mozak je jedno a direktno obraćanje samih Bogova je sasvim nešto drugo, nisu svi izabrani za neku misiju, vi majmunčići očito niste, Bogoivi tako odlučiše, e da!
Ali kome se tačno bogovi obraćaju kad žive u svačijem mozgu?
Ne znam kako da ti prevedem na tupsonski, sorryyy
Tupko, jedno je činiti recimo mozak a sasvim drugo komunicirati direktno s nekim, očito sam ne možeš to shvatiti, ali hoćeš jednog dana, garant!
Komunikacija se odvija putem materije. Znas ono, zvucni talasi, vibracije u zraku, dodju do tvog uha.
S obzirom da je zrak sastvaljen od atoma, gle cuda, po tvojoj ret. teoriji, tu zive mali retardirani isusovci.
Dakle retardirani isusovci u tvom mozgu salju poruku preko samih sebe (zrak) do drugih retardiranih isusovaca koji zive u necijem drugom mozgu.
Tupoglavi, čestice komuniciraju, kako ako ne tako da informacija ide od jednih do drugih, a sasvim je druga stvar da li će tu informaciju i neki čovjek čuti, blage veze nemaš kako uopće život funkcionira, zares.
Intelekt ti je na nivou deteta od 6 godina. Niti bilo šta razumeš, niti bilo šta znaš o bilo čemu.
Nije ni čudo što retardirani delovi isusovog stada žive u tvom mozgu.
Stvarno si postigao nevjerojatne uspjehe sa svojom "teorijom"! ( "Teorija" je zapravo niz izmisljenih, suludih zamisli i mastarija koje izmislja ovaj bolesni i poremeceni idiot Teodor)😂
Džokeji moje mame, plašim se da odgovaram na pitanja o Bibliji, jer se pokazalo da nemam pojma!
To znamo, Majmune Teodore, ali nema razloga da ne naučiš. Trebaće ti dosta vremena, jer si prilično intelektualno inferioran, ali neke osnove možeš da savladaš.
Majmunčići, ne možete vi ni od stote a kamoli od prve shvatiti veliki misli nekog genija, a kamoli autora prave "teorije svega", glavom i bradom, e da!