Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:42:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1650911 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1473
Zastava mičigen
njegova teorija se izučava na celoj planeti,ne samo ovoj nego i na ostalim planetama i galaksijama,a šta si ti postigo?  Smile
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
A i pored toga pre mesec dana je istekao rok do kojeg je Majmun Teodor 2020-e garantovao da će predsednici svih država da se  slože i objave da je on  čovek koji ima istinu o postanku sveta. Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2025, 20:01:25 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Eto, ni neku moju običnu rečenicu ne mogu majmunčići shvatiti, a kamoli pravu "teoriju svega".

Rekao sam da, od dana službene javne objave moje "teorije svega", neće proći ni pet godina, a svi će je predstavnici država i zemalja priznati kao jedinu istinu o postanku svega.

Samo što još nije teorija službeno objavljena, ali će biti, dakle opet majmunčići nešto krivo shvatili, neverjetno!  Smile

A Elvis Popović je samo kompjuterski dokazao da je naš prostor savršena kocka, zgubidani, i naravno da se morao složiti sa mnom da je ta tako i nikak drugač, sunčece mu presvetlo, e da!  Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2025, 20:46:27 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1473
Zastava mičigen
majmune teodore koliko je 3+3
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Koji majmun je taj Teodor!
5 godina nakon sto ce njegova teorija biti objavljena, će biti općeprihvaćena.

5 godina nakon sto ću ja predvoditi misiju na Mars, će Teodor objaviti teoriju!😂

Koji idiot!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Da mi je bilo vidjeti facu ove poremecene budale kad mu je Elvis rekao da je njegova teorija bezvrijedna masa gluposti i da si sa svojom teorijom može guzicu obrisati!🤣😂
I na kocki koju je Elvis prikazao na compu svatko ko nije retardirani majmun moze vidjeti da stranice nisu iste dužine kao dijagonala.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 07:30:28 od Adriano50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Samo najveci retardi mogu da tvrde da je stvarnost dokazana tako sto je neko napravio program u kompjuteru koji simulira 2D kvadratice.

Sem toga, ako bas insistiramo na "pixelizaciji" prostora to jest da postoji najmanji delici prostora i da su u obliku kocke, onda mozemo samo da pricamo o 6 smerova kretanja.

Jer dijagonala kocke je uvek veca od ivice. U euklidovom prostoru svakako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Svak normalan čovjek zna za Pitagorin poucak,tako da samo poremeceni pavijan može uvjeravati da je hipotenuza iste dužine kao i kateta.
Kako vrijedi za jednakostranicni trokut,tako isto pravilo možemo primijeniti i na primjeru kocke.
Ovaj pavijan Teodor je geometrijske likove  nazivao geometrijskim tijelima i obrnuto.
🤣
« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 09:57:21 od Adriano50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Ovaj mulac je izmislio nekakvu kocku koja ima stranice iste dužine kao dijagonale i sad očekuje da se mi divimo sto nam je on otkrio.
Kao malo djete...izmislja bedastoća i nada se da će izazvati  divljenje.
Frend mi kaže da svi u TSH  znaju da Teodor  nije normalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Eto, ni neku moju običnu rečenicu ne mogu jahači moje mame shvatiti, a kamoli pravu "teoriju svega".

Rekao sam da, od dana službene javne objave moje "teorije svega", neće proći ni pet godina, a svi će je predstavnici država i zemalja priznati kao jedinu istinu o postanku svega.
Lažeš Majmune Teodore, jer znam da ti je Kobrovacha nudio da  izvršiš procenu svoje imovine o svom trošku da bi ako se do 23.4.2025. predsednici svih država ne slože i ne objave da si ti čovek koji ima istinu o postanku sveta ti njemu mogao da isplatiš 30.000 evra, a u suprotnom on tebi. Zato što si na slobodni.net pričao da će to da se desi, da će prvo tadašnji predsednik Hrvatske da ima uvid, pa ostali.

Ali si se ti ukakio, tražio da se ugovor overi kod javnog beležnika, pa kad je ovaj sve pristao, prestao si da odgovaraš.  Smile

A Elvis Popović je samo kompjuterski dokazao da je naš prostor savršena kocka, zgubidani, i naravno da se morao složiti sa mnom da je ta tako i nikak drugač, sunčece mu presvetlo, e da!  Smile
On je malo manji debil od tebe, ali je svakako hrabriji.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Maj 2025, 14:17:21 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 11:42:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.