Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328206 puta)
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.0
mob
Nokia 
1.Kad vratite pitanje i pise navedi izvor,jel izvor treba da stavim u napomenu ili...? Problem je sto za neka pitanja ne pise direktno odgovor kao npr koliko je opera komponovao Verdi vec cete morati da brojite na wiki ako hocete izvor Smiley   2. Sta vam znaci ovo "drugi tip pitanja",npr za 3 pitanja o Led Zeppelinu ste to napisali,jel to znaci da ne dolaze u obzir pitanja o lz, toj vrsti muzike ili o oblasti uopste...? Ili vam se jednostavno ne svidja Led Zeppelin Smiley ?
IP sačuvana
social share
"Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other." - Abraham Lincoln
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
da u napomenu stavljas izvor i pored wiki stavljas jos jedan izvor  Smile

koliko ja razumijem drugi tip pitanja znaci da ako si poslao pitanja sa ponudjenim odg trebas poslat pitanje sa brojem  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
Nex, SetDClay, joj izvini lazno sam se predstavio, tj. tako si me ti shvatio... Smiley Ne pregledam ja.
I ja saljem, a naveo sam ti otprilike neko objasnjenje koje se meni daje. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Brisete pitanja jer vec postoje, to je ok, ja sam kad naidjem na neko koje sam poslao a vec ima obrisem ga odmah medjutim danas mi je prvi put obrisano pitanje pod ovim objasnjenjem "drugi tip pitanja"
2. Sta vam znaci ovo "drugi tip pitanja"
Pitanja kod kojih je odgovor broj treba poslati u obliku "pitanja sa brojem", a ne u obliku "pitanja sa 4 ponuđena odgovora".
1.Kad vratite pitanje i pise navedi izvor,jel izvor treba da stavim u napomenu ili...? Problem je sto za neka pitanja ne pise direktno odgovor kao npr koliko je opera komponovao Verdi vec cete morati da brojite na wiki ako hocete izvor Smiley 
Izvor stavi u napomenu. Što se tiče brojanja, nije problem, stavi, brojaću.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson C902
Sva  pitanja koja sam poslao vezano sa knjiug gospodar prstenova su obrisana sa naznakom isuvise posebno. Smile Tp znači da ne šaljen nista vezano za to ili sta ?
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14
Zastava Mladenovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
Imao sam sad jedno pitanje i zamolio bih da se odgovor ispravi.. Pitanje je poslala Ica Ubica a glasi koje godine je umro Branko Radicevic i nista ne bi bio problem da odgovor nije toliko debilan i godina stavljena 2001. Branko Radicevic rodjen 1824 u Slavonskom Brodu umro  1853 u Becu. Hajde za malo pogresiti pa ok ali za 150 godina i da u igrama gubim zato sto neko nema veze sa mozgom konkretno mislim na osobu koja je pitanje poslala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14
Zastava Mladenovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
Moja greska i moje izvinjenje u pitanju nisam video slovo V pa bi to bilo Branko V Radicevic i odgovor je tacan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N95
NIje Ica kesa da pravi takve greske nego ti masis zicere gore od Pantelica Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sva  pitanja koja sam poslao vezano sa knjiug gospodar prstenova su obrisana sa naznakom isuvise posebno. Smile Tp znači da ne šaljen nista vezano za to ili sta ?

Navodno ne smes da saljes zaredom 10 pitanja o istoj stvari.
Tako sam barem ja shvatio. xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.