Opet koristis sopstvene definicije koje nisu relevantne ni za matematiku niti za (nauku) znanost uopste.
Ako imas nula necega, recimo nula jabuka. To znaci da na stolu NEMA jabuka.
Ako nema jabuka cak i ako pomonozis to NEMA sa 1000, i dalje na stolu nece biti jabuka.
Nadam se da ce se ozbiljnije posvetiti osnovima logike i matematike iz 3. razreda osnovne skole pre nego sto se usudis da postujes svoje fantazije po belom svetu.
Nekima treba kao maloj djeci sve objašnjavati, pa ajde.
Kocka ima samo jedan izgled, a to je taj da izgleda kao kocka, ali da li ima različite ili iste veličine dijagonala i stranica, ovisi o tome od kakvih se jedinica sastoji, ako se sastoji od točaka koje mi crtamo na papiru, jasno je da zbog grešaka u crtanju najmanjih dijelova prostora, nećemo dobiti pravu kocku, već izmišljenu, koja u biti u prostoru ne postoji, ali ako bi jedinice bile samo najamnje jedinice prostora, koje su sve iste, dobili bi istu veličinu i dijagonala i stranica, to nikako ne možeš shvatiti, a to je činjenica.
I nula jabuka i nula prostora nije isto, nula jabuka znači da nema jabuka, a nula prostora je najmanja jedinica prostora koja i te kako fizički postoji, dodaj još jednu takvu jedinicu, više to nije nula prostora, nego nešto što ima različiti početak i kraj, dodaj još jednu jedinicu, onda imaš nešto što ima i početak, i sredinu kraj, i tako možeš dodavati koliko hoćeš.
Samo preteške su to misli za vas majmunčiće, to je bilo odmah jasno, već na početku ove teme, pa se i dalje tako nastavlja, e da.
Opet koristis sopstvene definicije koje nisu relevantne ni za matematiku niti za (nauku) znanost uopste.
Ako imas nula necega, recimo nula jabuka. To znaci da na stolu NEMA jabuka.
Ako nema jabuka cak i ako pomonozis to NEMA sa 1000, i dalje na stolu nece biti jabuka.
Nadam se da ce se ozbiljnije posvetiti osnovima logike i matematike iz 3. razreda osnovne skole pre nego sto se usudis da postujes svoje fantazije po belom svetu.
Kocka ima samo jedan izgled, a to je taj da izgleda kao kocka, ali da li ima različite ili iste veličine dijagonala i stranica, ovisi o tome od kakvih se jedinica sastoji, ako se sastoji od točaka koje mi crtamo na papiru, jasno je da zbog grešaka u crtanju najmanjih dijelova prostora, nećemo dobiti pravu kocku, već izmišljenu, koja u biti u prostoru ne postoji, ali ako bi jedinice bile samo najamnje jedinice prostora, koje su sve iste, dobili bi istu veličinu i dijagonala i stranica, to nikako ne možeš shvatiti, a to je činjenica.
I nula jabuka i nula prostora nije isto, nula jabuka znači da nema jabuka, a nula prostora je najmanja jedinica prostora koja i te kako fizički postoji, dodaj još jednu takvu jedinicu, više to nije nula prostora, nego nešto što ima različiti početak i kraj, dodaj još jednu jedinicu, onda imaš nešto što ima i početak, i sredinu kraj, i tako možeš dodavati koliko hoćeš.
Da, nula jabuka znaci da nema jabuka, a nula prostora znaci da ima prostora. Majmun koristi rijecnik iz majmunologigije. Kocka nije kockasta nego vuce malo na okruglo...
Uzalud je nekome racionalno objasnjavati znacenje rijeci. Genije iz Selnice dokazuje svu genijalnost svog uma pitanjem:"Koliko je veliko jedno nista, a koliko su onda velika dva takva nista"? Stvarno me cudi da jos nije dobio Nobelovu nagradu za svoja otkrica! 🤣
Ali bukvalno nista nisi ukapirao sta sam napisao.
Aj ponovo procitaj.
Ti ponovno čitaj što sam napisao, ali s razumijevanjem, ako je to moguće, seveda!
Ali bukvalno nista nisi ukapirao sta sam napisao.
Aj ponovo procitaj.
Ti ponovno čitaj što sam napisao, ali s razumijevanjem, ako je to moguće, seveda!
Naravno da nije moguće. Nema šta tu da se razume. Imaš crtani film u kome lik kaže 2 puta ništa je ništa. Nema dalje.
Ova bi si poremecena budala mogla nacrtati kvadrat 10x10 cm i uvidjeti da je dijagonala kvadrata kojem su stranice 10 cm. otprilike 14 cm. i da je donekle normalan shvatiti da to nije zbog nesavršenosti nacrtanog kvadrata. Pitagorin teorem proizlazi iz razlike u duzini izmedju stranica i hipotenuze (dijagonale) ali eto nije normalan, nego poremecen. 🤣