2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: U.S. Open 2008  (Pročitano 25066 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Videcemo ko ce uspeti iz ovoga da izadje .. ali se nadam da je Anu prosla povreda.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy CORE
Fedeks: Znam kako se osvaja US open

Švajcarski teniser Rodžer Federer priprema se za pohod na petu uzastopnu titulu u Njujorku i ističe da zna kako treba da se ponaša na ovakvom turniru.

Rodžer je nedavno izgubio prvo mesto na ATP listi, a na tekućem turniru će pokušati da osvoji svoj prvi Gren slem ove godine, jer je u prethodna dva u Francuskoj i Engleskoj gubio u finalu.
Švajcarac je svestan da po prvi put u karijeri ne može da se pohvali činjenicom da je favorit u Njujorku, ali ističe da bi iskustvo moglo da ga izdovjio od ostalih favoria.
"Verujem da je prednost kada znaš kako treba da igraš da bi pobedio ovde, jer to nije nimalo naivno. Rafa, na primer, do sada nije uspevao da dođe dalje od četvrtfinala i to je definitivno prednost koju ja imam u odnosu na ostale", rekao je Federer koji će u prvom kolu igrati protiv argentinskog tenisera Maksima Gonzalesa.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
ivanovic - dushevina
6:1
4:6
3:3

ovako joj i treba kad misli da ce pobediti ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dobro .. Ana se malo opustila .. evo vodi 5:4 .. nadam se da ce uspeti da pobedi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
dobro se setila da pobedi ... to je mogla jos pre 1 sat
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Svaka cast Ani .. malo opustanja ali sve je u redu .. Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Хвала богу да је победила  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ivanović u drugom kolu US Opena

Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na gren slem turniru US Open u Njujorku pobedivši danas Ruskinju Veru Duševinu sa 2:1 u setovima - 6:1, 4:6, 6:4.

Ivanović će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela u kojem se sastaju Francuskinja Žili Koan i Australijanka Kejsi Delakva.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Kveri izbacio Berdiha!

Amerikanac Sem Kveri deklasirao je 22. nosioca Čeha Tomaša Berdiha rezultatom 6:3, 6:1, 6:2 u prvom kolu US opena.

Četranesti nosilac Ivo Karlović uspešno je započeo turnir u Njujorku, pošro je u tri set dobio Čeha Iva Minara – 7:5, 6:1, 6:4. Polufinalista Vimbldona Rajner Šitler predao je meč Francuzu Floranu Seri u trenutku kad je gubi sa 2:0 u setovima (7:6, 6:0) i 2:0 u trećem.

Topovski server Sem Kveri je za 90 minuta napravio najveće iznenađenje u dosadešnjem toku US opena. Kveri je na u ranoj fazi svakog od setova uspevao da dođe do brejka, a posle je prednost čuvao ili uvećavao. Naročito dobro se kretao po terenu, a i servis mu je bio na nivou. Čeh se ne nalazi u dobroj formi cele sezone, tako da poraz od teniser kojem je beton omiljena podloga i nije neko iznenađenje. Ipak, ovako ubedljiv poraz malo ko je očekivao.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ispala Hantuhova, pobeda Safine

Nemica Ana-Lena Grenefeld pobedila je 11. nosioca Danijelu Hantuhovu sa 6:4, 6:2 u prvoj rundi US opena.

Pobednica US open serije Dinara Safina dobila je Kristi An iz SAD-a sa 6:3, 6:4, dok je Agnješka Radvanska bila jednako ubedljiva protiv Jaroslave Švedove – 6:4, 6:2. Trinaesti nosilac Agnješ Savaj eliminisala je domaću takmičarku Gejl Brodski sa 7:5, 6:3, a Flavija peneta je bila bolja od Stefani Fogel – 2:6, 6:2, 6:2.

Grenefeldova je odlično servirala protiv Hantuhove, koja posle polufinala u Melburnu i zatim povrede stopala nikako ne uspeva da se vrati u formu. Sreća u nesreće ije da Slovakinja nije izgubila poene, pošto je i prošle godine ispala na startu. Nemica je 2006. bila 14. teniserka sveta, sada je izvan prvih 100 i morala je da igra kvailifikacije kako bi prošla u glavni žreb.

Dinara Safina je posle osvojenog srebra na Olimpijadi nešto opuštenije ušla u meč sa Kristin An, ali je dobila na već iskustvo – Amerikanka je mateirjalizovala smao 21 od 9 brejk prilika, a Safina 3 od 5. Ipak, primetno je da još od četvrtfinala OI sa Jankovićevom Ruskinji ne ide servis. Ovoga puta napravila je čak 10 dvostrukih servis grešaka.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.