Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2026, 10:05:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1828754 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1901
Nakon sto vec 20 godina uvjerava samog sebe kako ce sa svojom objavom teorije(gluparija koje izmislja) napraviti strahote, postati poznat i slavan, jedino sto mu je nakon silnih mastarija preostalo da se vrati na jedini preostali aktivni forum ispočetka valjati svoje majmunarije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5470
Zastava Voždovac-Beograd

NISTA  - ne postoji.

Ako postoji bilo sta onda je to NESTO.

To nisu nikakvi argumenti ni za što, već samo tvoje osobno mišljenje, očito ne znaš argumentirano razgovarati.

Eto, opet nisi da nikakav  argument protiv bilo čega iz onih 10 točaka, svatko pametan to vidi, za druge me nije briga, eto.   

Ti ne znas sta znaci rec ARGUMENT, niti znas kako se upotrebljava, niti znas kako voditi naucnu ili filozofsku raspravu o bilo cemu.

Ono sto radis 20 godina je da istreses budalastine na nekom mestu i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5848

NISTA  - ne postoji.

To nisu nikakvi argumenti ni za što, već samo tvoje osobno mišljenje, očito ne znaš argumentirano razgovarati.

Eto, opet nisi da nikakav  argument protiv bilo čega iz onih 10 točaka, svatko pametan to vidi, za druge me nije briga, eto.   

Ti ne znas sta znaci rec ARGUMENT, niti znas kako se upotrebljava, niti znas kako voditi naucnu ili filozofsku raspravu o bilo cemu.

Pa vidi se iz daleko tko ne zna argumentirano razgovarati, moraš dati kontraargument svim točkama koje sam ja naveo, a ne samo reći da ovo ili ono ne vrijedi bez objašnjenja, ovo tvoje je mlaćenje prazne slame, eto, kratko i jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5470
Zastava Voždovac-Beograd

NISTA  - ne postoji.

Pa vidi se iz daleko tko ne zna argumentirano razgovarati, moraš dati kontraargument svim točkama koje sam ja naveo, a ne samo reći da ovo ili ono ne vrijedi bez objašnjenja, ovo tvoje je mlaćenje prazne slame, eto, kratko i jasno.

Pa kako da ti bilo sta objasnim kad koristis svoje definicije svega i svacega.

Kao kad bih ja sad rekao

"DzambaLamba je prozirna kocka koja je okrugla. I crvene je boje. Nije transparentna"

I onda trazim od drugih ljudi da mi sruse moju definiciju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1901
Teodor u svojoj "teoriji":
Svemir je okrugla kocka kojoj je dijagonala iste duzine kao i stranice, beskonacan je,ali ima kraj, istovremeno je zaledjen i uzaren i istovremeno se se
rotira na desnu i na lijevu stranu"
Sad poremeceni pavijan ocekuje da ce netko argumentirano i logicki ispravno opovrgnuti njegove majmunarije! 🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5848
Teodor u svojoj "teoriji":
Svemir je okrugla kocka kojoj je dijagonala iste duzine kao i stranice, beskonacan je,ali ima kraj, istovremeno je zaledjen i uzaren i istovremeno se se
rotira na desnu i na lijevu stranu"
Sad poremeceni pavijan ocekuje da ce netko argumentirano i logicki ispravno opovrgnuti njegove majmunarije! 🤣

Ne piši gluposti, to nigdje nije pisalo, kako da shvatiš nešto ako uopće ne razumiješ što piše, alo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5848

NISTA  - ne postoji.

Kao kad bih ja sad rekao

"DzambaLamba je prozirna kocka koja je okrugla. I crvene je boje. Nije transparentna"

Kocka ne može biti okrugla, eto jednostavno sam pobio tvoju napisanu glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2005
Zastava mičigen
majmune teodore koliko je 4+4
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5470
Zastava Voždovac-Beograd

NISTA  - ne postoji.

Kao kad bih ja sad rekao

Kocka ne može biti okrugla, eto jednostavno sam pobio tvoju napisanu glupost.

Daj argument, ne mozes samo da napises "ne moze".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1901
Ne pise to majmune, ali pises kako dva pjesaka idu po beskonacnoj cesti i jos napominjes kako beskonacna cesta znaci da ta cesta nema kraj, a u drugoj recenici postavljas pitanje da li je pjesak koji je prosao 1 kilometar, za 1 kilometar blize kraju!?🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2026, 10:05:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.