Pa ne piše na plotu kako je svijet nastao a u Bibliji to i te kako jasno piše, dapače.
Svemir nije oduvijek postojao, već ga je napravila Prva Inteligencija koja je nastala u našem prostor-vremenu, kojoj je sam Isus Krist kralj i vladar.
"Data mi je sva vlast na nebu i na Zemlji" veli Isus, da nije kralj Sile koje je napravila svemir i sva živa bića na Zemlji, ne bio mogao to izgovoriti, dapače.
Tvrdi isus da može i mrtvoga opet oživjeti, je li to moguće?
Pa za Silu koja zna materiju napraviti nije nikakva fora napraviti nove stanice, i organe, i opet svijest, ono naše Ja, spojiti s tijelom, i eto mrtvaca koji se diže na nov život, a baš nikakva čuda u tome nema, naprotiv, sve je to samo znanje daleko starije i naprednije od našega na Zemlji!
Pa ne piše na plotu kako je svijet nastao a u Bibliji to i te kako jasno piše, dapače.
pa nije biblija naucno delo.
sto se tice nauke, biblija je ekvivalent plota
Varaš se, baš je Biblija i te kako naučna knjiga, i to Inteligencije koja je daleko starija i naprednija od nas ljudi, zato Bibliju ni poslije tisuće godina nitko od ljudi do kraja ne razumije, zato i postoje tisuće krščanskih sekti, jer nitko od njih nije razumio cijelu poruku te knjige nad knjigama, dapače!
« Poslednja izmena: 09. Jul 2017, 20:19:58 od teodor.francic »
ne mozes se moliti nebu da ti da zenu ili sex ili nesto u sexu.. vec se moras okrenuti klanjanju ili molitvi prema zemlji.. zemlja je simbol sexualnosti. nebo duhovnosti. muskarac nema vecih problema u duhovnosti najcesce zato sto ga duhovnost vuce ka gore. a sexualnost ka dole.. zenu sex vuce ka gore one ne klanjaju a trebaju da se mole posto ih duhovnost vuce ka dole.
ne mozes se moliti nebu da ti da zenu ili sex ili nesto u sexu.. vec se moras okrenuti klanjanju ili molitvi prema zemlji.. zemlja je simbol sexualnosti. nebo duhovnosti. muskarac nema vecih problema u duhovnosti najcesce zato sto ga duhovnost vuce ka gore. a sexualnost ka dole.. zenu sex vuce ka gore one ne klanjaju a trebaju da se mole posto ih duhovnost vuce ka dole.
Isus je rekao da sve što trebamo da Nega zamolimo, i da će nam dati.