Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:11:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija o vecnom zivotu  (Pročitano 26210 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Dusa je energija?! Imas neki razlog da verujes u to (naucno istrazivanje bi bilo super, ali moze i nesto manje pretenciozno) ili ti samo zvuci logicno?

Imam.Teorije svih naučnika koji su uspeli doći do zaključka,pa čak i matematički dokazati da postoje nematerijalni paralelni svetovi.Ako postoje nematerijalne svetovi, mora postojati i nematerijalna bića. A postojanje takvih svetova potrvrđuju i neka vanprirodna iskustva ljudi koje su takođe detaljno proučavana i ima bezbroj knjiga o tome.Još ako uzmemo u obzir i religije i spise,pa neka iskustva i informacija medijalnih ljudi,pa ih povežemo sa naučnim otkrićima i iskustvima ljudi,dobijemo jednu jasnu sliku.
Bukvalno opipati,uhvatiti,izmeriti materijalnim tehnološkim instrumentima to nemogu,pa ti nemogu pokazati to na ruci kao dokaz.Čovek je sam instrument za takve svetove,pošto je deo njega,i rezultate opet nemože nikom da pokaže.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 01:39:40 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Imam.Teorije svih naučnika koji su uspeli doći do zaključka,pa čak i matematički dokazati da postoje nematerijalni paralelni svetovi.

Super, mozes da das imena tih naucnika ili barem taj matematicki dokaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Super, mozes da das imena tih naucnika ili barem taj matematicki dokaz.
Pa mali milion tekstova ima o tome na internetu i na hiljade naučnika koji se bavili time.Ako nisi u stanju malo da prosurfuješ internetom i da proučiš taj obiman materijal,kako ćeš tek biti u stanju da shvatiš sve to.
Evo da ti pomognem sa nekoliko tekstova i linkova gde današnji naučnici već naslućuju postojanje paralelnih svetova,iako to još nejasno i nerazumljivo potpuno.

"Danas naucnici veruju u mogucnost postojanja paralelnih svetova, u stvari, moguce je da postoji beskonacan broj paralelnih svetova i da mi zivimo u jednom od njih. Ranije se mislilo da se ti paralelni svetovi nalaze u nekoj drugoj galaksiji, a poslednja naucna otkrica pokazuju da se ti paralelni svetovi nalaze u istom prostoru kao i mi i da se ponekad preplicu. Univerzuma ima bezbroj i svaki od ima svoj prostor i drugo vreme, odnosno proslost i buducnost. U nekima od njih mozes da postojis i TI, u nekoj drugacijoj formi."

"Pitanjima "onostranog" počeo sam da se bavim posle niza neobjašnjivih događaja koji su zadesili moje prijatelje. Razmišljanja nam nisu pomogla, pa smo se obratili pok. profesoru Džonu Miltonu, koji nam je na naše iznaneđenje objasnio da, iako fizičar, on čvrsto veruje da materijalna nauka nije u stanju da objasni sve fenomene koje evidentira. Telepatiju, naprimer, niko nije objasnio, ali niko ne može ni da je porekne. Ona postoji! Svi to znaju i u stanju su da navedu primere iz svog života.

Imao sam sreću da prisustvujem ozbiljnim naučnim eksperimentima u institutima širom sveta, i uvek sam sebi postavljao pitanje - postoje li granice ljudskog uma. Dok sam na delu gledao čuvenog Urija Gelera nisam se mogao oteti utisku da je duh jači od materije i da je samo potrebno znati kako osloboditi tu ogromnu energiju. Neki istraživači, ne mogavši, da objasne Urijeve sposobnosti pokušali su da mu podmetnu da je šarlatan. Sa druge strane, mnoga velika imena sveteke nauke zaklanjala su se da je Geler istinski ekstrasens.

Mom iznenađenju nije bilo kraja kada mi se sredovečni policiski ispektor iz Njujorka zaklinjao da se u ovoj svetskoj metropoli dešavaju neobjašnjiva čuda. Sećam sa, kao da je danas bilo, njrgovog ozbiljnog lica dok mi je pričao o nestancima i ponovnom pojavljivanju ljudi. Tvrdi mi da je FBI imao posebnog interesovanja za takve slučajeve i da mu je često, sa viših instanci, naređivano da ćutio o misterioznim slučajevima. Ali dosijeji postoje!

Sve ovo uticalo je na nastanak mojih knjiga. Ja nisam naučnik i ne mogu da govorim o prirodi tajanstvenog, ali sam se trudio, što i danas činim, da pošteno i krajnje korektno beležim slučajeve.

Puno stvari o kojima sam pisao dogodilo se ljudima koje poznajem i u čije izjave ni najmanje ne sumnjam. Puno toga doživeo sam lično ili prisustvovao eksperimentalnim zbivanjima pod strogom naučnom kontrolom. Jedini zaključak koji sam posle svih ovih godina je da postoje telepatija, duhovi, psihokineza I PARALELNI SVETOVI o kojima možemo da doznamo puno, samo ako smo vešti i korektni posmatrači."

Evo nekoliko linkova od bezbrojnih za proučavanje.

LINK1

LINK2

LINK3

LINK4

Samo da dodam,da je svrha postojanja piramida isto ima veze sa paralelnim svetom.U to vreme ljudi živeli na većem duhovnom nivou,pa je postojalo dosta medijalnih ljudi koji su dobijali informacije iz paralelnog sveta.Po predanjima,piramida je napravljena da bi faraonovo telo sačuvali od raspadanja,da nebi istrunuo.Samim tim bi dušu faraona vezali za zemlju i naterali ponovo da se inkarnira pošto su faraona smatrali za Boga.Piramida služi kao generator nepoznate sile koje zaustavlja raspadanje žive materije.To jest piramida je više portal katalizator za kanalisanje sila koji dolaze iz paralelnih univerzuma,pošto sila viših svetova veoma efikasno i lako deluju na zgusnutu materiju zbog svoje nestabilnoisti i dinamičnosti.Otuda moć duha nad materijom.Inače model piramide koji ima moć da naoštri žilet patentiran pod brojem 91304.
Ja mislim da je dovoljan dokaz za postojavnje paralelnog sveta,i sada dolazi MacDougall sa svojim mrtvim čovekom i uginulim kerom da pobije sva naučna otkrića i teorije naučnika.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Izvinjavam se, nisam dobro procitao tvoj prethodni post, mea culpa

Dakle da ponovim svoje pitanje:

Dusa je energija?! Imas neki razlog da verujes u to (naucno istrazivanje bi bilo super, ali moze i nesto manje pretenciozno) ili ti samo zvuci logicno?

Mene interesuje boldovana rec, a ne paralelni svetovi. Da li imas osnovan razlog da verujes da je dusa energija i/ili da dusa egzistira u nekom od hipotetickih paralelnih svetova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Izvinjavam se, nisam dobro procitao tvoj prethodni post, mea culpa

Dakle da ponovim svoje pitanje:

Mene interesuje boldovana rec, a ne paralelni svetovi. Da li imas osnovan razlog da verujes da je dusa energija i/ili da dusa egzistira u nekom od hipotetickih paralelnih svetova?
Odgovor je isti.Ako postoje paralelni svetovi,nematerijalni svetovi odmah pored nas koje i naučnici,i iskustva ljudi potvrđuju,i religije,predanja,spisi,medijalni ljudi to potvrđuju,po kojoj teoriji tvrdiš da u takvim svetovima nepostoje i njegovi nematerijalni stanovnici.
Dali možeš ti postojati kao materijalno biće bez materijalnog univerzuma,ili po kojoj teoriji možeš dokazati da u materijalni univerzum nemože postojati materijalno živo biće?
U zadnjem postu sam lepo odgovorio,pa možeš dosta toga videti i zaključiti.
Samo bi ponovo citirao reči istraživaća i pisca texta sa zadnjeg posta:
Puno toga doživeo sam lično ili prisustvovao eksperimentalnim zbivanjima pod strogom naučnom kontrolom. Jedini zaključak koji sam posle svih ovih godina je da postoje telepatija, duhovi, psihokineza I PARALELNI SVETOVI o kojima možemo da doznamo puno, samo ako smo vešti i korektni posmatrači.
Ako ti neželiš ili nemožeš biti konkretni posmatrač,i ako neželiš povezati i spoznati stvari i činjenice,ili ih nemožeš razumeti,ti imaš slobodu verovati u naučne dokaze kroz samo jednog mrtvog čoveka i uginulog kera objavljenog od strane samo jednog čoveka,ali to ne dokazuje da teorije naučnika,iskustva ljudi,religije,predanja,spisi,i medijalni ljudi greše ili su njihovo otkriće netačni.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Odgovor je isti.Ako postoje paralelni svetovi,nematerijalni svetovi odmah pored nas koje i naučnici,i iskustva ljudi potvrđuju,i religije,predanja,spisi,medijalni ljudi to potvrđuju,po kojoj teoriji tvrdiš da u takvim svetovima nepostoje i njegovi nematerijalni stanovnici.

U sustini, nemas dokaz, nemas naucnu teoriju, nego mislis da je to tako...

Ok, ne bih te vise zadrzavao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

U sustini, nemas dokaz, nemas naucnu teoriju, nego mislis da je to tako...
Ja ti postavio linkove sa naučnim teorijama koji upućuju na jasno postojanje nečega što ti ne priznaješ, ali ti ga neprihvaćaš,neprihvaćaš iskustva ljudi,ne prihvaćaš nikakve teorije religija,predanja,spisa,medijalnih ljudi.
Za tebe nema dokaza jer neželiš prihvatiti ni jedanu jasnu činjenicu od mali milion, koji dokazuje to,dok ni jedan dokaz nemaš da paralelni svet i bića u njima nepostoje.Čitava tvoja teorija protiv svih ovih činjenica koje postoje, zasniva na jednom mrtvom čoveku i uginulom keru,što moraš priznati nikako nije neki protiv dokaz činjenicama i svedocima koje postoje u svetu.

U suštini nemaš dokaz naučnu teoriju da sve to nepostoji,nego ti misliš da je tako.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 17:04:50 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja ti postavio linkove sa naučnim teorijama koji upućuju na jasno postojanje nečega što ti ne priznaješ

Teorija struna (npr.) ne govori ni u prilog ni protiv teze da postoji dusa, te je ne mozes uzimati kao argument o postojanju iste

dok ni jedan dokaz nemaš da paralelni svet i bića u njima nepostoje.

Naravno da nemam (nemam ni za Deda Mraza, Jednoroge, Stumfove...), ali ja nisam ni tvrdio da ne postoje, tako da ni nemam sta da dokazujem

Kao sto rekoh, ne bih te vise zadrzavao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne zadržavaš ti mene kada čitavog života se bavim ovakvim temama.
Narano da nepostoji dokaz ni za Deda Mraza,Jednoroge,Štrumfove...,jer takav svet nije niti zabeleženo,niti naučno porvđeno.Kada bi naučnici potvrdili postojanje sveta Deda Mraza,Štrumfova itd,onda ne bi bilo sumnje za postojanje i tih bića u njemu.Upravo o tome govorim.Pošto je paralelni svet dokazan kroz dosta naučnih teorija,činjenica i matematičkih proračuna,nebi trebalo da bude sumnje zaključiti da takav svet nastanjuju i takva bića.
Zaboravio si da je i sa iskustvima vantelesnog se bavi čitav tim naučnika koji dokazuju postojanje duše,pa i religija je proučena od strane naučnika,istoričari naučnici koji proučavaju predanja,pa tu su spisi koji se naučno istraživalo itd.Istraživanja mnogih naučnika dokazuje postojanje duše,pa pored tolikih dokaza suludo tvrditi nešto što je toliko sadržano u činjenicama.Pa sve to kao što sam rekao treba povezati sa naukom o paralelnim svetovima i eto jasne slike šta je istina.Zar pored svih tih dokaza još treba da sumnjamo???
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 17:49:28 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne zadržavaš ti mene kada čitavog života se bavim ovakvim temama.

Slabo ti ide...

Kada bi naučnici potvrdili postojanje sveta Deda Mraza,Štrumfova itd,onda ne bi bilo sumnje za postojanje i tih bića u njemu.Upravo o tome govorim.

Interesantan koncept, dovoljno je postojanje nekog sveta da bi u njemu postojala bica kakva god zamislimo....

ali ajde, recimo Deda Mraz zivi na severnom polu, s obzirom da je severni pol stvarno mesto sledi da je i Deda Mraz stvaran (prema tvojoj logici)

1. Pošto je paralelni svet dokazan kroz dosta naučnih teorija,činjenica i matematičkih proračuna,2. nebi trebalo da bude sumnje zaključiti da takav svet nastanjuju i takva bića.

1. Paralelni svet nije dokazan, postojanje teorije o paralelnom svetu ne znaci postojanje paralelnog sveta
2. Vidi prethodni pasus

Istraživanja mnogih naučnika dokazuje postojanje duše,pa pored tolikih dokaza suludo tvrditi nešto što je toliko sadržano u činjenicama.Pa sve to kao što sam rekao treba povezati sa naukom o paralelnim svetovima i eto jasne slike šta je istina.Zar pored svih tih dokaza još treba da sumnjamo???

Ja jos uvek cekam da cujem koji su to naucnici dokazali postojanje duse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:11:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.