2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: US open 2007  (Pročitano 32081 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Kad igra Đoković?
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ljubazan je bio

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
mislim da Novak igra sutra, tj igra sutra jer danas nije u rasporedu.

neeeego sta ste ono na kladionici pisali da je Peer povredjena Smiley
evo 6-1 6-2  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ovo je raspored skinut sa   Yahoo Eurosport

16:00     Stepanek R.     vs      Djokovic N.

18:00     Dushevina V.     vs      Ivanovic A.

22:00     Jankovic J.     vs      Cornet A.

i ako se ne varam Tipsarevic zatvara danasnji dan sa Nadalom znaci posle ponoci...  Smile

ove satnice ja mislim da su po nasem vremenu sat vremena kasnije nego sto pise ako se ne varam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
BlackBerry znj f1
vremena su po USA, dodati 6 sati..

ARTHUR ASHE STADIUM 7:00 PM    

1.   Women's Singles - 3rd Rnd.
    Venus Williams (USA)[12]
   v.   Alona Bondarenko (UKR)[21]

followed by
 2.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Janko Tipsarevic (SRB)
   v.   Rafael Nadal (ESP)[2]
=========================

LOUIS ARMSTRONG STADIUM 11:00 AM    

1.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Radek Stepanek (CZE)
   v.   Novak Djokovic (SRB)[3]

followed by
 2.   Women's Singles - 3rd Rnd.
    Vera Dushevina (RUS)
   v.   Ana Ivanovic (SRB)[5]

3.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Tim Henman (GBR)
   v.   Jo-Wilfried Tsonga (FRA)

Not Before 7:00 PM
 4.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Lleyton Hewitt (AUS)[16]
   v.   Agustin Calleri (ARG)

=========================

Grandstand 11:00 AM    

1.   Women's Singles - 3rd Rnd.
    Ahsha Rolle (USA)
   v.   Dinara Safina (RUS)[15]

followed by
 2.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Stanislas Wawrinka (SUI)
   v.   Marat Safin (RUS)[25]

3.   Men's Singles - 2nd Rnd.
    Teimuraz Gabashvili (RUS)
   v.   Robby Ginepri (USA)

Not Before 3:00 PM, MAY BE MOVED TO ASHE STADIUM
 4.   Women's Singles - 3rd Rnd.
    Jelena Jankovic (SRB)[3]
   v.   Alize Cornet (FRA)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Јankovićeva završila takmičenje u konkurenciji parova

Srpska teniserka Jelena Janković završila je jutros učesće na Otvorenom prvenstvu SAD u konkurenciji ženskih parova

Jankovićeva je sa Francuksinjom Severin Bremon izgubila od Amerikanke Betani Matek i Sanije Mirze iz Indije sa 0:2 (2:6, 1:6) u prvom kolu takmičenja.

Najbolje rangirana teniserka Srbije takmičenje na Ju-Es openu nastaviće večeras duelom sa 96. igračicom sveta Aliz Korne iz Francuske u trećem kolu u pojedinačnoj konkurenciji.

Izvor: Press
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 12:59:40 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Zimonjić: "Želim da budem broj jedan"

U senci uspeha novog srpskog teniskog talasa Nenad Zimonjić napravio je fantastičnu karijeru. Tridesetjednogodišnji Beograđanin već je u trinaestoj profesionalnoj sezoni i sasvim se primakao svetskom vrhu u konkurenciji dubl-igrača.

Zimonjić je na samom prelasku u 21. vek doneo presudnu odluku da u drugi plan baci singl karijeru i u potpunosti se posvetio igri parova. Rezultati toga već dugo su vidljivi – on je bio prvi srpski teniser na Mastersu, već dugo je u petnaestak najboljih na svetu, a u ovom trenutku zauzima petu pozicijiu na ATP listi.

Na ovogodišnjem US Openu Zimonjić je nastupio u konkurenciji muških i mešovitih dublova, a prva kola u oba takmičenja igrao je u četvrtak. Učinak je bio polovičan: On i Maheš Bupati pobedili su Ruse Tursunova i Kunjicina, ali je sa Lisom Rejmond poražen od beloruske kombinacije Azarenka – Mirnji.

U paru sa Indijcem Bupatijem Zimonjić je prošle nedelje osvojio titulu u Nju Hejvenu, 17. u karijeri i četvrtu oe sezone. Na startu US opena oni su imali težak žreb.

Prvi meč je uvek težak, pogotovo na velikim turnirima. Imali smo težak žreb za prvo kolo, Tursunova i Kunjicina. Protiv njih sam igrao sa Santoroom u četvrtfinalu Rolan Garosa, uvek su nezgodni. Stvarno igraju veoma brzo. Tursunov sve dobro radi, forhend, bekhend, servis, ritern. Kunjicin je prošao prvo kolo u singlu.

Uprkos tome, za Srbina i Indijca nije bilo mnogo problema.

Mislim da smo odigrali dosta solidno. U trenucima kada je bilo najvažnije odigrali smo bolje od njih i zasluženo dobili prvi meč.

Samo nekoliko sati kasnije Zimonjić je morao ponovo na teren, ali ovog puta je poražen.

Meč u miksu su obeležili preokreti. Bilo je dosta nezgodno, Lisa i ja smo prvi put igrali zajedno,a Belorusi su zajedno nastupili na Australian Openu, i na još dva turnira. Mislim da je meč bio dobar, a nama je na početku drugog seta nedostajalo malo sreće. Kasnije su oni zaigrali veoma dobro, a mi smo u trećem setu napravili nekoliko neiznuđenih grešaka.

Tokom ove sezone Zimonjić je osvajao turnire u dublu sa tri različita partnera, Početkom leta raskinuo je saradnju sa Fabrisom Santoroom posle uspešnih godinu i po dana. Na Flašing Medouzu je prvi put igrao u paru sa Lisom Rejmond. Promene partnera umeju da predstavljaju veliki problem.

Zavisi od partnera. Nekada se odmah uklopite, ali bitnu ulogu igra i protivnik. Ako je težak, kakvi su bili naši rivali, definitivno nije lako. U dublu sam igrao "djus stranu", a ovde "prednost stranu", na šta se takođe nije lako adaptirati. Ipak, nije bilo loše i malo je nedostajalo da pobedimo.

Dok su ostali srpski teniseri "sa treskom" stigli na veliku scenu Zimonjićev uspon uz listu bio je postepen i konstantan. Na ulasku u četvrtu deceniju on je na vrhuncu karijere, ali i dalje ne dobija dovoljnu pažnju u javnosti.

Meni je sada sjajno, žao mi je samo što retko ko spominje moje rezultate u dublu. Ja sam u Nju Hejvenu osvojio sedamnaestu titulu. U poslednje vreme se jako retko objavljuju pobede u prvih nekoliko kola, a nije realno očekivati da se svaki put osvoji titula.

Dosadašnji Zimonjićev rekord bio je dve titule i dva finala u sezoni. U 2007. već je stigao do 4 trofeja, na dva gren slema je stigao do polufinala, a do kraja godine ima još da se igra.

Ovo je svakako moja najuspešnija godina. Do sada mi je standard bio par titula, isto toliko finala u sezoni. Međutim, ove godine već sam osvojio četiri turnira sa tri reazličita partnera, uz to sam imao i jedno finale. Zauzimam peto mesto na ATP listi, što mi je najbolji plasman u karijeri. Ne želim da tu stanem, trudim se da to popravim, cilj mi je da budem broj jedan. U zavisnosti od plalsmana na ovom turniru mogao bih da budem i treći na listi, odmah iza braće Brajan, što mislim da je ogroman uspeh.

Već početkom oktobra Zimonjić će dobiti novog stalnog partnera, a Beograd vrhunski dubl: Kanađanin Danijel Nestor takođe je rođen u našem glavnom gradu. Nestor u utorak puni 35 godina, a iza sebe ima 48 osvojenih titula u dublu.

Počinjem saradnju sa Nestorom turnirom u Moskvi. Dogovorili smo se da do kraja ove godine igramo četiri turnira, a zatim ulazimo u sledeću sezonu zajedno. Ako se uigramo u finišu 2007, u sledećoj godini cilj će nam biti da se približimo braći Brajan.

Nastupi parova dugo su bili u dubokoj senci pojedinačne konkurenciji, ali se situacija polako menja.

U Americi je interesovanje za dubl uvek bilo veliko, a mečevi su bili veoma posećeni. U Evropi dublove gleda manje ljudi, ali u psolednje vreme se situacija popravlja. Sve je više mečeva na centralnim terenima. Jedino što ne prati tu tendenciju je nedovoljno praćenje dubl mečeva na televiziji, a to je upravo način da se poveća popularnost.

Zimonjić nije optimista u pogledu proboja dubl mečeva na televiziju.

Ne znam da li će se to promeniti u budućnosti, bojim se da niko nije dovoljno hrabar da proba nešto takvo, iako u Americi imaju običaj da forsiraju dubl. Braća Brajan su broj jedan, pa njih često puštaju, postoji Tennis channel, koji se plaća kao kablovska televizija, gde može da se gleda dubl. Takođe, redovno se puštaju mečevi sa Mastersa i finalni dueli na gren slemovima. Ipak, generalno najbolju priliku da na TV-u gledaju dubl ljudi imaju na mečevima Dejvis kupa. Za ostalo, moraju da dođu na turnire.

Dejvis kup će odmah posle US Opena postati centralna tema i u srpskoj teniskoj javnosti, jer našu selekciju očekuje kvalifikacioni meč za Svetsku grupu sa Australijom. Srbija je dobila veliko pojačanje iz susedstva, jer se stručnom štabu priključio legendarni Nikola Pilić. Delegacija sa Pilićem razgovarala je sa srpskim teniserima tokom američke turneje ovog leta.

Imao sam zaista vrlo malo prilika da pričam sa njima. Bili smo zajedno bukvalno dan-dva u Sinsinatiju i ovde. Mislim da sve ide kako treba, oni su obavili sve potrebne razgovore. Nikola je čovek sa velikim iskustvom u Dejvis kupu i njegovo prisustvo samo će nam pomoći. Mislim da je to jako korisno za nas.

Meč decenije igraće se u Beogradskoj Areni od 21. do 23. septembra. Hjuita i drugove neće sačekati samo Ziki, Nole i Janko, već i gotovo dvadeset hiljada bučnih navijača, čime će biti oboren rekord posete nekom Dejvis kup meču osim finala.

Velika je stvar igrati ponovo u Beogradu pred tolikom publikom. Meč u Areni biće najveći događaj u istoriji srpskog tenisa. Biće veliko zadovoljstvo predstavljati svoju zemlju u tim okolnostima. Meč će sigurno biti veoma težak, ali se ja nadam da ćemo izaći kao pobednici.

Zimonjića i Bupatija u nastavku turnira očekuje duel sa Amerikancima Robertom Kendrikom i Semom Kverijem.

Izvor:  www.b92.net/sport/

IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
U petak - Serbian Open

Peti dan US Opena biće najinteresantniji do sada za srpske ljubitelje tenisa.

Sva četiri predstavnika naše zemlje u pojedinačnoj konkurenciji izlaze na teren i svi će igrati na tri najvažnija terena kompleksa Flašing Medouz.

Program otvara Novak Đoković, koji se na Luis Armstrong terenu od 17 časova sastaje sa Čehom Radekom Štjepanekom, u drugom kolu muškog singla.

Odmah posle tog meča na isti teren izlaze Ana Ivanović i Ruskinja Vera Duševina, u trećoj rundi ženskog singla.

Na Grendstendu će Jelena Janković igrati sa Francuskonjom Aliz Korne. Taj meč neće početi pre 21 čas po našem vremenu (verovatno tek dva do tri sata kasnije), a moguće je da će biti premešten na centralni Artur Eš stadion.

Upravo će na najvećem teniskom stadionu na planeti program zatvoriti Janko Tipsarević,. Rival drugog reketa Srbije biće drugi reket sveta, Špoanac Rafael Nadal. Meč počinje oko tri časa posle ponoći po centralnoevropskom vremenu.

Ajmo SRBI!!!!! 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Nadal trenirao sa zavojima

Španac Rafael Nadal trenirao je u četvrtak malo preko jednog časa i činilo se da nema problema sa kolenom, koje ga je mučilo u meču prve runde sa Alunom Džonsom. Nadal je bio vrlo motvisan i bio je dobro raspoložen dok je na kraju treninga vežbao servis.

Rafael je nosio zavoje na oba kolena i oko leve butine. Treba napomenuti da Nadalov uobičajeni trening u toku turnira traje dva sata i sigurno je da drugi teniser sveta ne ulazi u potpunosti spreman u duel druge runde sa našim Jankom Tipsarevićem.

Nadalov trening izazvao je veliku pažnju gledalaca, mnogo ljudi se okupilo uz ogradu, a jedna žena je čak pokušala da pokloni cveće Nadalu.

Drugi igrač sveta do sada nije postizao vrhunske rezultate na US openu, a prošle godine je u Njujorku ispao u četvrtfinalu od Mihaila Južnog, koji je tada odigrao jedan od najboljih mečeva karijere.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N79
Novak gubi sa 2:1, i već me opasno zabrinjava.
Nadam se da se on opet samo igra sa našim živcima i da će sve biti u redu na kraju...
Napred Nole!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

zeljo 4ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 572
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia N80
hajde nole yebm ti tatu...hajde svijuti nole... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.