Ja sasvim sigurno ne mogu da shvatim mnogo stvari iz matematike i fizike ali tvoje budalaštine ni ne treba da se shvate jer su - budalaštine.
Ajde, navedi jednu jedinu budalaštinu iz moje teorije, da vidimo je li to tako, ili ti nisi dovoljno pametan da to shvatiš, ak imaš hrabrosti to napisati, seveda!
Ja sasvim sigurno ne mogu da shvatim mnogo stvari iz matematike i fizike ali tvoje budalaštine ni ne treba da se shvate jer su - budalaštine.
Ajde, navedi jednu jedinu budalaštinu iz moje teorije, da vidimo je li to tako, ili ti nisi dovoljno pametan da to shvatiš, ak imaš hrabrosti to napisati, seveda!
Ti si stvarno poremećen čovek/primat
Imaš 2500 stranica ovde na forumu konstantnog ponižavanja i kritikovanja kako tebe samog tako i tvoje idiotetske budalaštine bez mozga.
Tvrdio si da se tvoja "teorija" savršeno poklapa sa Biblijom...a onda se ispostavilo da veoma loše poznaješ i razumeš biblijske tekstove. Majmune Teodore.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2025, 16:28:08 od Predragoon »
Imaš 2500 stranica ovde na forumu konstantnog ponižavanja i kritikovanja kako tebe samog tako i tvoje idiotetske budalaštine bez mozga.
Ti si kukavica, eto, nemaš muda konkretno se s nečim suočiti, ak je tako nemam vremena za kukavice, druga je stvar ak netko hoće ozbiljno o nečemu raspravljati.
Dakle ili daj konkretni primjer navodne budalaštine iz moje "teorije svega", i dakako navesti zašto to tako misliš, ili šuti, i pusti pametnijma da o tome diksutiraju.
Ti si kukavica, eto, nemaš muda konkretno se s nečim suočiti, ak je tako nemam vremena za kukavice, druga je stvar ak netko hoće ozbiljno o nečemu raspravljati.
Dakle ili daj konkretni primjer navodne budalaštine iz moje "teorije svega"
Da te ne poznajemo 10plus godina pa da ti poverujemo da si ti neki kao simpatični naučnik sa svojim čudnim idejama.
Ti si Glupak Čabra, balkanski šetač metle i kolica za kravlju balegu.
Plus, ti si sebe postavio kao sudiju za svoje idiotarije. Na hiljade stranica smo ti objasnili potanko zašto ti je "teorija" debilna i zašto ne razumeš kritiku. Jer si neobrazovan i glup.
Neke od debiliteta:
- pola od beskonačnog broja - vreme koje ne teče - bogovi izmislili sex a nemaju decu - pojam roditelja je bukvano da imaš oca i majku koji su ti preneli gene. "Otac" modernih kompjutera - nije isto što i biološki otac. - mešaš poetsko izražavanje sa naučnim. Tipa "dimenzija" problema. - kockica ne može da bude i loptica. Ili jedno ili drugo. - ništa je bukvano NIŠTA. - nešto je suprotno od nule ili ničega ili ništa. - bibliju su pisali retardirani bogovi koji ne znaju koliki je broj Pi
A i bole me levo jajce što ti koristiš drugi rečnik nego ceo svet.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2025, 15:28:44 od sharpSoniq »
TREE(3) Now we’re into truly absurd numbers. TREE(3) comes from graph theory and is so large that it’s bigger than anything before (even Graham’s number).
What is half of TREE(3)? This is basically meaningless—TREE(3) is not defined with simple operations like multiplication or exponentiation. If you somehow divided TREE(3) by 2, you'd still get TREE(3). The difference is too small to matter.