Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328569 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Bog te mazo,od 873 stanovnika merosine,mi vec 3 imamo na forumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
NE diraj mi Merosinu
Kako ti znas za Merosinu? Smile
To je kul selo. Bila sam jednom  Smile I ne verujem da je tako malo.
Ma, to mažu ovi što rade popis stanovništva. Ni nemoj da im veruješ.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Vi sto pregledate pitanja unakaziliste geografiju i knjizevnost ono ne lici ni na sta ono je zalosno sta sve ima od pitanja,a kao fazon oce da poboljsaju kviz a svi se zale na pitanja pa gde to ima?

Opet ti, po deseti put. Smile  Pa žali se i sto puta, neće ti nešto biti bolje čini mi se. Mada i nećeš toliko, obično svi sve razumeju, samo galame kada izgube, kada ih nešto zezne.
Ne žale se svi, ponavljam, ne žale se svi, nego samo neki znalci jedne oblasti. Da li će da se buni slab igrač koji te pobedi na nekom pitanju na koje ne znaš odgovor tačno u broj? Ne. Ovo vidiš nije kviz gde će se stalno vrteti jedno te ista pitanja godinama koja odgovaraju samo igračima sa mnogo hiljada igara. Bilo bi i dosadno, zar ne? Znam da voliš da odgovaraš ispod ili oko jedne sekunde, ali nekad moraš i da razmisliš više, da pokažeš znanje. Smiley
Net je pun informacija i ima još šta da se pošalje. Možda tebi i nekome ne odgovaraju konstantno nova pitanja, ali većini sigurno da... i što se tiče igranja (da ne bude odnos između jakih i slabih veći), ali i sticanja znanja.

Pre nego što poželis da se i po ko zna koji put bahato žališ što se pojavljuju nova pitanja, a ne uvek ista, uradi tri stvari:
1) ako ti je neki pojam ili neko ime nepoznato ti izguglaj malo, vidi, možda taj neko jeste poznat i zaslužuje da bude u igri... a ako baš i dalje misliš da je toliko preteško i nepotrebno, označi ga kao pogrešno i potvrdi u meniju "Ostalo".
2) budi realan, razmisli da li si znao sve što sada znaš kao iz topa odmah kada si došao na kviz, ili si ovde naučio... Smiley Tako ćeš naučiti i nova ako želiš i ako si dovoljno uporan.
3) imaš istu priliku kao i drugi da pošalješ pitanja kakva želiš da vidiš u igri.

Nadam se da razumeš... ja bih pre voleo da se pitanja nikada ne ponavljaju, da se vidi realnije znanje igrača.
Ipak ovaj kviz funkcioniše tako da se neretko pitanja ponavljaju, pa se na taj način nagrađuju igrači sa uloženim trudom, vremenom. Budi srećan zbog toga. Da su uvek različita, nova, verovatno bi svi igrači koji sada dominiraju bili prosečni, ne bi bilo ludog kucanja odgovora na 50-ti put viđeno pitanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Asha 302
Vi sto pregledate pitanja unakaziliste geografiju i knjizevnost ono ne lici ni na sta ono je zalosno sta sve ima od pitanja,a kao fazon oce da poboljsaju kviz a svi se zale na pitanja pa gde to ima?

Opet ti, po deseti put. Smile  Pa žali se i sto puta, neće ti nešto biti bolje čini mi se. Mada i nećeš toliko, obično svi sve razumeju, samo galame kada izgube, kada ih nešto zezne.
Ne žale se svi, ponavljam, ne žale se svi, nego samo neki znalci jedne oblasti. Da li će da se buni slab igrač koji te pobedi na nekom pitanju na koje ne znaš odgovor tačno u broj? Ne. Ovo vidiš nije kviz gde će se stalno vrteti jedno te ista pitanja godinama koja odgovaraju samo igračima sa mnogo hiljada igara. Bilo bi i dosadno, zar ne? Znam da voliš da odgovaraš ispod ili oko jedne sekunde, ali nekad moraš i da razmisliš više, da pokažeš znanje. Smiley
Net je pun informacija i ima još šta da se pošalje. Možda tebi i nekome ne odgovaraju konstantno nova pitanja, ali većini sigurno da... i što se tiče igranja (da ne bude odnos između jakih i slabih veći), ali i sticanja znanja.

Pre nego što poželis da se i po ko zna koji put bahato žališ što se pojavljuju nova pitanja, a ne uvek ista, uradi tri stvari:
1) ako ti je neki pojam ili neko ime nepoznato ti izguglaj malo, vidi, možda taj neko jeste poznat i zaslužuje da bude u igri... a ako baš i dalje misliš da je toliko preteško i nepotrebno, označi ga kao pogrešno i potvrdi u meniju "Ostalo".
2) budi realan, razmisli da li si znao sve što sada znaš kao iz topa odmah kada si došao na kviz, ili si ovde naučio... Smiley Tako ćeš naučiti i nova ako želiš i ako si dovoljno uporan.
3) imaš istu priliku kao i drugi da pošalješ pitanja kakva želiš da vidiš u igri.

Nadam se da razumeš... ja bih pre voleo da se pitanja nikada ne ponavljaju, da se vidi realnije znanje igrača.
Ipak ovaj kviz funkcioniše tako da se neretko pitanja ponavljaju, pa se na taj način nagrađuju igrači sa uloženim trudom, vremenom. Budi srećan zbog toga. Da su uvek različita, nova, verovatno bi svi igrači koji sada dominiraju bili prosečni, ne bi bilo ludog kucanja odgovora na 50-ti put viđeno pitanje. Smile

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Narednik Liroj Džetro Gibs

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Sve je to lepo,i ja to razumem,ajde da je poslalo i napunilo bazu nekih 10-tak igrača,a ne samo dosadni Barbel i njegova Audara Smile ,i mislim da ima limit za bazu geografije ko što ima i za muziku,budi realan,briši im pitanja ko nama što kažeš da su isuviše posebna a ovde pričaš da kao ne možeš da ih prihvataš zbog baze,generalno geografije muzike i sporta ima najviše.Sami ste pisali da nam geografija najgore ide po nabadanju,sa čitavih 20 % tako bar piše na gl. stranici.Upravu si ti,i slažem se sa tobom,ali je glupo da dva igrača imaju za 2 meseca 3500 pitanja u igri i to da rpepune geografiju da se samo njihova vrte,ja znam da se nova pitanja vrte,ali oni su ga preterali,ajde da su bar 10-tak igrača ubacili po 300-500 pitanja znaš bilo bi nekako shvatljivo,ovako ne razumem ni njih ni njihovu poentu,šta sad oni što imaju hack,skriptu šta god mogu da nam se podsmevaju što ne znamo pitanje iz prve a oni znaju?mislim nije normalno to,mora da postoji limit čoveče.Brišeš mu pitanja pa nek se opameti,zato što je nebitna surdulica,on iz te njegove surdulice nije nikad izašao,nikad nije video bahame,kubu,brazil,osećam da nikad nije video atlas,a šalje pitanja o njegovoj Surdulici,i o tome što mu se svidi na netu gde provodi 25 sati dnevno(namerno sam napisao 25 sati).Al ae nema veze.

Pozdrav  Smile

IP sačuvana
social share
Seargent Leroy Jethro Gibbs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ne preteruj. Smiley Nisu jedini koji šalju niti im je toliko prihvaćeno. Oni koliko vidim šalju knjiž i nauku, pa i istoriju, sve ostalo. Ajde da ne kažem da su se ispucali iz geosa, da ne navale opet na to šta je još preostalo.
Što se broja pitanja po oblastima tiče... tek od pre par dana pouzdano znam da se ravnomerno pojavljuju sve oblasti, tako da broj nije bitan.
Ali evo ti... i tu grešiš da geosa ima mnogo. Doduše ovo je od pre par meseci mada to je to.

Inače ljudi najmanje znaju istoriju, a ne geos... Geos zapravo znaju najbolje. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Moja drugarica salje pitanja(necu reci njen nik) i zali mi se da joj se stalno odbijaju pitanja  Smile
Jos mi kaze 'Sve mi se cini da mi moderator odbija pitanja zato sto zna da se ti i ja druzimo' Smile
Paaa sad mene zanima..Dal je to moguCHe ?  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponasanja.  Moj karakter je ko sam ja, a moje ponasanje zavisi o tome ko si ti. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

nema zanimljivih stvari, sta gledas

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
pocela su ponovo da se pustaju pitanja o selima sirom srbije, e sad cu ja nastaviti rad valerijin, od sutra, a mozda i prekosutra, trazim japanske reci i brojeve i saljem, dek se sad sve prihvata Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Moja drugarica salje pitanja(necu reci njen nik) i zali mi se da joj se stalno odbijaju pitanja  Smile
Jos mi kaze 'Sve mi se cini da mi moderator odbija pitanja zato sto zna da se ti i ja druzimo' Smile
Paaa sad mene zanima..Dal je to moguCHe ?  Smile
Ne. Jedino je moguće da su joj pitanja loša. Smiley Ne pratim ko su ti drugarice, niti bih lično tebi iz nekog razloga brisao ili bilo kom tvom prijatelju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Brže, više, jače!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung 
da pitam samo za oznacavanje pitanja. da li se to posle nekog broja prijavljenih pitanja ukida ta opcija ili je nesto drugo u pitanju? Smiley
IP sačuvana
social share
lav_94
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.