Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:37:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1651376 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
"motori" koji se nalaze u mitohondrijama celija su bez svake sumnje najefikasniji nacin dobijanja energije...

tako da nema potrebe da se nesto novo pronalazi...

priroda je to vec davno pronasla...

Je, možeš mislit, a ti "motori" sami od sebe nastali, je li?

Nije nikakva priroda bilo što napravila, sve što vidimo djelo je jedne super napredne Civilizacije, s kojom se moramo prije ili kasnije osobno susresti na globalnom nivou, i to svi mi ljudi bez iznimke, ovo si zapamti kada ti se to desi.

Nema nikakvoga slučaja nigdje u svemiru a najmanje izvan njega, za što mi ljudi niti ne znamo da tamo bilo što postoji.

Sila koja ne samo zna sve o svemiru nego ga je i napravila, jasno da može mijenjati i svoja pravila koja je sama izmislila.

Zato i u Bibliji recimo piše da je ta Sila bez teškoća recimo zauzdala silu gravitacije kada je razdvojila po Mojsiju Crveno more, da Židovi mogu priječi na drugu obalu, to je dječja igra za tako staru i daleko napredniju Civilizaciju od naše ljudske.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
"motori" koji se nalaze u mitohondrijama celija su bez svake sumnje najefikasniji nacin dobijanja energije...

nisu sami od sebe nego nužno.

ne slučajno nego evolucijom, prirodnom selekcijom. umiranjem jednih i nastavljanjem drugih.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
ti si je tako shvatio,kao nekakvu zagonetku i šifrarnik,to je samo tvoje mišljenje i shvatanje,neko drugi je npr shvata kao doslovno uputstvo kako treba misliti i ponašati se itd itd

Pa istina o svemu samo je jedna tako je i sa porukama same Biblije, ne može netko tko isto čita sasvim različito to tumačiti, i to na tisuće razlilčitih verzija (koliko ima krščanskih sekti iz iste Biblije), to znači da netko nije to proučio kako treba, garant!  Smile
naravno da može i to već svi radi,svako SVE različito tumači a ne samo bibliju.
ne postoji ''kako treba'' i ''kako ne treba'',sve je subjektivno i relativno
ne postoji nekakva prava istina o i u  bibliji ili saznanje šta je pisac hteo da kaže

U krivu si, isto kao što postoji samo jedna istina o postanku našega svijeta, isto tako postoji samo jedno objašnjenje ne samo Biblije nego bilo koje napisane knjige.

Problem je kako sam rekao u tome da nijedna od tih sekti nije Bibliju do kraja proučila, onda bi svi isto znali, eto to je ovdje problem.

Inaće, zanimljivo je da postoji proročanstvo u kojemu se navodi da će se svi ljudi na kraju ujediniti u jedno u istinu, dakle će i Bibliju svi isto tumačiti, a ja sam uvjeren da taj dan nije uopće daleko, naprotiv!  Smile
koji je objektivni kriterijum po kome se ti,siguran sam,ravnaš, u ''poznavanju''biblije,odnosno zašto i kako si siguran da si baš TI je shvatio na PRAVI način i da si u pravu,odakle toliko ubeđenje,gde su dokazi,gde je išta,sem tvoje mašte i fantazija?

Dobro je što si to pitao.

Pa kada počnem javno to govoriti, uvjeren sam da neće proći ni pet godina a da ća baš svi ljudi to prihvatiti kao istinu.

A ima jedan argument zašto će to sto posto tako biti.

Zato jer ono što ću ja reči ziblja jeste istina o našem postanku. To ćui i dokazati, a dokazi za to sam uvjeren će ubrzo doći, i to konkretni, da to svi na Zemlji to mogu vidjeti.

Dakle da bi razumio samu Bibliju ne samo da je moraš nekoliko puta temeljito pročitati, nego moraš tražiti odgovore na neka pitanja na čak i desetine i stotine razlilčitih stranica Biblije, moraš ih sve usporediti i tek onda dobiti onu cjelinu koja je bila "skrivena" do sada nama ljudima. To nije lagani a ni kratkotrajni posao, dapače, ali ja sam ga uspješno obavio.  Smile

kada ćeš javno govoriti i da li bi mogao sad da mi daš bar nešto,čisto da mi zagolicaš maštu? Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

kada ćeš javno govoriti i da li bi mogao sad da mi daš bar nešto,čisto da mi zagolicaš maštu? Smile
Citat

To ne znam kada, kada se stvore uvjeti za to.

A sitnice iz moje teorije mogu dati, dapače.

Tako recimo tvrdim da je zbilja sve nastalo iz doslovnoga Ništa.

Ali ne i svemir.

Prije svemira je "nešto drugo postojalo", o tome naveliko govori moja teorija.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

nisu sami od sebe nego nužno.

ne slučajno nego evolucijom, prirodnom selekcijom. umiranjem jednih i nastavljanjem drugih.

Zar ne vidiš da ovime nisi baš ništa objasnio?  Smile

Sada bi ti mogao postaviti na stotine pitanje o tome, i garant ni na jedno ne bi znao odgovoriti, već sam to prolazio na drugim forumima, pa neću ovdje to ponavljati.

Da bi ozbiljno mogao raspravljati o postanku svijeta moraš znati sve o samom početku, kontaš kolega, a ti o tome ništa ne znaš kao ni bilo koji čovjek na Zemlji, je li tako?

Zato saslušaj nekoga tko o tome ipak nešto čak i dosta toga zna.

Može?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2017, 18:33:37 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Svet nije nastao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
ovaj svemir nikad nije nastao  niti ce prestati.... to je nama tesko shvatiti. svi smo mi bogovi. ali kad pocnemo istrazivati ljubav sto vise idemo ka pocetku svega, shvatamo da se sve gore osjecamo. nema potrebe da se tako osjecamo i kukamo da cemo propasti da patimo i tako uvecavamo ljubav.
ko razume shvatice..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Svet nije nastao

Nastao je, i to u točno jednom određenom trenutku kojega je Vječni samo za njega čuvao, jer je sve ostalo već bilo popunjeno, vremenski dakako.

Naše prostor-vrijeme ne postoji oduvijek, ali su od njegovoga nastanka prošli blijuni godina, a možda i bilijarde godina, to čak točno ni Vansvemirska bića ne znaju.

Isto kao što nitko nikada neće znati koliko dugo će naše prostor-vrijeme trajati, to samo opet Vječni zna a nitko od nas koji živimo u našem prostor-vremenu skupa sa svemirom, ne, mi nikada to nećemo znati, isto kao ni točan datum samoga nastanka našega svijeta.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2017, 22:25:38 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
ovaj svemir nikad nije nastao  niti ce prestati.... to je nama tesko shvatiti. svi smo mi bogovi. ali kad pocnemo istrazivati ljubav sto vise idemo ka pocetku svega, shvatamo da se sve gore osjecamo. nema potrebe da se tako osjecamo i kukamo da cemo propasti da patimo i tako uvecavamo ljubav.
 ko razume shvatice..

Postojalo je vrijeme kada u našem prostor-vremenu nije bilo ničega od svemira kojemu se toliko divimo.

"Zemlja je bila pusta i prazna i bila je Tama nad čitavim bezdanom"; Biblija knjiga Postanka.

Sve jasno ko dan, dapače!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pise I na plotu..
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:37:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.