Nje to Adriano,to na slici je neki također samozvani mesija,izumitelj, ili prorok,ne sjećam se baš točno. Teodor ga je pozvao u nadi da će on uspjeti promovirati njegovu teoriju u javnosti. Naravno da ni taj nije toliko lud da ne bi odmah uvidio da je Teodorova "teorija" masa izmisljenih gluposti od kojih Teodor ništa nije u stanju dokazati.
Napisao sam,ne sjećam se imena. Teodor ga je pozvao da mu prezentira masu svojih izmisljenih gluparija za koje misli da su teorija. Naravno da je ovaj odmah uvidio da je to masa bezvrijednih bedastoća. Pa tko bi normalan uložio trud da bedastoća koje Teodor izmislja prezentira u javnosti kao nekakvu teoriju!? Taj bi morao biti ludji od Teodora samog!
Napisao sam,ne sjećam se imena. Teodor ga je pozvao da mu prezentira masu svojih izmisljenih gluparija za koje misli da su teorija. Naravno da je ovaj odmah uvidio da je to masa bezvrijednih bedastoća. Pa tko bi normalan uložio trud da bedastoća koje Teodor izmislja prezentira u javnosti kao nekakvu teoriju!? Taj bi morao biti ludji od Teodora samog!
ja mislim da si to ti,samo nesmeš da priznaš jer se stidiš..dokaži da nisi!!
E da,nisam se mogao sjetiti. Izgleda da je sve teklo obrnuto,da je Teodor naišao na neka njegova izlaganja,pa je i on došao na ideju da izmislja teorije s tim da je malo izmjenio i izmislio vlastite gluposti da bi to mogao prodavati kao svoju teoriju. To je po principu : Vidjela zaba da konja potkivaju,pa je i ona digla nogu!🤣
« Poslednja izmena: 12. Maj 2025, 06:56:56 od Adriano50 »