Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327629 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ljudi stvarno nije ok da coveku odbijete 800 pitanja!

drugo, mogli bi da date mali kredit onim postavljacima koji nisu slali pogresna pitanja i protiv kojih se sira narodna masa nije bunila da su dosadna, nebitna, GLUPA itd.. znaci ako neko ubacuje godinu dana pitanja 99% bez greske i bez toga da ostali kukaju na ta pitanja, ubrzajte proces i prihvatite mu pitanja bez neke posebne provere, jer je mala verovatnoca da ce provereni postavljac pogresiti narocito sad u ovim poostrenim uslovima. a iako pogresi pitanje ce biti prijavljeno, sto nece biti neka steta u odnosu na broj prihvacenih pitanja koje je poslao.

svi mi ljubitelji ovog kviza, osim guglera i patoloskih grindera, bi voleli da se svako pitanje samo jednom pojavi u kvizu, ali posto je to nemoguce dajte kredit proverenim postavljacima i ubrzajte proces osvezavanja kviza.

trece, @vanja
da li bi ti prihvatio pitanje -koliko ima Keopsovih piramida?
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Sad su i ovakva pitanja isuviše posebna.
Šta je to "Dok je šiba tanka treba je ispravljati." ? narodna izreka, brzalica, zagonetka, pitalica.
U kojoj zemlji se nalazi srednjovekovna tvrđava Baba Vida? Bugarska.
Koje godine je Slobodan Selenić napisao roman "Pismo/glava"? 1982.
Koliko albuma je izdala grupa Music Instructor? 2.
Možda ipak probam sa Šemsom. Samo kad provalim šta vanja sluša neće onda da odbija. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Pozdrav svima,posebno administratorima kojima zelim da se zahvalim sto su mi prihvatili za sada tri pitanja,nisam ocekivala da ce biti tako brzo prihvacena  Smile vidi se da su ljudi resili da dovedu pitanja u najbolji red i vredno rade na tome, hvala im  Smile
Razumem da bi trebalo navesti izvor,ali nekad je to jako tesko zato sto je izvor u glavi(nesto sto je davno nauceno)ne prave svi pitanja koristeci iskljucivo internet ili udzbenike.Ja recimo,trudim se da ipak neko pitanje proverim tim putem pre nego sto ga posaljem,ne bih bas da se brukam,al opet greske se mogu desiti....
Moje misljenje je da bi bilo dobro izbaciti pitanja tipa-koji je po redu po vaznosti orden,zvezda taj i ta....bla,bla,bla....ima toliko tih odlikovanja i ne moramo da ispiramo mozak s tim,koja po meni nisu od nekog znacaja za opste obrazovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
@nikolic2493
Da, na to svakako obraćamo pažnju. Ja ne prihvatam pitanja tipa gde je i kad neko rođen ako piše samo ime i prezime, već mora da piše ko je on bio i po čemu je poznat, osim ako je u pitanju neka ultrapoznata ličnost tipa Nikola Tesla. I tu nema nikakve veze to da li JA znam ko je taj bio, već da li većina igrača može da zna ko je taj bio. Ima i dalje, naravno, dosta starih pitanja gde ovo nije ispoštovano, ali doći ćemo jednog dana i do toga da to ispravimo.

@dax_pfc
Da, pitanja su ti obrisana kao "posebna" jer si poslao nekoliko desetina potpuno istih pitanja gde je navedena neka narodna izreka i onda je pitanja šta je to i odgovor je narodna izreka. Jedno ili dva sam sam ti prohvatio, ali pravilo lepo kaže da ne šaljete gomilu pitanja na istu temu. Pročitaj post No2 na ovoj diskusiji, lepo piše da se ne šalje mnogo sličnih pitanja. Isto važi i za Slobodana Selenića. Poslao si pitanja gde se traži godina izdanja za sve njegove knjige. I ponovo sam ti prihvatio nekoliko pitanja za poznatije knjige, a ostala sam obrisao.
Pre nego što se buniš, pročitaj pravila.

I ubuduće ako budete slali veću količinu pitanja na istu temu nemojte očekivati da vam sva budu prihvaćena. Ukoliko je tema relevantna, neka važnija pitanja će svakako biti prihvaćena, ali neka će biti i obrisana, zato bolje sami proberite šta je bitno pre no što pošaljete.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Kako ja vama da dam izvor, recimo, za pitanje:

Ako ste licem okrenuti severozapadu i rotirate se za 90 stepeni suprotno od kazaljke na satu, bićete licem okrenuti:

jugozapadu
severoistoku
jugu
jugozapadu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Qtek 666
Koristite poslovica, mesto narodna izreka, posto nije bas najispravnije, a, kontam, da je na to mislio Dax. Cisto dobronamerna primedba, na netu moze svasta da pise, al ono sto si naveo je poslovica Smile.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Vanja, mogu da kazem sta mislim? Mislim da je pravilo glupo. Selenic nema veliki broj knjiga. I nekome su poznate sve njegove knjige. Pitanje je na mestu. Odgovorio si za knjige i brzalice, pitalice... Sinulo mi 20 i postavio sam ih. A sta je sa tvrdjavom Baba Vida? Sta je sa brojem albuma Music Instructor-a? Nista. Samo dokaz da si bar 500 nasumicno obrisao, ne procitavsi ni rec.

Moze li neko iz vrha da kaze sta znaci ne saljite pitanja iz iste oblasti. Meni to deluje da ne sme jedan igrac da salje pitanja iz samo jedne oblasti. Posto saljem iz mnogih, recite koliko ne sme za redom iz odredjene? Da li je to 5, 10, 20, 100? Mora postojati jasno pravilo.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 16:01:27 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Lepo je receno da se ne salje masa pitanja o jednoj te istoj stvari. Ako neko zeli da postavi pitanje o Dzonu Lenonu, ne mora da prepise celu njegovu biografiju i postavi 60 pitanja tipa koje godine je uradio ovo, koje godine ono, sta je jeo i sl. Isto tako ne treba uzeti pitanje tipa koliko ima slova, zvezdica ili brojeva na nekom grbu, pa to pitanje umnoziti 100 puta, samo menjajucu ime kluba ili drzave.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ali to je skroz tacno. Nesto se zna i iz glave. Ja ne znam da li vi vidite sta pisete. Kao da je nenormalno postaviti pitanje koji je glavni grad neke zemlje i to pomnoziti sa 100, 200. Ili koliko ima boja, zvezdica ili pruga na tim zastavama. Niko ne postavlja sta je jeo, nego koje godine je izasao album. Tacnije 1500 pitanja o Balasevicu su ok?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Tacnije 1500 pitanja o Balasevicu su ok?

Da.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.