Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:36:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki kamp kod Novog Pazara!  (Pročitano 44217 puta)
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ovu temu bre treba zakljucati. Ionako je otisla u kurac, a vredjanja ima posvuda.
Svaka tema po malo krivuda na ovom forumu, ali vredjanja ili prostakluka nisam primetio sem u
tvom postu. A za to i imamo modove Smile valjda
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Jeste spameri. Da sam na vasem mjestu radio bih neke korisnije stvari, ako ne mogu da spavam. Tema nece pod lock, a vi cete dobiti opomenu, pa vi nastavite sa off-ovima.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
to sto nas srbi smatraju poturcenima to je njihova stvar ja sam musliman kao sto ste vi hrišćani i ja nemam problem sa tim,a vehabije ocigledno imaju tj. neko ih tera da imaju ako me razumete i oni mrze sve nacije osim svoje

+razlikujem sovinizam a vidim da vanja zna na sta sam mislio

Ti ne da lupetash nego nemerljivo lupetash. "vehabije mrze sve nacije osim svoje"??? koja je to nacija vehabija? jel znash ti uopshte shta je nacija?

Uopshte nije poenta da li tebe neko smatra za ovo ili ono vec u cinjenicama, a cinjenica je da nacija bosnjak ne postoji vec je to titova tvorevina i naziv za Srbe koji su se naguzili begu i umesto da se krste pocheli da klanjanju, prodali veru za vecheru i obrezali penis. A to shto ti tvrdish da si "oduvek" boshnjak to je u neku ruku i tachno jer si rodjen nakon titove nakaradne tvorevine. Samo je problem kod definicije rechi boshnjak koja ne oznachava naciju vec iskljuchivo definishe poturchenog Srbina koji se odrekao svoje vere i obrezao polni organ. Ja sam svestan da tebe boli shto si Srbin i da bi ti kao i svi vi, vishe voleo da si turchin, a tako se i ponashate, glumite vece turke od samog Murata, samo jebiga... chinjenice... tvoja pradeda ili pra pra deda ili mozhda chak chukun deda nosio je srpsko ime a veliki broj vas i dan danas nosi srpska prezimena.  Smile

@BigWorm
 Smile
Uz svo poštovanje, još jednom ponavljam: nije neophodno da vehabija ima specifična spoljašnja obeležja da bi bio to što jeste. Istina, možda je tako kako ti kažeš u Novom Pazaru, ali stručna literatura koja se bavi islamskim terorizmom i ekstremizmom kaže dručagije.

No, pošto imamo čoveka iz NP na forumu, ne bi bilo loše da nam daš informacije iz prve ruke... Koliko ih je? U kojim džamijama im je uporište? Što se kaže, malo "istraživačkog forumaštva-novinarstva".

To ti dođe slično kao hare-krišna... Možeš da obriješ glavu i da se fanki oblačiš, ali i ne moraš.

Neeego... koliko je meni poznato, vahabizam vodi poreklo iz Saudi Arabije... ne Britanije.

Ma decak je neuk, naravno da nije nuzhno da tako izgledaju narochito ne oni kojima je cilj da izvrshe teroristichku akciju negde na zapadu. Pa sigurno nece neki terorista u kratkim pantalonicama i sa onom bradurinom uci u avion i pokushati da ga otme. Koja je verovatnoca uopshte da ga puste u avion?  Smile

ma ti se decko gubiš definitivno,shvati Bošnjaci su nacija,kao i što su Srbi itd. a pre si sam rekao na prethodnoj strani pročitaj zadnji post...
a sad što ti prišas o iseljavanju naroda iz drzave u drzavu je drugo...Bošnjaci su uvek bili ovde gde su sad,ja znam da ne mogu da tebi nametnem svoje misljenje kao ni ti meni pa neznam dokle bi ovo islo

Pa koja su Bošnjaci nacija, vi ste Srbi koji živite u Bosni, a termin Bošnjaci vam je nametnut sa strane da bi se kao razlikovali od nas Srba. A u stvari vi ste isto Srbi kao i mi. Nema nikakve razlike.

Ima razlike, mi imao ceo penis a oni su parche odsekli, mi se krstimo a oni klanjaju i guze, u javnim klonjama nama pored wc sholje stoji wc papir a njima flasha s vodom da zaperu bulju... i td. Ima mnogo razlika. Mi smo Srbi a oni su poturice.  Smile
to sto ti ne pokusavas da shvatis drugu religiju,a cisto sumnjam da znas ista o svojoj,tvoja stvar Smile Smile
nisam rekao da su vehabije nacija,oni su sekta ali imaju svoju naciju tj.Bošnjaci su Smile Smile
@BigWorm
 Smile
Uz svo poštovanje, još jednom ponavljam: nije neophodno da vehabija ima specifična spoljašnja obeležja da bi bio to što jeste. Istina, možda je tako kako ti kažeš u Novom Pazaru, ali stručna literatura koja se bavi islamskim terorizmom i ekstremizmom kaže dručagije.

No, pošto imamo čoveka iz NP na forumu, ne bi bilo loše da nam daš informacije iz prve ruke... Koliko ih je? U kojim džamijama im je uporište? Što se kaže, malo "istraživačkog forumaštva-novinarstva".

To ti dođe slično kao hare-krišna... Možeš da obriješ glavu i da se fanki oblačiš, ali i ne moraš.

Neeego... koliko je meni poznato, vahabizam vodi poreklo iz Saudi Arabije... ne Britanije.
vehabizam jeste iz S.Arabije ali je osnivac neki britanac,i nisu sve vehabije teroristi kao sto ni svi teroristi nisu vehabije,jer ima tu jos nekih sekti slicnih njima koja imaju razlicita odlicja,bar je tako u NP,trenutno neznam tacan broj vehabija, u početku su boravili uglavnom u Arap džamiji,dok nije bio pomenuti incident,danas su u Lejlek džamiji a izgleda da su se malo primirili sada kad su im nasli kamp kod Sjenice.(ne kod NP kao sto je ime teme)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
to sto ti ne pokusavas da shvatis drugu religiju,a cisto sumnjam da znas ista o svojoj,tvoja stvar 
nisam rekao da su vehabije nacija,oni su sekta ali imaju svoju naciju tj.Bošnjaci su

Procitaj ponovo shta si napisao. A po ovome shto si sad napisao vidi se koliko i sam poznajesh problematiku o kojoj palamudish. Oni nemaju svoju naciju oni su pripadnici raznih nacija a jedino zajednichko im je islam. Bosnjak nije nacija vec naziv za Srbina koji je prodao veru i obrezao penis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
glupoj osobi nemozes objasniti da nije dobro samo sto je njegovo...a vidim ti penis ne vadis iz usta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Све те вахабије треба отерати на мезарје да им хоџе обаве џеназе и алах џелешануху подари вечни џенет!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
kao što kombiondžija reče Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Полако учим бошњачки, кад одем у Нови Пазар, Сјеницу, Тутин, Рожаје да могу да разумем шта ми говоре.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
xexe uskoro izlazi rečnik Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:36:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.