A i pored toga pre mesec dana je istekao rok do kojeg je Majmun Teodor 2020-e garantovao da će predsednici svih država da se slože i objave da je on čovek koji ima istinu o postanku sveta.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2025, 20:01:25 od Predragoon »
Eto, ni neku moju običnu rečenicu ne mogu majmunčići shvatiti, a kamoli pravu "teoriju svega".
Rekao sam da, od dana službene javne objave moje "teorije svega", neće proći ni pet godina, a svi će je predstavnici država i zemalja priznati kao jedinu istinu o postanku svega.
Samo što još nije teorija službeno objavljena, ali će biti, dakle opet majmunčići nešto krivo shvatili, neverjetno!
A Elvis Popović je samo kompjuterski dokazao da je naš prostor savršena kocka, zgubidani, i naravno da se morao složiti sa mnom da je ta tako i nikak drugač, sunčece mu presvetlo, e da!
« Poslednja izmena: 13. Maj 2025, 20:46:27 od teodor.francic »
Da mi je bilo vidjeti facu ove poremecene budale kad mu je Elvis rekao da je njegova teorija bezvrijedna masa gluposti i da si sa svojom teorijom može guzicu obrisati!🤣😂 I na kocki koju je Elvis prikazao na compu svatko ko nije retardirani majmun moze vidjeti da stranice nisu iste dužine kao dijagonala.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 07:30:28 od Adriano50 »
Samo najveci retardi mogu da tvrde da je stvarnost dokazana tako sto je neko napravio program u kompjuteru koji simulira 2D kvadratice.
Sem toga, ako bas insistiramo na "pixelizaciji" prostora to jest da postoji najmanji delici prostora i da su u obliku kocke, onda mozemo samo da pricamo o 6 smerova kretanja.
Jer dijagonala kocke je uvek veca od ivice. U euklidovom prostoru svakako.
Svak normalan čovjek zna za Pitagorin poucak,tako da samo poremeceni pavijan može uvjeravati da je hipotenuza iste dužine kao i kateta. Kako vrijedi za jednakostranicni trokut,tako isto pravilo možemo primijeniti i na primjeru kocke. Ovaj pavijan Teodor je geometrijske likove nazivao geometrijskim tijelima i obrnuto. 🤣
« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 09:57:21 od Adriano50 »
Ovaj mulac je izmislio nekakvu kocku koja ima stranice iste dužine kao dijagonale i sad očekuje da se mi divimo sto nam je on otkrio. Kao malo djete...izmislja bedastoća i nada se da će izazvati divljenje. Frend mi kaže da svi u TSH znaju da Teodor nije normalan.
Eto, ni neku moju običnu rečenicu ne mogu jahači moje mame shvatiti, a kamoli pravu "teoriju svega".
Rekao sam da, od dana službene javne objave moje "teorije svega", neće proći ni pet godina, a svi će je predstavnici država i zemalja priznati kao jedinu istinu o postanku svega.
Lažeš Majmune Teodore, jer znam da ti je Kobrovacha nudio da izvršiš procenu svoje imovine o svom trošku da bi ako se do 23.4.2025. predsednici svih država ne slože i ne objave da si ti čovek koji ima istinu o postanku sveta ti njemu mogao da isplatiš 30.000 evra, a u suprotnom on tebi. Zato što si na slobodni.net pričao da će to da se desi, da će prvo tadašnji predsednik Hrvatske da ima uvid, pa ostali.
Ali si se ti ukakio, tražio da se ugovor overi kod javnog beležnika, pa kad je ovaj sve pristao, prestao si da odgovaraš.
A Elvis Popović je samo kompjuterski dokazao da je naš prostor savršena kocka, zgubidani, i naravno da se morao složiti sa mnom da je ta tako i nikak drugač, sunčece mu presvetlo, e da!
On je malo manji debil od tebe, ali je svakako hrabriji.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 14:17:21 od Predragoon »