Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328627 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Kako to zbog jednog pitanja pričaš da su sva isuviše posebna...
Tebi je shoshon to pitanje ok, dok mnogima ne bi bilo ok.
Što se guglanja tiče sve može da se stigne, pod uslovom da je neko dovoljno brz, ako zna šta da traži i ako dobro uoči odgovor.
Nije cilj da pitanja ima malo, naprotiv, 20k novih pitanja je pušteno u igru u poslednjih 6 meseci. Jednostavno malo je drugačiji kriterijum, pre je bilo malo pitanja pa se prihvatalo više, sada ne toliko neke nebuloze.
Ne beri brigu zbog jednog ili dva pitanja, nego igraj, nauči nova, proširi znanje.
bolje 200k prosecnih nego samo 20k ultra-kvalitetnih. naravno nebuloze u kantu
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Wojciech Szczęsny. ja garantujem da ovog golmana tesko ko moze izguglati  Smile
Ne znam da li znaš, ali u Windowsu postoji funkcija copy/paste, tako da je vrlo lako izguglati.
Na engleskom "cue ball", na srpskom:
- bela kugla
- crna kugla
- pak
- golf loptica

Šta je tu nedgovarajuće?
Znanje stranih jezika ne spada u opštu kulturu, ovo je kviz a ne rečnik.

Šta pričaš ti, čovječe!? Ima najmanje 30 pitanja o prevodu sa engleskog na srpski, ili koji je neki strani broj na srpskom jeziku! A da ne spominjem pitanje iz hemije, koje svi tako dobro poznajemo. Mislim da ni profesori ne bi uspjeli u 10 sekundi da odgovre tačno kad bi se prvi put sreli sa pitanjem na kvizu!

To što u kvizu ima pitanja koja nisu odgovarajća ne znači da treda i dalje da nastavimo da prihvatamo takva pitanja.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Razlozi tipa "oblast je pretrpana" i nisu neki razlozi,jer u svakoj od tih oblasti ima bas jako puno pitanja koje mozete da izbacite i da stavite novija,zanimljivija pitanja.Kapiram da se svi bune zbog toga što koliko god da posalju besmisleno pitanje,jos besmislenije vec postoji u igri,pa deluje kao da nema kriterijuma.Da li uopste ima efekta sto u igri ocenjujemo pitanja??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Postoje kako kažeš besmislena ali sigurno ne dominiraju, zalutala su. Stalno se i brišu. Označi kao pogrešno (i potvrdi na glavnoj pod Ostalo) neko koje je za tebe besmisleno, posebno, preteško, pa ćemo verovatno obrisati.
Pa valjda, lošije ocenjena se čini mi se ne vrte toliko kao pitanje Ko je ubio Murata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Po meni su preko 50% bas edukativnog karaktera i skroz ok,ne kazem da nije tako:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Problem izgleda da nije u novim pitanjima nego u starim.

Medju starim pitanjima ima takva kolicina "isuvise posebnih" pitanja,kako bi to nas dragi moderator pitanja rekao,da onda nas koji pisemo nova dovode u zabunu.

Danas je isuvise posebno pitanje:    
Koliko sati je vremenska razlika izmedju Reykjavik-a i Lisabona?
Ko je Philippe Starck (Filip Stark)?
Koji pištolj koristi John Mclain u svim nastavcima serijala Die Hard?
Ako se nalaziš između East rivera i Hudson rivera. . . . ti si u. . . . . . .

A pre par meseci su prolazila pitanja tipa koliki kazan za rakiju ima radetov stric.

Izgleda da se kriterijum drasticno promenio i ja postujem svaku odluku,ali takodje mislim da je nekada dobro ubaciti specificne stvari jer se time obavlja znacajna edukativna funkcija.
Ja sam mnogo naucio za ove dve godine na conquiztadoru,ali da su pitanja bila samo matematicka,koji broj na dresu nosi taj i taj i neke opste poznate stvari. . . . ne bih naucio nista. . . . . .
Mozda bi mi trebali da budemo aktivniji i da prijavljujemo sva stara i besmislena pitanja da bi se isfiltrirala baza.

Ja podrzavam svako pitanje sa kojim ce neko nesto nauciti,pa makoliko to mozda sa lokalnog nivoa izgledalo besmisleno.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N95
U kom upravnom okrugu se nalazi naselje Merosina.Pitanje poslao i primio Ir-Barbel.Toliko o stepenu njegovog bezobrazluka.Inace to selo ima oko 700 stanovnika.http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
NE diraj mi Merosinu
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat: Radisa Ilic 1 link=topic=538300. msg10300882#msg10300882 date=1330210842
U kom upravnom okrugu se nalazi naselje Merosina. Pitanje poslao i primio Ir-Barbel. Toliko o stepenu njegovog bezobrazluka. Inace to selo ima oko 700 stanovnika. hxxp:|| sr. wikipedia. org/sr/%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0

lazes. . . ima 873 stanovnika Smiley

Prijavljujte ovakva pitanja i trazite brisanje-nema drugog leka

« Poslednja izmena: 26. Feb 2012, 00:08:26 od balkanboy011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Bože svašta. Poneko selo nekad prođe... Isto pitanje postoji u igri i od Perketa iz januara 2010.
Neko voli neko selo pa je uporan, ima još ljudi koji su slali za isto to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.