2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: U.S. Open 2008  (Pročitano 25116 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Google Nexus 5
bar je priznala da nije u formi ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Od Ane i ne moze da se ocekuje toliko jer je ipak bila povredjena i nije igrala gotov mesec dana sto je za teniserku veoma mnogo i forma moze da opadne.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ni jedna ni druga nece daleko dogurati , obe su totalno van forme što zbog povreda što zbog"slikanja" nadam se da ce me demantovati ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Prošle Dementijeva i Kuznjecova

Osvajačica zlatne medalje na OI u Pekingu Jelena Dementijeva plasirala se u treće kolo pobedom nad Paulin Permentije – 6:2, 6:1.

Njena naredna protivnica biće Britanka En Kiotavong koja je sa turnira izbacila 25. nosioca Italijanku Frančesku Skijavone u tri seta – 6:2, 3:6, 6:4. Italiojanka nije jedini nosioc koji je ispao trećeg dana u ženskoj konkurenciji.

Trećeg dana u ženskoj konkurenciji nije bilo elikih iznenađenja. Naredna protivnica Jelene Janković Kineskinja Ži Ženg pobedila je 26. kosturašicu Anabel Medinu Gariges izgubivši pritom samo pet gemova (6:1, 6:4).

Sigurnu pobedu u drugoj rundi zabeležila je i Švajcarkinja Pati Šnider protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove – 6:3, 6:3. Šniderova je na ovom turniru postavljena za 15. favorita. Ona će u narednom kolu igrati protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove koja je počistila Tamiru Pašek – 6:1, 6:2.

Jedan od najzaniljivijih duela trećeg kola biće sigurno meč Srebotnik – Kuznjecova. Treći nosilac Kuznjecova dobila je talentovanu Rumunku Soranu Kirsteu sa 2:0. U prvom setu Ruskinja se mučila dobivši ga tak u taj-brejku, a u drugom je došla do svoje igre i 18-godišnja Kirstea je u tom delu osvojila samo jedan gem.

Sa druge strane i Slovenka Katarina Srbotnik pokazala je odličnu formu pošto je lako savladala Austrijanku Ivon Mojsburger – 6:1, 6:3. Još jedan par treće runde činiće Kineskinja Na Li i Ruskinja Ekatarina Makarova. Li je do tog duela stigla pobedom nad Sarom Erani iz Italije (4:6, 6:2, 6:0), dok je Makarova u drugom kolu bila bolja od sunarodnice Bičkove.

Čilić teško, prošao Conga

Hrvat Marin Čilić pobedio je Francuza Žilijena Benetoa 3:2 u najzanimljivijem meču trećeg dana.

Po setovima je bilo 4:6, 7:5, 6:3, 6:7, 6:2 za 30. nosioca. Čilić će u drugom kolu igrati protiv Robija Đineprija, i ukoliko ga savlada protivnik ni u trećoj rundi mogao da mu bude Novak Đoković. U duelu Amerikanaca Đinepri je ipak bio favorit, što je na kraju i opravdao. Po setivoma je bilo 6:1, 6:2, 7:6.

Sjajnu partiju u prvoj rundi pružio je i pomalo zaboravljeni Nikolaj Davidenko koji je sa tri puta po 6:3 savladao Izraelca Dudija Selu. Protivnik Rusa u drugom kolu je Agustin Kaljeri koji je u prvoj rundi dobio imenjaka Krajičeka veoma lako (6:2, 6:2, 6:1).

Dalje je prošao i finalista Australijen Opena Žo Conga. On je izgubio prvi set posle taj-brejka od Španca Venture, ali je naredna tri dobio bez većih problema (6:4, 6:2, 6:3) i relatvivno lako se našao u narednoj rundi.

Njegov protivnik biće nekadašnji broj jedan Karlos Moja koji je u prvom kolu protiv Pakistanca Kurešija igrao takođe četiri seta. Bilo je 6:4, 6:7, 7:6, 6:2 za Španca.

U sredu su u drugu rundu u muškoj konkurenciji još prošli Hanesku, Gučione, Stepanek, i Almagro.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Novak rutinski sa Klemonom

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u drugo kolo U.S. Opena.

Đoković je u prvoj rundi u tri seta savladao Francuza Arnoa Klemona – 6:3, 6:3, 6:4, u meču koji je trajao nešto manje od dva sata. Naredni protivnik prošlogodišnjem finalisti biće Robert Kendrik koji je pobedio Nikolasa Maua u četiri seta (7:6, 6:4, 5:7, 7:5). Đoković je odlično odigrao u prvom kolu. Njegova igra bila je konstantna tokom celog meča, i rutinski je prošao u drugu rundu napravivši po jedan brejk u sva tri seta.

Novak je prvi set počeo potpuno skoncentrisano, i rezultat toga bio je brejk već u drugom gemu. Naš teniser to je i nadgradio dobivši naredni za 3:0, a do kraja je rutinskom igrom održao svoj servis i poveo sa 1:0 u setovima.

Drugi set počinje sa dva laka gema uz servis, a onda je Novak u trećem propustio dve brejk lopte, i Francuz je uz dosta problema uspeo da povede sa 2:1. Rezultatska klackalica zadržala se u još tri gema kada Novak podiže nivo igre. Naš teniser je pri rezultatu 3:3 dobio naredna tri gema, napravio dva brejka, i u treći set je ušao sa puno samopouzdanja.

Pri vođstvu od 2:1 na servis Klemona, Đoković je loše odreagovao posle jedne vraćene loptice, i odmah se požalio na bol u ahilovoj tetivi leve noge. Iako je u prvi mah delovalo ozbiljno, posle ukazane medicinske pomoći Đoković se na teren vratio bez znakova povrede.

Usledio je period igre bez brejka, a što se duže igralo pritisak na Francuza bio je sve veći. U desetom gemu pri vođstvu Đokovića od 5:4 Klemon više nije izdržao i ispustio je svoj servis za konačnih 6:4 i 3:0.

JJ za B92: "Bila sam iscrpljena"

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle pobede nad Sofijom Arvidson da se fizički nije dobro osećala na terenu.

Jankovićeva je prošla u treću rundu, ali uz dosta muke i posle tri teška seta. "Pokušavala sam na raznorazne načine da nekako završim meč. Fizički sam se dosta iscrpela, pogotovo u taj-brejku i na kraju drugog seta. Nisam imala snage da završim meč i moja protivnica je to iskoristila.

"Kada je počeo treći set bila sam pomalo ljuta na sebe što sam dopustila da ostanem još na terenu. Ipak uspela sam da nastavim hladne glave i nastavila da igram smireno u trećem setu. Nisam igrala dobro u kontinuitetu. Odigram tri gema dobro, pa onda padnem, i tako sve u krug.

Ali, treba ići polako. Imala sam silne povrede, pokušavam da se vratim u formu i da ojačam svoje telo. Stvarno je teško, ali to je jedini način da ponovo dođem do nivoa na kom sam bila. Nisam trenutno u najboljoj forim, ali ne žeilm da paničim. Moram vredno da radim, da treniram i idem u teretanu redovno da bi mogla dobro da se osećem na terenu i budem samouverena", rekla je druga teniserka sveta.

Jelena je ove godine imala puno problema sa povredama. Ona kaže da je to prati od samog starta.

"Tokom cele godine se mučim sa povredama. Prošle godine sam odigrala sto i nešto mečeva i ništa mi nije falilo, nisam ni nokat polomila. A, ove godine od one egzibicije na početku godine, pa do sada, stalno sam povređena.

Prvo sam zarađivala neke stare povrede, pa su onda došle i neke druge koje nikad u životu nisam imala. Bilela me leva noga, i zbog toga nisam mogla tri nedelje da treniram. Onda sam pokušavala da se oslonim na desnu kako bi levu čuvala, i tada sam povredila list na desnoj nozi. Sad trenutno nemam nikakvu povredu da kucnem u drvo, i sada treniram i pokušavam samo da ojačam telo", smatra Jankovićeva.

Naredna protivnica Jelene Janković na Otvorenom prvenstvu Amerike biće Kineskinja Ži Ženg.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ана ужас...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Gubi ovo.. Smiley 1
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Bas se vidi da je rezirala povredu i napustila Olimpijadu da bi osvojila US Open...  Smile

sarkastican sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
E jbg. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Не заслужује да буде прва на ВТА листи... Заправо, нико не заслужује...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.