Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328201 puta)
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Мислим да је већ милион пута речено да се за пример не узимају питања која су већ прихваћена. Пре је било тако, сад ће бити 'вако. Да ли ти предлажеш да игру не треба унапредити или шта?  Smile Је л' толики проблем поштовати правопис и ставити ч уместо ц?
id bre zolala ti kao da dobiajs platu od Cqa...parvopis ok, nego nemam tastaturu sa CH,TJ ...sad imam problem  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung GT-S7580
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
hvala na trudu, al ne vredi nesam skolovao za kompjuterizaciju  Smile a i nije mi bitno necu slati pitanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung GT-S7580
Нек ми каже неко један добар разлог зашто не избацити питања са ордењем?  Smile

Имам осећај да постоје најмање 256 врста и места важности.. Smile И онда дође неки орден који је 25. по важности..  Smile

Нит ко зна, нити га занима..  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mene zanima i super su pitanja o ordenima i nema ih 256 nego 35
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung GT-S7580
Ако те баш толико занима онда у реду.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Pitanje za gospodina pregledača pitanja, naime poslah pitanje 27.09.2012 u 11:38h -Koliko kilometara iznosi dužina reke Sane? Te da je tačan odgovor 146, što je tačan odgovor po ovom izvoru (http://sr.wikipedia.org/sr-el/Река_Сана). Međutim, vraćeno je kao "isuviše posebno" uz opis: "...Pitanje i nije toliko loše, pa eto samo da utvrdimo da li je 138, 140 ili 146, da je izmerimo pa da prihvatimo verovatno najstarije."
I u redu, to stoji.
Međutim, danas mi je izašlo pitanje- Koliko kilometara je dugačka reka Sana? I tačan odgovor je 140.
Pa reko da pitam, pošto nisam informisana, da li ste možda izmjerili rijeku, nisam čula da je neko iz Srbije dolazio da je mjeri?    Smile
I tri puta pogađajte,čije je prihvaćeno kao najstarije... Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2012, 19:05:09 od -aurena-ena- »
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Pitanje za gospodina pregledača pitanja, naime poslah pitanje 27.09.2012 u 11:38h -Koliko kilometara iznosi dužina reke Sane? Te da je tačan odgovor 146, što je tačan odgovor po ovom izvoru (http://sr.wikipedia.org/sr-el/Река_Сана). Međutim, vraćeno je kao "isuviše posebno" uz opis: "...Pitanje i nije toliko loše, pa eto samo da utvrdimo da li je 138, 140 ili 146, da je izmerimo pa da prihvatimo verovatno najstarije."
I u redu, to stoji.
Međutim, danas mi je izašlo pitanje- Koliko kilometara je dugačka reka Sana? I tačan odgovor je 140.
Pa reko da pitam, pošto nisam informisana, da li ste možda izmjerili rijeku, nisam čula da je neko iz Srbije dolazio da je mjeri?    Smile
I tri puta pogađajte,čije je prihvaćeno kao najstarije... Smile
hehe necu da kazem cije je prihvaceno jer ce gospodin pregledac napisati da provociram  Smile
p.s sad onaj fazon...gde bas njoj da zapadne to pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Nije se bukvalno čekalo da se to meri (nego da bilo koji pregledač u bilo kom trenutku odluči da prihvati ako misli da treba), naglasak je na najstarijem, i to što mnogi šalju (različite podatke), ne samo ti Aurena, ne sabotira niko tebe... Dokazano ti je tada slikom da tvoje nije najstarije, iako si davno ono poslala. Neko je poslao 16 dana pre tebe i sada je to prihvaćeno. Ende. Pogađaljke i komentari na pp, nema razloga prozivati bilo koga ovde, u ovom slučaju "kada'' je svrsishodnije pitanje od "čije", mada je i to prvo nebitno (čak ti je odavno odgovoreno na primedbu), u igri je, pravda je zadovoljena, čije god da je... Bitno da ti znaš približan odg. Smiley Srećno ti igranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Znači, nebitno je koji je tačan odgovor, bitno da se ti smiluješ pa da prihvatiš. A sad što negdje piše da je 146,negdje 140 i negdje 138 je nebitno,jer dotični kaže da je 140 i 140 je.
A znači ja treba da ubodem približni odgovor,i ako odgovorim da je to 2,ja sam budala jer ne znam da je to ipak 5.Ne znam čemu onda tačni odgovori,svako neka lupi neku brojku,pa ajde neka to bude 'tačan' odgovor,čemu onda izvori podatak,ccc.
Ma bravo. I šta mi je odgovoreno na primjedbu, i koja pravda je zadovoljena,prosvijetli me?!
« Poslednja izmena: 11. Dec 2012, 23:52:39 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.