Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:36:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656942 puta)
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
 Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Tupava neznalice, pa nije Biblija precizna matematika, opisano je za ono doba više nego točno, Pi oko 3 vrijednost,
Netočno je više nego točno u vreme kad su drugi već znali više.
Bravo Majmune Teodore, sad je jasno kakva je tvoja "teorija"...ona je netočna, ali u tvojoj glavi više nego točna.  Smile

a nije to Jahve diktirao kao recimo deset zapovjedi, mamuzaču moje mame!

Majmune Teodore...pošto si stručnjak za Bibliju, možeš li objasniti šta bukvalno kaže Jahve u prvoj zapovedi?
Onako, reč za reč.
Pošto ja mogu.
I pošto to ruši tvoju koncepciju. Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2025, 23:37:15 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

jer istina je na mojoj strani, pa še kak!.

Uostalom to je opis onoga što je kralj Salomon napravio, netko je to zapisao, a nije to Jahve diktirao kao recimo deset zapovjedi, neznalice neobrazovana!

Koja istina, kad su te zaposeli retardirani isusovci koji putuju kroz vansvemir a ne znaju koliko je Pi.

Idemo... lagano... dinstanje...

1. Otkud znaš da je Jahve postojao?
2. Otkud znaš da je Jahve dao tih 10 zapovesti nekom čoveku?
3. Otkud znaš da nije taj čovek to sam izmislio i napravio?

Nemaš pojma, i glup si.

Ako napišeš, "Znam sve to jer to tako piše u bibliji" onda si kompletan glupak čabra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1510
Zastava mičigen
ali već je napisao to 2000 puta i dao to ''objašnjenje''
kao i da su mu šapnuli vanzemaljci
što ga pitaš isto pitanje iljadu puta i šta,očekuješ različit odgovor il da se unormalni nekim čudom,ako je on autističan nemoraš biti ti tj vi uopšte,e da! BRAVO!
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Jeste vrijeme i koje ne teče, ali ti glupava neznalice ne znaš ništa o tome, eto, da znaš kako vrijeme nastaje znao bi to

Nije. Niko ti nije kriv što si izmislio sopstveni rečnik.

Naučni konsenzus je da je vreme nastalo u trenutku Big Benga. Pre toga nije bilo vremena, pa je iluzorno pričati šta je bilo pre.

Tako da postoji samo vreme koje teče i to se zove vreme.

Vreme koje ne teče, ne postoji. To nije vreme. Nije to zapravo ništa jer ako nema kretanja nema ni vremena.

Da li postoji neki prostor ispunjen nečim što je u stanju apsolutnog mirovanja, nismo do sada otkrili,
 a verovatno nikad i nećemo jer je moguće otkriti samo ono što odašilje neki vid energije. Da bi moglo da se detektuje.

Konsenzus ne znači znanje nego je to samo pretpostavka jer nitko ne zna da li je i još važnije kako vrijeme nastalo u Velikom prasku, tako da je to mlaćenje prazne slame, koje se ti držiš ko pijan plota, zato i ništa ne znaš o vremenu, onda ti je čudno kada nešto o tome kaže netko tko to i te kako zna, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1510
Zastava mičigen
majmune teodore koliko je 3+3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Jeste vrijeme i koje ne teče, ali ti glupava neznalice ne znaš ništa o tome, eto, da znaš kako vrijeme nastaje znao bi to

Naučni konsenzus je da je vreme nastalo u trenutku Big Benga. Pre toga nije bilo vremena, pa je iluzorno pričati šta je bilo pre.

Vreme koje ne teče, ne postoji. To nije vreme. Nije to zapravo ništa jer ako nema kretanja nema ni vremena.

Da li postoji neki prostor ispunjen nečim što je u stanju apsolutnog mirovanja, nismo do sada otkrili,
 a verovatno nikad i nećemo jer je moguće otkriti samo ono što odašilje neki vid energije. Da bi moglo da se detektuje.

Konsenzus ne znači znanje nego je to samo pretpostavka jer nitko ne zna da li je i još važnije kako vrijeme nastalo u Velikom prasku, tako da je to mlaćenje prazne slame, koje se ti držiš ko pijan plota, zato i ništa ne znaš o vremenu, onda ti je čudno kada nešto o tome kaže netko tko to i te kako zna

Nije mi čudno. Jedino mi je čudno kako umeš da upališ kompjuter i da kucaš na tastaturi sa takvim glupavim mozgom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Majmune Teodore...zašto se plašiš da odgovaraš na matematička i biblijska pitanja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1510
Zastava mičigen
zato što je majmun teodor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Konsenzus ne znači znanje nego je to samo pretpostavka jer nitko ne zna da li je i još važnije kako vrijeme nastalo u Velikom prasku, tako da je to mlaćenje prazne slame, koje se ti držiš ko pijan plota, zato i ništa ne znaš o vremenu, onda ti je čudno kada nešto o tome kaže netko tko to i te kako zna

Nije mi čudno. Jedino mi je čudno kako umeš da upališ kompjuter i da kucaš na tastaturi sa takvim glupavim mozgom.

Tko je ovdje zbilja glup, znanstvenici pretpostavljaju da je vrijeme nastalo u Velikom prasku, ali nitko ne zna kako (što znači da pojma nemaju kako vrijeme zbilja nastaje), a ti im sto posto vjeruješ i trubiš da baš tako vrijeme nastaje, samo ne znaš kako, sam sebe pobijaš, veći si vjernik nego neka stara bakica koja hoda svaki dan u crkvu, dođi konačno k pameti i probaj sam nešto shvatiti,  e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:36:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.