Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:56:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656712 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Jahači gospođe Frančić, ništa mi nije preostalo nego da pričam kako drugi ne razumiju što govorim!   Smile

Znamo, Majmune Teodore, zato se i plašiš da se opet pokaže koliko nemaš pojma o Bibliji.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2025, 20:21:55 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Ja sasvim sigurno ne mogu da shvatim mnogo stvari iz matematike i fizike ali tvoje budalaštine ni ne treba da se shvate jer su - budalaštine.

Ajde, navedi jednu jedinu budalaštinu iz moje teorije, da vidimo je li to tako, ili ti nisi dovoljno pametan da to shvatiš, ak imaš hrabrosti to napisati, seveda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Ja sasvim sigurno ne mogu da shvatim mnogo stvari iz matematike i fizike ali tvoje budalaštine ni ne treba da se shvate jer su - budalaštine.

Ajde, navedi jednu jedinu budalaštinu iz moje teorije, da vidimo je li to tako, ili ti nisi dovoljno pametan da to shvatiš, ak imaš hrabrosti to napisati, seveda!

Ti si stvarno poremećen čovek/primat

Imaš 2500 stranica ovde na forumu konstantnog ponižavanja i kritikovanja kako tebe samog tako i tvoje idiotetske budalaštine bez mozga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Tvrdio si da se tvoja "teorija" savršeno poklapa sa Biblijom...a onda se ispostavilo da veoma loše poznaješ i razumeš biblijske tekstove.
Majmune Teodore.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2025, 16:28:08 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1509
Zastava mičigen
a nije umo ni da izračuna 3+3,zares žalobno!  Smile
a nezna ni koji član stoji ispred postanja u bezdanu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Imaš 2500 stranica ovde na forumu konstantnog ponižavanja i kritikovanja kako tebe samog tako i tvoje idiotetske budalaštine bez mozga.

Ti si kukavica, eto, nemaš muda konkretno se s nečim suočiti, ak je tako nemam vremena za kukavice, druga je  stvar ak netko hoće ozbiljno o nečemu raspravljati.

Dakle ili daj konkretni primjer navodne budalaštine iz moje "teorije svega", i dakako navesti zašto to tako misliš, ili šuti, i pusti pametnijma da o tome diksutiraju.

Jasno?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Ti si kukavica, eto, nemaš muda konkretno se s nečim suočiti, ak je tako nemam vremena za kukavice, druga je  stvar ak netko hoće ozbiljno o nečemu raspravljati.

Dakle ili daj konkretni primjer navodne budalaštine iz moje "teorije svega"

Da te ne poznajemo 10plus godina pa da ti poverujemo da si ti neki kao simpatični naučnik sa svojim čudnim idejama.

Ti si Glupak Čabra, balkanski šetač metle i kolica za kravlju balegu.

Plus, ti si sebe postavio kao sudiju za svoje idiotarije. Na hiljade stranica smo ti objasnili potanko zašto ti je "teorija" debilna i zašto ne razumeš kritiku. Jer si neobrazovan i glup.

Neke od debiliteta:

- pola od beskonačnog broja
- vreme koje ne teče
- bogovi izmislili sex a nemaju decu
- pojam roditelja je bukvano da imaš oca i majku koji su ti preneli gene.
       "Otac" modernih kompjutera - nije isto što i biološki otac.
- mešaš poetsko izražavanje sa naučnim. Tipa "dimenzija" problema.
- kockica ne može da bude i loptica. Ili jedno ili drugo.
- ništa je bukvano NIŠTA.
- nešto je suprotno od nule ili ničega ili ništa.
- bibliju su pisali retardirani bogovi koji ne znaju koliki je broj Pi

A i bole me levo jajce što ti koristiš drugi rečnik nego ceo svet.

« Poslednja izmena: 29. Mar 2025, 15:28:44 od sharpSoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Citat
TREE(3)
Now we’re into truly absurd numbers. TREE(3) comes from graph theory and is so large that it’s bigger than anything before (even Graham’s number).

What is half of TREE(3)?
This is basically meaningless—TREE(3) is not defined with simple operations like multiplication or exponentiation.
If you somehow divided TREE(3) by 2, you'd still get TREE(3). The difference is too small to matter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
If you take a larger infinity like the number of real numbers (𝑐c, the "continuum" infinity), halving it also keeps it at
𝑐c.

∞/2 = ∞

Meaning, no matter how big a number gets, dividing it by 2 still makes it infinitely large.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2025, 15:38:36 od sharpSoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Ja sam kukavica, eto, nemam muda konkretno se suočiti sa tim da dokazano loše poznajem Bibliju...

To i pokušavam da ti objasnim, Majmune Teodore...loše poznaješ Bibliju i zato izbegavaš da odgovaraš na pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:56:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.