Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328174 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Znači, nebitno je koji je tačan odgovor, bitno da se ti smiluješ pa da prihvatiš.
Da.
A sad što negdje piše da je 146,negdje 140 i negdje 138 je nebitno,jer dotični kaže da je 140 i 140 je.
Ne. Nego je najstarije. A to je sve tu negde.
A znači ja treba da ubodem približni odgovor,i ako odgovorim da je to 2,ja sam budala jer ne znam da je to ipak 5.Ne znam čemu onda tačni odgovori,svako neka lupi neku brojku,pa ajde neka to bude 'tačan' odgovor,čemu onda izvori podatak,ccc.
Da, ubodi približni odgovor i bićeš bolja od 95% igrača. Ja bih bio srećan da znam približno sve. Već posle jednog ili dva puta ponavljanja istog pitanja već ćeš znati skroz tačno.
Ma bravo. I šta mi je odgovoreno na primjedbu, i koja pravda je zadovoljena,prosvijetli me?!
Blago tebi ako ne vidiš odgovor. Pitanje je prošlo u igru, ali tebi to nije dovoljno. Tebi je bitno čije je ili šta, km tamo ili vamo. Žao mi je što ti je baš to bitno i žao mi je što nije tvoje najstarije.
Kraj priče s tobom, bar o tom pitanju. Prošli put sam tvojih nekoliko pitanja ubacio naknadno, a ti si rekla neka hvala, obriši i prihvaćena. I nisi pričala. Čak za javni kad ti treba pomoć i niko se od admina ne javlja, pokušao sam da ti pomognem, a ti si iskulirala "neka, sama ću se snaći". Zaobiđi ti i dalje priču sa mnom, igraj ako ti se igra, ako si nezadovoljna i ne možeš ti nemoj. Drskost izostavi. Istresaj se na drugom mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Pa baš fino, znači sad mogu da šaljem pitanja sa bezveznim i netačnim odgovorima,super.
Da pitanje je prošlo u igru,samo što se ne zna tačan odgovor,zapravo trenutno nema tačnog odgovora.Pa kako onda možeš da obaciš neko pitanje kao neodgovarajuće ili isuviše posebno? Koji je tu kriterij?
To za naknadna pitanja,fino sam rekla,neka hvala,obriši ih i to sam i mislila i dalje i mislim,jer zaista kvare prosjek nešto se ne uklapaju.To nije moja greška što se niko tog trenutka nije javio na javnom,meni je trebala pomoć,niko se nije javio,u redu znači snađi se sam. Ja ne pričam s tobom,jer mi se priča,već zbog igre,pošto nemam kome da se obratim nego tebi,jer samo si ti na prihvatanju pitanja (to se i vidi) ,zar ne? I zašto sam ja drska?
Dakle,u igri je pitanje,koje nema tačan odgovor i ja postavljam pitanje,zašto je to tako?! I sad sam drska...Pa smiješan je kriterij najstarije, možda je neko prije 3 godine poslao da je to 110km,pa šta ćemo onda? Žali samo Bože.
P.S. Ja znam da su postovi vlasništvo foruma, ali ako brišeš sadržaj poruke,onda to lijepo odradiš,a ne da me napraviš debilom,a kao drugo napišeš u toj istoj poruci da si je mijenjao,a meni lijepo obrazloženje.
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
2-3 km gore dole, ko da je bitno  Smile
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Ne možeš slati netačan odg. Zašto je ono netačno? Problem je samo oko toga odakle se meri, od kog potoka. Ili kod velikih reka od koje pritoke koju svojataju, takođe potoka... Odstupanje od par km nije problem. Znaš približno što je sjajno, a ubrzo ćeš naučiti i tačno. Postoje i reke u Aziji, Južnoj Americi gde je razlika za čitavih 300-400 km u kvizu i na wiki. Na različitim verzijama su različiti odgovori. Misliš da je neko uvek gledao više verzija ima li odstupanja. Nije. Obično se gleda taj izvor koji neko da. Nekad se i veruje knjizi, pa se pogreši. Tu su igrači posle da označe i da se ispravi ako treba, nije smak sveta.
"možda je neko prije 3 godine poslao da je to 110km,pa šta ćemo onda?" Ali nije niko poslao. I da jeste, proverili bi da li je 110, ne znači da se mora ubaciti to ako je toliko netačno.
Zašto si drska, to ne znam. Ne znaš ni ti. Kada ti je pomoć bila preko potrebna nisi htela da pokušam da pomognem. Te pričaš, te ne pričaš. Te ne igraš, te se vraćaš. Ti biraš put, tvoja stvar.

Obrisao sam da je ti je kviz postao da ne kažem šta. Kao da se neko obavezao da će ti dati konstantnu zabavu, godinama, da će ti uvek sve odgovarati. Da li je to moguće? Definitivno ne, nažalost. Predložio sam da se simbolično nagrade oni koji su tu preko 3 godine. Ili sa 100 CPV. Znam mnoge koji su igrali samo prve godine (do pomoći, nekom one ne odgovaraju), neko samo druge, a ima i novih. Ima i bezbroj aplikacija na fb, androidu. Zadržati svakog je nemoguće, ako su postigli maksimum i imaju druge obaveze u životu ili druge zanimacije. Misliš da moramo da uzmemo u obzir besmislena lična mišljenja nekoga kome ne odgovara kviz jer su navodno moderatorke zle, nekome je jedan svestrani i zanimljivi Lajt zao i neće osoba da promeni mišljenje (kada neko umisli nešto). Onu napadaju muški, kuka na sav glas (valjda reklama kako je tražena), umesto da ga blokira i reši problem. Onog niko ne voli, odlazi, vraća se. Onog optužuju da ne igra fer, pa ne može da podnese. Onaj neće da igra jer ga ruše oni koji ne igraju fer (umesto da nauči bolje, mozak je brži od gugla). Onom smeta onaj što je poslao hiljade pitanja, a i sam ne šalje. Drugom smeta što je neko odigrao 20 000 partija, a i sam ne igra dovoljno. Jednome smeta sport (jer ga ne zna dobro), drugome odgovara sport, ali ne i muzika/film, istorija. Neko voli nova pitanja da bi naučio nešto, a nekome smetaju. To su sve individualna razmišljanja, svako u svemu može naći manu ako hoće (ipak, to su sve izgovori, ne mogu postići sve što žele pa se pravdaju napadom bez razloga na druge), a ima i onih kojima CQ odgovara, zadovolje se pruženim besplatnim uslugama.

Odgovoreno ti je na pitanje, ne znam o čemu pričamo, pitanje je u igri, a ti se verovatno ne bi bunila jedino da je tvoje prošlo, možda je to problem. Dalje razglabanje o kvizu možemo nastaviti na pp ako budeš želela, mada je sve rečeno. Još jednom, uživaj u igri ukoliko možeš.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2012, 11:10:48 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Te pričaš, te ne pričaš. Te ne igraš, te se vraćaš.

e vala nek si joj rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ima pitanje od Barbela, ''Koliki je procenat pismenosti u Norveskoj?'' i odgovor je 65.
O cemu se radi, jer ima isto pitanje sa odgovorom 100, sto je reanost za Skandinaviju.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2012, 11:31:04 od RusskO »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Označite ga u igri. Pričali smo o tome.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
ako vidis da je barbelovo kucaj 65, ako je bez potpisa onda 100  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Kako ja da uživam u igri,kad danas igram i dođe mi to pitanja za Norvešku,fino ukucam 100,a kad ono 65, otupeli Norvežani. I šta,sad je tačno 65? Šteta,taman sam mislila da sam bar nešto upamtila za ove 2 godine igranja geografije.
Zašto ne prođe anketa u vezi prihvatanja pitanja? Prave se gluposti od anketa, najpametniji,najsporiji,najbolji,a ovo ništa.Bilo bi u redu kad bi se pitalo za mišljenje članova šta misle o dosadašnjem radu u vezi pitanja. Ali to je samo moj glupi prijedlog, i neodgovarajući je.
Ah ta drskost...
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Uvek bar nekome može da ne odgovara neka odluka. Šta ćeš. Teško je svima ugoditi. Bolje je kad se čeka godinu dana na pregledanje i opet nasumično obriše. Smile 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.