Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tezak slucaj... kako izgubiti mnoooogo kilograma?  (Pročitano 39515 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1575
Zastava Spanija,Calpe(Alicante)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry 8000
strajkuj gladju,Sesalj je smrsao za 25 dana 25 kila Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Dakle, moja situacija je sledeca. Pre nesto vise od dve godine, kada sam upoznala svog sadasnjeg supruga, imala sam 64kg i 174cm. Ubrzo sam ostala u drugom stanju, i trudnocu sam dosta tesko podnosila, te sam uglavnom sedela kod kuce i gojila se. To je prouzrokovalo dosta tezak porodjaj, ali prezivelo se. Posle porodjaja, zbog obaveza oko bebe, takodje sam veci deo svog vremena provodila u kuci, te sam stvorila naviku da ne izlazim cesto. Pored toga, pocela sam da se bavim prevodjenjem i izradom seminarskih i diplomskih radova, te me i "posao" vezuje za kucu i stolicu. Brak mi je OK, te ni kod kuce nema stresa, niti nekih stvari koje bi dovele do toga da "pojedem samu sebe". Citava situacija je doprinela da danas, kada moja cerka ima nesto vishe od godinu dana ja imam 104kg na gorepomenutu visinu. (za one koji su se zaprepastili, ne izgleda to tako strasno, ali bih ipak vise volela da vratim svoju "devojacku" tezinu). U svakom slucaju resila sam da se do sledeceg leta oslobodim bar 30 kg, te bi mi svaka pomoc i svaki savet bio i vise nego dobrodosao. Takodje napominjem da sam veliki gurman i da uzivam u hrani. Bez slatkisa mogu, ali bez mesa ne.
Eto, nadam se da ce vasi saveti moci da mi pomognu, a ja obecavam da cu vas za uzvrat izvestavati o tome kako moj pohod na bolji izgled napreduje.
Unapred sam zahvalna na svim savetima!

Nisam stigao da pročitam sve gore, ali moj savet ti je: Da redovno piješ jabukovo sirće (zaista pomaže). Also, pokušaj da se pridržavaš dijete nedelju dana (tipa samo riba, krompir, jabuke...) Ako izdržiš tih nedelju dana (gde ćeš izgubiti bar 2 kilograma), potrudi se još nedelju dana... Pa tako sam i ja uspeo  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
I ja bih ti savetovala mesnu dijetu.Licno sam isprobala.Za 25 dana skinula sam 8kg.Posla te diete sam brojala kalorije da dnevni unos ne bude veca od 800kj.Posle 4 meseca sa 83kg presla na 69 sto i odrzavam vec godinu dana.Bitno je da ishranom promenis metabolizam.Evo ja sada jedem sta hocu i kada hocu.I umalo da zaboravim nemoj jesti posle 5 i smrsaces mesecno2-3kg.Pij dnevno 3l vode i bavi se sportom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

It is I, Stimpy.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6670
Ljudi načitao sam se dosta budalaština na ovoj temi... Moraš shvatiti da je mršavljenje VEOMA DOSADAN proces i treba ti motiv do neba, kao i podrška najbližih. Kao drugo, SPORTSKA AKTIVNOST (moj predlog, ukratko - aerobik + teretana + trčanje, proverena kombinacija). I kao treće - REGULISANJE ISHRANE ( zaboravi na sve dijete, ako se budeš "aktivirala", biće ti potrebne i masti (uglavnom nezasićene, ali i određeni procenat zasićenih) i ugljeni hidrati i proteini.
IP sačuvana
social share
Nije teško biti fin,ali je lako biti seljačina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
prvo se psihicki pripremi za dijetu, a onda sve dolazi lako.
ako ces dva dana drzati, pa opet jesti, nista od toga.

dalje, nikakve dijete, nemoj nista, ali nista jesti (pij tecnost, eventualno jabuku) nedelju dana pa ces videti kako se mrsa.

posle nedelje, sve je lako. ako mosh ovo izdrzati super.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
za ovako teshke sluchajeve potrebna je fizichka aktivnost od najmanje 1.5 sati bez odmora jer salo pochinje da se topi tek posle 45 minuta aktivnosti (dotle se uglavnom troshe ugljeni hidrati). dakle jedino reshenje ,prijavljivanje u vojsku ,rod -brdska peshadija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
prvo se psihicki pripremi za dijetu, a onda sve dolazi lako.
ako ces dva dana drzati, pa opet jesti, nista od toga.

dalje, nikakve dijete, nemoj nista, ali nista jesti (pij tecnost, eventualno jabuku) nedelju dana pa ces videti kako se mrsa.

posle nedelje, sve je lako. ako mosh ovo izdrzati super.

naravno da ovo sto si napisala ne valja , pre svega jer organizam prvo ne trosi salo vec ide prvo glikogen pa onda misic pa onda salo , tako da ce sa bilo kakvom dijetom bez fizicke aktivnosti a pre svega bez ostvarivanja hipertrofije nakon zavrsene dijete ona ili on biti jos deblji jer ce imati veci procenat masti , e sada ona ili on mogu smrsati tako ali to nije zdrav nacin i to ce napraviti veliku stetu organizmu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
za ovako teshke sluchajeve potrebna je fizichka aktivnost od najmanje 1.5 sati bez odmora jer salo pochinje da se topi tek posle 45 minuta aktivnosti (dotle se uglavnom troshe ugljeni hidrati). dakle jedino reshenje ,prijavljivanje u vojsku ,rod -brdska peshadija Smile

pre bi rekao da je potrban rad u teretani i HIIT od 15 minuta   ako uopste moze da trci ako ne onda je resenje koje si predlozio odgovarajuce , a to je duge setnje  dok ne dodje do stadijuma kada moze da trci a onda se radi kombinacija trcanje i setanje tj.HIIT 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Reci ti meni Uboje sta je to HIIT i sta da tacno radim da skinem salo sa stomaka i struka, jer ga samo tu imam.  Imam 54 kg i od tih 54 kg sigurno je 4 visak u struku i stomaku. U teretanu idem svaki drugi dan, uradim 150 trbusnjaka, trcim 10 minuta na traci, a ostalih pola sata radim vezbe na ostalim spravama, ali nema efekta. Verovatno nesto radim pogresno. Jedem normalno, posle 8 sati uvece jedem samo voce!
Nervira me stomak uzasnooooooo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Reci ti meni Uboje sta je to HIIT i sta da tacno radim da skinem salo sa stomaka i struka, jer ga samo tu imam.  Imam 54 kg i od tih 54 kg sigurno je 4 visak u struku i stomaku. U teretanu idem svaki drugi dan, uradim 150 trbusnjaka, trcim 10 minuta na traci, a ostalih pola sata radim vezbe na ostalim spravama, ali nema efekta. Verovatno nesto radim pogresno. Jedem normalno, posle 8 sati uvece jedem samo voce!
Nervira me stomak uzasnooooooo!

HIIT je jedna vrsta kardio treninga , traje 15-30 minuta , trci se u intervalima od 30sekundi , 30s lagano , 30s brzo , 3-s lagano , 30s brzo  i tako dok ne prodje minimum 15 minuta.
HIIT se radi ujutru pre jela  i  ili  posle treninga u teetani
To sto radis u teretani je takodje pogresno , prvo od trbusnjaka neces smrsati , jer ako radis trbusnjake to ne znaci da ces skinuti salo sa tog dela tela koji vezbas jer ne postoji spot reduction , telo ima svoja mesta na koja gomila mast a takodje ima svoj nacin sa kojih mesta prvo sklanja salo , tamo gde imas najvise poslednje ide  , tako da trbusnjaci trebaju da budu samo jedan deo i to jednog treninga nedeljno , jedini slucaj koji ne radi kardio vec samo trbusnjake umesto kardia je Serge Nubret legendarni bodibilder ali on radi sat i vise vremena bez pauze , ali covek je freak  tako da je to samo primer , on je jedinstven u svetu po tome

pa trcanje pre vezbanja i to je pogresno , treba sacuvati glikogen za vezbe na spravama , tako da i to izbacis , a ako radis istezanje pre vezbanja na spravama i to da izbacis i to je pogresno , istezanje samo nakon treninga , za zagrevanje , lagano se zagrejes uradis koju seriju laganu na spravama na kojima ces raditi

sto se tice treninga i on je verovatno pogresan , ali to samo predpostavljam , morala bi da mi napises sta radis

oko jela , kazes jedes normalno , ako je to ono normalno sto svi Srbi misle da je noormalna ishrana onda opet gresis , treba da izbacis hleba , slatko , przeno , peceno , vecinom jedi kuvano i to gledaj da svaki obrok imas neku namernicu koja je pre svega bogata proteinima , meso , jaja , posni sir , gledaj da unosis sto manje skrobastih ugljenih hidrata kao sto su pirinac , krompir , pasulj itd. a da unosis sto vise vlaknastih ugljenih hidrata ako mozes tonu vlaknastih uh  onda unesi tonu , a to su spanac , kelj , karfiol , blitva , kupus itd.

sto se tice ovoga da posle 9h uvece jedes samo voce to je takodje velika greska , voce ima fruktozu koja se lako pretvara u salo , i to zbog toga sto kada se popune glikogenske rezerve u jetri sva ostala fruktoza se pretvara u salo , tako prosto objasnjeno , tako ako jedes voce jedi ga ujutru i to jednu vocku ne vise

eto , izgleda da sve pogresno radis   Smile  , ishana ti je 80% a onda sve ostalo , na to moras obratiti paznju , znam da je tesko to uraditi ali kada krenes pravilno da se hranis i predje ti u naviku nema sanse da se vrtis na stari srpski nacin ishrane a svi ce ti govoriti " a leba , kako mozes da jedes bez leba ? "  hahahahahah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.