Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327885 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Kako da se ne nervira covek kad ovakvo pitanje nije isuvise posebno, a nesto lako jeste.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2952.png
(29.79 KB, 792x77)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C6
izbaci uljeza:
uljez
konj
krava
svinja

Smile

hahahaha, koji si kralj ne verujem  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 23:56:50 od Djubre018 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N95
Dax to je zicer :)A ovo oko pitanja istrosili ste se svi sad saljete sta vam padne na pamet prvo ovi sto salju pitanja su isuvise subjektivni a ljudi koji prihvataju zbog svog polozaja su isuvise objektivni tako da imamo dve krajnosti sto nikad ne dovodi dobrom ali ja nisam poslao nijedno pitanje tako da nemam prava da filozofiram o tome ali eto to je moje misljenje.A Shoshona treba streljati na Terazijama za primer ako jos bude slao pitanja tipa kolika je teska svraka Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Stvarno zicer? Prvi put videh to. Smiley
Ma gde mogu da se istrose informacije na netu. Oduvek smo i slali sve sto nam padne na pamet.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia zvrr
Kako da se ne nervira covek kad ovakvo pitanje nije isuvise posebno, a nesto lako jeste.

Bio ovo zicer ili ne, pitanje je krajnje neispirativno i nepotrebno. Ne vjerujem da osobe koje se bave biohemijom znaju ovo.  Smile Ali sad kad sam ga pročitao, trudiću se da upamtim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@slavko, hvala na odgovoru, ali i dalje ne razumem zasto pise da je isuvise posebno kada je pitanje netacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Eto i da je tacno, onaj koji prihvata pitanja misli da je pretesko. Jbg, bezveze sto misli tako. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 33
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple 3GS
Pre nego sto postavim pitanje odnosno zalbu, hteo bih da prvo da se zahvalim ljudima sto pregledaju zbog vremena odvojenog za moja pitanja.  
Da predjemo na moju zalbu
Brisete pitanja jer vec postoje, to je ok, ja sam kad naidjem na neko koje sam poslao a vec ima obrisem ga odmah medjutim danas mi je prvi put obrisano pitanje pod ovim objasnjenjem "drugi tip pitanja"

pitanje je

Koji model tenka su Nemci najviše napravili tokom Drugog svetskog rata?
Ako sam dobro shvatio sad bi trebalo to isto pitanje da posaljem da bude pitanje sa brojem u stilu
Nemci su tokom II svetskog najvise proizveli Panzer?
tako mi pitanje izgleda mnogo lose
Pitanje sa 4 odgovora je puno bolje
Mislim da pitanje nije besmisleno, pitanje je vezano za jedan od najefektivnijih tenkova iz II svetskog, ne pitam za koje kakve nemacke prototipe
Kao poslednji argument bih naveo da postoji gotovo indenticno pitanje
Koji ruski tenk je imao najvise uspeha u II svetskom ratu, tako nesto, sto je veoma slicno mom pitanju
To pitanje je prihvaceno
T-34
T-36
T-38
T-40
takvi su ponudjeni odgovori ako se ne varam
Pitanje je na mestu, ne zalim se na njega, T-34 je bio najefektivniji tenk ali zasto onda necete da prihvatite moje pitanje vezano za tenk isto toliko vazan
Hvala unapred

IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
1) Previse ima tenkova u igri.
2) A i da nema, danas ne primamo. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 33
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple 3GS
Puno tenkova kazes
ja osim navedenog primera sa T-34 mogu da setim samo jos Mark I a pitanje je ime prvog tenka upotrebljenog u borbi.
Nisam naisao ni na koji Panzer
Inace nisam noob, da imam 50 igara pa da ima gomilu pitanja koje nisam imao iz istorije
Nick mi je SetDClay, stalno igram istoriju i uglavnom sam sva imao, mada sad u zadnje vreme dosta novih je prihvaceno ali definitvino nema puno tenkova kako kazes dax  Smile
Da ste mi bilo koje drugo obrisali ne bih se toliko bunio, ovo pitanje se meni samom bas svidja ma koliko to debilno zvucalo.
Stvarno se zanimam za II svetski i mislim da ima nedovoljno pitanja vezanih za najveci konflikt u istoriji covecanstva ali kao sto rekoh primetio sam da intenzivno prihvatate nova pitanja ovih dana pa se tu pojavljuju i neka nova pitanja vezana za II svetski a da nisu Kad je bio desant na Drvar, ili Kad je Jugoslavija izasla iz Trojnog pakta sto se stalno vrti. To je dobro, nastavite sa dobrim radom i obogacujte cq, po mogucnosti istoriju Smile
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.