Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 17:10:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki kamp kod Novog Pazara!  (Pročitano 44190 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
glupoj osobi nemozes objasniti da nije dobro samo sto je njegovo...a vidim ti penis ne vadis iz usta Smile

Ti nisi glup samo ti je teshko da se pomirish sa cinjenicom da si Srbin  Smile Po toj tvojoj teoriji i Majk Tajson je postao boshnjak kad je promenio veru i pocheo da guzi i klanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
znam da nisam,i Bošnjak sam, a ti sta si tvoja stvar...
to ne menja činjenicu da je ovo multinacionalna zemlja a nemozes da uradis nista po tome osim da sedis pored pc-a i da pises gluposti koje su u tvojoj zatucanoj glavi Smile Smile Smile

a vidim da si se ovde pronašao : "svadjanje na internetu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi, cak i ako si pobedio i dalje si retardiran" Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 11:42:24 od Big_Worm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nisam primetio da se svadjamo koliko ja vidim mi samo vodimo raspravu tachnije diskusiju koju izgleda jedino ti dozivljavas kao svadju.  Smile naravno da je multinacionalna zemlja tako ce i ostati samo shto vi i dalje necete biti nacija  Smile dok god postojite bolece vas cinjenica da je neki vash predak bio Srbin pravoslavne vere kome je beg naguzio zhenu a on je prodao veru za vecheru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson 
Kada se analiziraju malo ovakve diskusije vidi se kako smo jedan mali i bedan i pre svega ne inteligentan narod. Recimo sada se njih dvojica prepucavaju na nacionalnoj osnovi i licne uvrede pljuste na sve strane, a tema se obradila vec na prvih deset strana. Svi kompjuterasi koji su se ovde drali metak u celo i koji propagiraju ne znam kakav patriotizam nisu ocigledno nista naucili iz prethjodnih sranja koja su nam se desila.
Treba da vam smeta sto se ova drzava nije oglasila po ovom pitanju i sto opet zmuri nad problemom i ceka valjda da nam dignu neku stanicu policije u vazduh ili da se umesa madjinarodna zajednica pa onda da reaguju. naravno bez ikakvog plana. E to treba da muci sve one koji su juce izasli iz klupa pa se sad deru metak u celo a ne da se ovde proseravaju i lece komplekse malih kita verovatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
nisu sve vehabije teroristi

Ma mars u pizdu materinu sa njima bre......Ako je neko branio muslimane na ovom forumu onda sam to bio ja,ali mi je pun pip ovih sto pravdaju ,a ne znaju sta pravdaju.Postoji nesto sto se zove okruzenje ,kao i istorija ....,a na ovim prostorima ih nemaju.More ovde treba jedan zakon slican u USA ,svi da budete Srbi ,a kome se ti bogu molis,i kojoj si sekti prvrzen to da ostavis kod svoje kuce.Kakav bre Vehibizamm u Srbiji,mi smo Pravoslavna drzava i takva  treba da ostanemo.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ima dece od 15 godina koji su vehabije koji ni ne znaju ni sta su,ti kazes da su oni vehabije Smile Smile
a vidi se da si neki ljakse..da smo pravoslavna nismo ali je najvise pravoslavnog stanovnistva,a tu ima i manjina kao u svakoj drzavi ali to ne ulazi u glavu maloumnicima kao sto si ti Smile Smile
Nisam primetio da se svadjamo koliko ja vidim mi samo vodimo raspravu tachnije diskusiju koju izgleda jedino ti dozivljavas kao svadju.  Smile naravno da je multinacionalna zemlja tako ce i ostati samo shto vi i dalje necete biti nacija  Smile dok god postojite bolece vas cinjenica da je neki vash predak bio Srbin pravoslavne vere kome je beg naguzio zhenu a on je prodao veru za vecheru.  Smile
meni hvala bogu niko nije bio srbin niti če a imam puno prijatelja srba i nisam nacionalista kao ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
meni hvala bogu niko nije bio srbin niti če a imam puno prijatelja srba i nisam nacionalista kao ti

Ова два не иду баш заједно...

А могли би сви мало да о'ладите...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
mi smo Pravoslavna drzava i takva  treba da ostanemo.

mi smo, srecom, sekularna drzava.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Секуларна држава може бити православна у смислу да је јасна већина грађана православна, и да се то не може негирати. Само догмате и екстремисти гледају ствари или-или.
Турска је секуларна, па нико не спори да је доминантно муслиманска.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Па пусти бре Дух да Багзи бар једном буде у праву... шта си запео...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 17:10:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.