,Znači,KAD motorista pokušava da se provuče između dva vozila koja idu jedno-drugom u susret i njih obojica treba da beže u stranu da bi on prošao između njih,Pa ovo ni jedan normalan motorista koji je svestan i koji zna propise ne bi uradio. Smile

Tako da,kad naši motoristi budu naučili da poštuju saobraćajne propise,pogotovo ograničenje brzine,neće biti ovoliko žrtava. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.