Ti stvarno mislis da netko normalan tvoje idiotarije smatra nekakvom teorijom? Neko normalan niti ne razmatra bedastoce koje piskaras. Zar stvarnome uvidjas da je sve sto si postigao u dva desetljeća od kad baljezgas te idiotarije, samo da te ljudi smatraju poremecenim? 🤣
U klasičnoj geometriji kocka ne može biti okrugla jer su to dva potpuno suprotna pojma – kocka ima ravne plohe i oštre bridove, dok je kugla (ili krug) savršeno zakrivljena."
« Poslednja izmena: 06. Sep 2026, 12:25:28 od teodor.francic »
U klasičnoj geometriji kocka ne može biti okrugla jer su to dva potpuno suprotna pojma – kocka ima ravne plohe i oštre bridove, dok je kugla (ili krug) savršeno zakrivljena."
Dakle morao si da koristis AI da bi nasao definiciju kocke i definiciju kugle.
Sad ponovo koristi AI da ti "objasni" zasto kocka ne moze da ima iste velicine dijagonale i stranice.
----------------------------------------------
Kad zavrsis sa obukom iz 3. razreda osnove skole, pronadji definiciju
NISTA
NICEGA NEMA
-------------------------------------------
Pa onda iz toga NICEGA stavi (IMA TRI DIMENZIJE ipak)
Dakle morao si da koristis AI da bi nasao definiciju kocke i definiciju kugle.
Sad ponovo koristi AI da ti "objasni" zasto kocka ne moze da ima iste velicine dijagonale i stranice.
----------------------------------------------
Kad zavrsis sa obukom iz 3. razreda osnove skole, pronadji definiciju
NISTA
NICEGA NEMA
-------------------------------------------
Pa onda iz toga NICEGA stavi (IMA TRI DIMENZIJE ipak)
Prostorna kocka ima iste veličine dijagonala i stranica, a ne ove koje mi možemo ili nacrtati, ili napraviti, već sam to sto puta objasnio, ali kome, pitam se.
I ako je NIŠTA nešto u čemu ničega nema, u smislu materije, energije, živih bića, to ne znači da nema uopće veličinu, jer svugdje gdje je sada multisvemir je prije bilo NIŠTA, tako da NIŠTA ima tri osnovne dimenzije, ali i bezbroj drugih u kojima danas multisvemir postoji.
To je logika, ali za one koji se u nju ne razumiju, to je besmislica, pa vidjeti ćemo tko je u pravu, jako skoro, e da!
Ovaj poremeceni cirkusant Teodor stvarno ima volje izmisljati idiotarije i jos se ovako blesav nada kako ce nekog uvjeriti da su te njegove ludarije nekakva " teorija" 😂
Svaka kocka ima 6 stranica od kojih su po dve paralelne jedna sa drugom.
Kocka zaklapa ugao od 90 stepeni kod stranica koje se dodiruju.
To je kratka definicija.
Tvoja definicija je tvoja izmišljotina.
Kocka koju mi vidimo je iluzija, tako zbilja prava prostorna kocka nije isto kao kocka koju mi vidimo ili napravimo ili nacrtamo, objasnio sam da je to zbog toga jer se prostorna kocka sastoji od Nultih jedinica prostora, a koje nemaju veličinu, nemaju oblik, pa kada se to nacrta, dobije se ista veličina i dijagonala i stranica, ali to je znanje iz budućnosti, e da!
Teodor:Kocka se sastoji od nultih jedinica prostora koje nemaju oblik, niti velicinu, pa kad se to nacrta... Ovaj poremeceni majmun bi nacrtao nesto sto nema velicinu ni oblik! (??) 😂
Majmun bi crtao prostornu kocku sa prostornim jedinicama koje nemaju velicinu, a onda stranice i dijagonala takve kocke imaju i oblik i veličinu. Ovaj poremeceni idiot misli da ce sa takvim bedastocama postati slavan! 🤣
Svaka kocka ima 6 stranica od kojih su po dve paralelne jedna sa drugom.
Kocka zaklapa ugao od 90 stepeni kod stranica koje se dodiruju.
To je kratka definicija.
Tvoja definicija je tvoja izmišljotina.
Kocka koju mi vidimo je iluzija, tako zbilja prava prostorna kocka nije isto kao kocka koju mi vidimo ili napravimo ili nacrtamo, objasnio sam da je to zbog toga jer se prostorna kocka sastoji od Nultih jedinica prostora, a koje nemaju veličinu, nemaju oblik, pa kada se to nacrta, dobije se ista veličina i dijagonala i stranica, ali to je znanje iz budućnosti, e da!
Nisam te ni pitao sta ti ili bilo ko crta na papiru.
Pitao sam te koje kocke jos postoje sem prostornih?
Kad si bio mali igrao si se sa drvenim kockama, zar ne?
Mislim, mozda i nisi, ali si ih sigurno video negde.
Te kocke su realne. Mozda nisu savrsene, jer imas materijal koji pod mikroskopom pokazuje neravnine.
Ja te pitam za apstraktni matematicki pojam : KOCKA
Kocka je trodimenzionalni (prostorni) apstraktni matematicki objekat.
Opet koristis sopstvene definicije koje nisu relevantne ni za matematiku niti za (nauku) znanost uopste.
Ako imas nula necega, recimo nula jabuka. To znaci da na stolu NEMA jabuka.
Ako nema jabuka cak i ako pomonozis to NEMA sa 1000, i dalje na stolu nece biti jabuka.
Nadam se da ce se ozbiljnije posvetiti osnovima logike i matematike iz 3. razreda osnovne skole pre nego sto se usudis da postujes svoje fantazije po belom svetu.