2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: US open 2007  (Pročitano 31954 puta)
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Rezai - Ivanović 0:2  (3:6, 1:6)

Bravo Ana, idemo do finala...
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako je krenula mislio sam da će biti čupavo,kad malo kasnije...Razdužila je,svaka čast Ana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Ana kao furija do trećeg kola

Mlada srpska teniserka Ana Ivanović bez većih problema plasirala se u treće kolo US Opena u Njujorku.

Ivanovićeva, koja je postavljena za petog nosioca, u drugoj rundi savladala je Araven Rezai sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Samo na početku meča francuska teniserka bila je dostojan rival Ivanovićevoj. Rezai je u prvom gemu napravila brejk, a potom povela sa 2:0 i 3:1.

Tada se, medjutim, srpska igračica potpuno razigrala i uzvratila brejkom. Sve posle toga bila je pesma mlade srpske teniserke, koja je osvojila naredna tri gema i okončala prvi deo meča u svoju korist rezultatom 6:3.

Drugi set Ivanovićeva odigrala je još bolje i dopustila protivnici da osvoji samo jedan gem, rutinski overivši plasman u sledeću fau turnira.

Srpska teniserka u trećem kolu igraće protiv pobednice ruskog duela izmedju Vere Duševine i Jekatarine Bučkove.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ona Rezai me potsećala na debelo pile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Tipsarević pobedio Svitinga

Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je započeo svoj pohod na US openu, pošto je u meču prve runde savladao domaćeg tenisera Rajana Svitinga rezultatom 5:7, 6:2, 6:4, 6:2. Sledeći rival našeg tenisera biće Rafael Nadal, koji je teškom mukom eliminisao Aluna Džonsa.

Prava borba viđena je jedino u prvom setu, kada je srpski teniser spasao set loptu, ali na kraju ipak prepustio vođstvo Amerikancu. Srpski teniser je lako dobio drugi set, u trećem je nadoknadio brejk zaostatka i poveo, a zatim bez problema završio posao.

U međuvremenu je završeno još nekoliko mečeva, a Britanac Tim Henman savladao Dmitrija Tursunova sa 6:4, 3:6, 6:3, 6:4. Mardi Fiš je maksimalnim rezultatom pobedio Bruna Ečaragaja, a isto je ostvario i Karlos Moja protiv Bjorna Faua.

---------------------------------------------

Jelena rutinski do trećeg kola

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo US opena, nakon što je u meču druge runde pobedila Beloruskinju Olgu Govorcovu rezultatom 6:2, 6:2 za 62 minuta igre. Jelena je rutinski obavila posao, rivalka je daleko slabija teniserka i pitanje pobednice nije se postavljalo nijednog trenutka. Protivnica našoj igračici u borbi za osminu finala biće talentovana Alis Korne, koja je ubedljivo savladala Karolin Voznijački - 6:2, 6:1.

Iako je Jankovićeva imala četiri brejk lopte već u početnom gemu (tri vezane), Govorcova je uspela da ih neutrališe, a zatim i da dođe do 2:0. Međutim, na Jeleninom licu nije bilo ni traga nervoze, momentalno je preuzela kontrolu nad mečom i uzela narednih šest gemova.

Jankovićeva nije igrala preterano agresivno, mada je napravila nekoliko lepih 'vinera' iz bekhenda. Govorcova bi s vremena na vreme odigrala perfektan poen, ali mnogo češće su bile neiznuđene greške, čak 31.

Naša teniserka je mudro čekala grešku rivalke i vrebala priliku za napad. Takva taktika se isplatila, a bilo je primetno da Jelena ne igra u punom ritmu, što će biti vrlo bitno za nastavak turnira, svaka ušteda snage i energije dobro će doći u kasnijoj fazi takmičenja.

Iako Govorcova nije protivnica posle koje se može vršiti ozbiljnija analiza igre, činjenica je da je Jelena odlično servirala, naročito u prvom setu, kao i da joj je bekhend bio stanadardno dobar. Mali problemi u kretanju više su posledica manjka motivacija, nego nekog problema, jer Jelena je jedna od najboljih trkačica na Turu.

Priredio/la: Saša Ozmo

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Nadal se provukao, pobeda Safina

Drugi nosilac Rafael Nadal imao je stravično težak zadatak na početku US opena, pošto je tek posle 3 sata uspeo da slomi otpor silno motivisanog Aluna Džonsa – 7:5, 3:6, 6:4, 6:1. Frenk Dančević, finalista Indijanapolisa, nije uspeo da iskoristi mnogobrojne šanse koje su mu se ukazivale tokom dvoboja sa Maratom Safinom, pa je Rus na kraju trijumfovao sa 3:0 – 7:5, 7:6, 7:6. Robi Džinepri je 'oduvao' Olivijea Rohusa sa 6:3, 6:0, 6:1, a ništa bolje nije prošao ni Devilder u meču sa Južnim - 6:0, 6:2, 6:1.

Stanislas Vavrinka je tek nakon tri i po časa igre eliminisao mladog Jevgenija Koroljeva – 4:6, 6:3, 4:6, 6:4, 7:5, a plasman u narednu rundu izborili su još Robredo, Moja, Berer, Gulbis...

Safin nije igrao na visokom nivou, ali to je vrlo često slučaj sa njim na startu najvećih turnira. Protivnik, Frenk Dančević, nalazi se u najboljoj formi karijere i sve je obećavalo dramatičan meč.

Kanađanin se odličnim servisima održavao u igri do 5:5 u prvom setu, a zatim Safin pravi brejk i dolazi u vođstvo. Šampion US opena iz 2000. godine ima mnogo snažnije i bolje udarce sa osnovne linije, ali ga je Dančević malo poremetio slajsovima, kojima je kvario ubitačan ritam Safinovih ravnih udaraca.

U drugom setu Safin radi ono na šta je sve već navikao – pravi seriju bespotrebnih i ničim izazvanih grešaka, a sve kulminira dvostrukim servis greškama, koje su dovele Dančevića u situaciju da servira za izjednačenje. Ipak, Safin se 'budi' i na iskustvo dobija taj brejk drugog seta.

U 'trinaesti gem' ušlo se i u narednom setu, iako su oba tenisera u određenom trenutku imala brejk viška. Vodio je Kanađnin sa 6:4, ali je Safin spasao jednu set loptu fenomenalnim forhendom direktno iz riterna, a nedugo zatim zapečatio trijumf as udarcem.

Rafael Nadal je verovatno odigrao najlošiji meč sezone u duelu sa trenutno 123. teniserom sveta Alunom Džonsom, pošto je u prva tri seta imao brejk zaostatka. Nadal je na oba kolena nosio zavoje, a tokom meča je tražio i medicinsku pomoć.

Španac nije udarao spinove i 'drop šotove' tako kvalitetno kao inače, a Džons je iskoristio sopstvenu rasterećenost i 'sve ili ništa' udarcima zadao drugom teniseru sveta mnogo muka.

Ipak, Nadal je pregrmeo težak period, dominirao tokom četvrtog seta i u drugom kolu će igrati sa Jankom Tipsarevićem.

--------------------------------

Bez problema za Enan i Venus

Amerikanka Venus Vilijams nije imala velikih problema da obezbedi prolaz u treću rundu US opena, pošto je za 69 minuta savladala Rumunku Olaru sa 6:4, 6:2. Prva nositeljka Žistin Enan je takođe bila ubedljiva i prepustila Cvetani Pironkovoj samo 4 gema – 6:4, 6:0. Malo iznenađenje priredila je Jekaterina Makarova, koja je eliminisala 28. nositeljku Ai Sugijamu sa 6:4, 4:6, 6:2. Ruskinja Jelena Dementijeva je lako izašla na kraj sa Petrom Čekovskom - 6:3, 6:2, a SIbil Bamer je izbacila Megan Šonesi sa 6:4, 6:3.

Joana Olaru je pružila dostojan otpor starijoj sestri Vilijams u prvom setu, ali joj je u prelomnim trenucima ponestalo hrabrosti. Venus je povela sa 3:0, Rumunka je vratila brejk u devetom gemu, ali je u narednom prokockala prilku na neobjašnjiv način – u prva dva poena 10. gema odigrala je neshvatljivo loše 'drop šotove', a u narednom poslala vrlo kratku lopticu u polje Vilijamsove. Ona to koristi i snažnom dijagonalom dolazi do tri vezane set lopte, a ubrzo i do vođstva.

Venus je na sličan način, preciznom forhend dijagonalom, napravila i prelomni brejk u drugom setu, a ostatak meča bio je samo formalnost za Amerikanku, koja će se u trećem kolu sastati sa Aljonom Bondarenko. Ukrajinka je u iscrpljujućem meču eliminisala Eleni Danilidu sa 6:4, 6:7, 6:3.

Žistin Enan je skoro perfektnom realizacijom brejk lopti (5 od 6) stavila do znanja Pironkovoj da senzacije neće biti. Belgijanka je nešto slabija servirala (52% ubačenog prvog), a meč sa objektivno slabijom protivnicom iskoristila je za nešto češće izlaske na mrežu (14 od 24).

Makarova, trenutno 156. teniserka sveta, uspela je da odvažnom i agresivnom igrom napravi 32 direktna poena i dođe do pobede protiv Sugijame. Ruskinja ima 18 godina, igra levom rukom, a ovo joj je prvo učešće na nekom od Gren slem turnira.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
 Smile Smile

Jedva cekam mec sa Tipsom  Smile Smile

Osecam da ce to biti zanimljiv mec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ana Ivanović: Imam šanse da pobedim Venus Vilijams

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je njen prvi cilj na Otvorenom prvenstvu SAD da dođe do druge nedelje, uprkos teškom putu ka završnici turnira

"Dolazeći na ovaj turnir moj prvi cilj je bio da budem bolja nego prošle godine, da dođem do druge nedelje. To nikada ovde nisam uspela. Ipak, na mom putu su veoma ozbiljni protivnici, pa želim da odigram najbolje što mogu", istakla je Ana Ivanović, nakon što se juče plasirala u treće kolo.

Ona je dodala da se i fizički i psihički oseća dobro. "Mislim da igram dobro u ovom trenutku. Pokušaću da uživam u tome i da pružim svoj maksimum", dodala je ona.

Upitana da li može da pobedi Venus Vilijams, sa kojom bi igrala u četvrtom kolu, ukoliko obe prođu treće, Ivanovićeva je rekla da misli da bi u tom meču imala šanse.

"Nije tajna da je naš deo žreba veoma težak. Ima puno dobrih igračica. Nadam se da ću pobediti u trećem kolu i da ću igrati ponovo sa Venus. Igrale smo ove godine jednom na Vimbldonu, pre nekoliko meseci i zaista bih želela da je ponovo sretnem na terenu", kazala je Ivanovićeva, koja je do sada tri puta izgubila od Venus Vilijams.

Ivanovićeva, trenutno peta teniserka sveta, eliminisana je u polufinalu Vimbldona porazom od te američke teniserke.

"Nikada je nisam pobedila. Ali, mislim da je ovo drugačiji turnir, druge okolnosti. Osećam da sam u boljoj formi nego na Vimbldonu. Tako da bih zaista želela da igram sa njom. Definitivno imam šanse", dodala je Ivanovićeva.

Na pitanje da li uspeh srpskih tenisera Novaka Đokovića i Jelene Janković njoj donosi dodatni pritisak, Ivanovićeva je odgovorila da to nije pritisak već odlična motivacija.

"To me na neki način motiviše, jer su oni sjajni igrači, oboje su tako uspešeni. Ja to jednostavno vidim kao motivaciju, da igram bolje od njih, možda do odem korak dalje. To je veoma pozitivno, a mislim da je to slučaj i sa njima. Verujem da je to dobro za sve nas. Takođe i za Janka Tipsarevića, i njega ovo može da motiviše", kazala je Ana Ivanović.

Na brojna pitanja novinara Ivanovićeva je strpljivo odgovarala a ispričala je i da joj je jedan navijač tražio da mu se potpiše na čelu, što je ona odbila. "To nisam želela da uradim zbog njega", kazala je Ivanovićeva.

Pomenuto je i da je srpski košrakaš Nenad Krstić, koji igra u NBA, gledao njen meč.

"To je baš lepo. Ja zaista volim košarku. Moj otac je bio košarkaš. Uživam da gledam utakmice, volela bih da gledam uživo i neki meč NBA", rekla je Ana Ivanović.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jelena Janković: U drugom bolje nego u prvom kolu

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković izrazila je zadovoljstvo napretkom koji je pokazala u igri u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD, u odnosu na meč prve runde takmičenja

Jankovićeva je u noći između srede i četvrtka za samo 62 minuta savladala Beloruskinju Olgu Govorcovu u drugom kolu poslednjeg "grend slem" turnira ove godine.

Srpska teniserka brani prošlogodišnje polufinale na tom turniru. Prethodno, Jankovićeva nikada nije igrala sa Govorcovom, što joj je, kako je rekla, u početku meča predstavljalo mali problem, dok nije shvatila način igre protivnice.

"Ipak, bilo je mnogo bolje nego u prvom kolu", rekla je Jankovićeva. "Nezadovoljna sam jedino što osećam da sam bila malo spora, posebno na reternu".

"Nisam znala kako Govorcova igra. Ponekad je udarala jako, veoma duboko, a onda iznenada dođe nešto savim drugačije, što nisam očekivala", dodala je srpska teniserka.

"Pokušala sam da dođem do ritma i da osetim lopticu, jednostavno samo da igram. Očigledano je da napredujem i da polako ulazim u formu", kazala je Jelena Janković.

Sećanje na prošlogodišnji put do polufinala US Opena, Jankovićeva je opisala kao "zadivljujuće".

"Kada se setim, imam osećaj kao da sam letela po terenu. Bila sam jako brza. Ako sada pogledam sebe potpuno sam drugačiji igrač, drugačija devojka", navela je ona.

Međutim, Jankovićeva je ocenila da je sada mnogo zrelija, iskusnija igračica.

"Zabavljam se, uživam u svojoj igri", navela je. Jelena Janković u narednom kolu Ju-Es Opena igraće protiv francuske teniserke Aliz Korne (Alize Cornet), 96. teniserkom sveta, sa kojom se ranije nije sastajala.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Bravo za Janka (nadam se da će namučiti Nadala) i za Jelenu (žao mi je što će da stigne samo do četvrtfinala)
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.