Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tereza Kesovija, Miso Kovac, Oliver i zasto su Srbi lud narod...  (Pročitano 52152 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Како то да не разумеш... Smile Па ко ће у Србији да окупи толико ретардиране и дегенеричне омладине ако неће букаке-дива и остала анадолијска елита? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Је л' бре Нксамсј-у... што мрзиш Београд? Је л' те неко дир'о... Smile
Види га и овај?
Је л' ВАМА, СВИМА, стављају нешто у храну? Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile
-------------
Mišo Kovač odgovorio Oliveru Mandiću da neće doći u Beograd
Izvor: "Slobodna Dalmacija"

Mladiću, ti si najveći muzičar u Srbiji, dobacio je Mišo Kovač krajem sedamdesetih prošlog veka mlađem kolegi, koji se tek probija na muzičkoj sceni, Oliveru Mandiću, jednom prilikom na hodniku zagrebačkog “Jugotona“. A, ta se rečenica urezala u sećanje Mandića, koji se u poslednjem izdanju “Red Carpeta“ Nove TV rasplakao pri pomenu imena Miše Kovač, i pred kamerama u suzama izrekao niz pohvala na račun pevača iz Šibenika. Između ostalog zahvalio mu se i za nešto što se desilo 1979. godine, ne želeći da otkriva ništa više o tome. "Slučajno sam ga sreo na hodniku, upravo je izašao iz tadašnje redakcije rok izdanja. U prolazu sam ga potapšao i rekao mu da je najveći muzičar u Srbiji. Samo sam prošao. Nisam čekao šta će da odgovori“, seća se Mišo Kovač događaja iz “Jugotona“. Bez obzira na brojne pozive iz Srbije, on kaže: "Ja nikada više neću doći u Beograd. I to je tako“, kratko je rekao Kovač, ističući da su i danas njegovi beogradski prijatelji oni koji to bili nekada: Raka Marić, Peca Popović, Petar Luković i Pero Zlatar. "Kad je Severina napunila beogradsku 'Arenu', Raka Marić je, a nije mi menadžer, rekao da bih ih ja mogao napuniti pet. Ali nije to za mene...“, izjavio je Mišo Kovač za „Slobodnu Dalmaciju“.

http://www.svet.rs/clanak/mi%C5%A1o-kova%C4%8D-odgovorio-oliveru-mandi%C4%87u-da-ne%C4%87e-do%C4%87i-u-beograd
----------------------
Колико је то 5XAрена? Smile
Ајде, Marco V,дигитрон у шаке!  Smile
Да ти помогнем,капацитет ''Арене'' је 20 000-25 000,узми нек буде 22 000 и то када помножиш са 5 добијеш више од 100 000 (а више од 100 000 је по википедији било на концерту Светлане Ражњатовић на стадиону НК Ц.З. који је такође организоваог оре поменути Марић)
Што се то згодило с тобом саркастични младићу... Smile
Ma sve je ok samnom. Nego NKsamsj gaji neku mrznju prema Beogradu. Mozda ga neka beogradjanka iskulirala ili mozda kada je bio na ekskurziji u Beogradu su mu sluzili hladnu supu u hotelu  Smile Smile
Ne znam sta je u pitanju ali postaje ozbiljno  Smile
Smile
ех,да је једна... Smile  Smile Smile
није лепо никог мрзети! Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 18:08:51 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
мех...што се тиче хрватских музиканата...само ово:

сви остали...колац или креч Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
ne bi valjda i džiba?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ne bi valjda i džiba?  Smile

Citat
сви остали...колац или креч

нагласак на "сви остали"  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Pa njegov... jedan od njegovih najvecih hitova je obrada cetnicke pesme
I pjesmu "Anica, kninska kraljica" je "pozajmio".
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ko joj ode na koncert nek ga guzica boli ko da mu je mikrofon nabijen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije slucajno Vojvodina ...divan trend.. proslog vikenda Karleusa sad Kesovija... Trebala sam da odem "na" Karleusu...Bolje nasoj Kerusi da dam dinar  Smile

Sve te pare ionako mazne menadzer, "umetnik" dobije mozda desetak iljada, ostalo ide na organizaciju, obezbedjenje, administraciju, razne takse, porez, marketing, iznajmljivanje hale, stadiona, tehnicare, fizikalce... U svakom slucaju opet u Srbiji ostane 95% para

Videcemo....jos cemo videti. Ako dozivim da se ta ustaskinja velica u sred Srbije, pakujem kofere.

Dobro, nemoj, izice "Nasi" i blokirace saobracaj u Beogradu u znak protesta, sa svih... 30 clanova  Smile

Kako debilima da zabranis da bacaju pare na sms za Ekrema (ili bilo koga na Farmi)?

Dobro, od svih Ekrem je ipak zasluzio, samo covek radi  Smile

Sta mu je to "Vajat"  Smile Smile

мех...што се тиче хрватских музиканата...само ово:
сви остали...колац или креч Smile Smile

I naravno, jos i ovo:  Smile

Ko joj ode na koncert nek ga guzica boli ko da mu je mikrofon nabijen  Smile

Ko ode na koncert nek mu se vise ne dize a zenama "presusi"   Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ovo je kod mene porodicna fora jos tamo s kraja 90-ih... Kad su se moji iscudjavali kako to da se Doris Dragovic toliko slusa kod nas (secate se da je bio jedan period kad je prokleti City records vaskrso nju i njenu muziku),kada su se ona i jos likova tipa prOliver,Gibonni kleli da nikad nece pevati u Srbiji,a medju svima njima su dominirali Miso Kovac (za kojeg sam znao tada ko je,cak i par pesama ) i Tereza kesovija - za koju nikad nisam ni cuo,niti nijednu njenu pesmu,ali mi je eto otad ostala urezana u pamcenje kao "ujna"...
Kad je pre par nedelja Gibonni najvaio onaj njegov koncert u Subotici (a realno,Gibonnijeva popularnost  i slusanost u Srbiji, je neizrecivo veca od Tereze Kesovije), ja taman taj vikend dosao sa faksa kuci i zezam se sa mojim "Jbt,kako je krenulo,jos ce i Kesovija doci vamo "
3 nedelje nakon toga,citam u Blicu da gore navedena dolazi.....ispljunuh zalogaj bureka,delimicno sazvakan,uz jedno glasno - E jebiga ... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.