Osim ako ne misliš na uspjehe da je na tri foruma u anketi bio proglasen za najveću budalu svih vremena na forumima? Uspio je cak potuci Iknara,lika koji je tvrdio da je gospodar munja i gromova! Onda se može zamisliti kakve je idiotarije valjao moj zemljak!🤣
Jesam,priznajem. Kad vidim kakve uspjehe Teodor ima u 30 godina i kakve su reakcije već na forumima i kakva su mišljenja o bedastocama koje on smatra teorijom, ziv se grizem od zavisti!🤣 Normalan bi čovjek promijenio ime i prezime od sramote, da o njemu nakon sto se 30 godina javno sramoti,vlada mišljenje kao o ovoj poremećenoj budali!
Eto,neću više. Kad malo bolje razmislim,moj zemljak zaista jest ostavio neizbrisiv trag u rasvjetljavanju najvećeg misterija u povijesti čovječanstva. Uz svu svjetsku slavu,priznanja koja su mu uručena od međunarodne znanstvene zajednice za njegovu genijalnost i doprinos znanosti,stvarno nije fer da ga ponizavam🤣!
Sad gledam na tv. kako se diljem svijeta spaljuje znanstvena i religijska literatura,nakon sto je moj zemljak u svojoj teoriji objasnio da Vječni Bog nije mogao ništa stvoriti jer nije materijalan. Ovaj drugi,koji je sam od sebe nastao isto nije materijalan,ali taj je naučio kako stvoriti materijalan svijet. Vječni em nema mozga, em nije imao vremena to naučiti,on je morao pričekati da ovaj drugi sve stvori. Pitanje je samo gdje je onda ovaj Vječni bio ako ne može stvoriti prostor? Na nebesima!?🤣