Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327568 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Wildfire S
Na koja misliš may, razlika je prilično velika. Ako je igde mala označi u igri i priloži link. Što se kriterijuma tiče ne moraš ni da razumeš. Smiley
Postoji dosta generičkih pitanja o površinama koja su ubačena odavno gde jeste razlika veoma mala (kao pre kod legendarnih fudbalera) i to treba da se ispravi, mada se povremeno i prijavljuje i ispravlja.

Retko kad, Dubiću, što znači desi se, pa broj tvojih poslatih uporedi sa nečijim drugim. Smile
Ispravićemo greške. Najbolje i da ne piše ko je poslao, pa neće biti ljubomore i premeravanja što je ono u igri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung wave 525
Dobro ok,desi se svima da pogresimo nekima i vise puta,nego kad smo vec naisli na problem lepo bi bilo da se ispravi,a ne bzvz da se non stop zalimo na kvalitet pitanja mogli bi ipak da obratite paznju na to... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia x6
Na koja misliš may, razlika je prilično velika. Ako je igde mala označi u igri i priloži link. Što se kriterijuma tiče ne moraš ni da razumeš. Smiley
Postoji dosta generičkih pitanja o površinama koja su ubačena odavno gde jeste razlika veoma mala (kao pre kod legendarnih fudbalera) i to treba da se ispravi, mada se povremeno i prijavljuje i ispravlja.

Retko kad, Dubiću, što znači desi se, pa broj tvojih poslatih uporedi sa nečijim drugim. Smile
Ispravićemo greške. Najbolje i da ne piše ko je poslao, pa neće biti ljubomore i premeravanja što je ono u igri.

Ne, ne, ova nisu stara, s obzirom da su ubacena u prethodna 3 meseca, kad ja nisam igrao.. Lepo filtriraj pitanja koja je Barbel poslao, i naci ces ih lako Smiley
Molim te, objasni mi, po kom principu je to drugacije? Posto imas dobro i argumentovano objasnjenje zasto si prihvatio takvo pitanje, pretpostavljam Smiley
IP sačuvana
social share
it's in my hands... the sky... so bright, it's burning..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
a samo ja da pitam, sto se barbelu prihvataju udaljenosti izmedju gradova kad ste sami lepo napomenuli da to ni ne saljemo, jer se nece prihvatati zbog velikog broja u igri istih???
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 01:31:46 od Branislav Zivanov »
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Wildfire S
Kad budeš ustanovio da su i drugima prihvaćena shvatićeš da je glupo pitati. Ne moram da ti objašnjavam.
Isti je odgovor otprilike i Majklu, 3 prihvaćena pitanja koja ne postoje i drama. Pošalji ti 3. I svako 3.
3, 4, sad.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia x6
Ovo nisu tri prihvacena, nego svako peto na 4 odgovora je najveca gustina naseljenosti ili najveca povrsina.
Otkad imam ovaj log odigrao sam oko 150 partija geosa, i nisam ni od koga video nijedno, a da je novo, sem od Barbela.
Ne razumem kako mozes prihvatiti neka pitanja, koja si pre pola godine samo rekao da su previse posebna ili neodgovarajuca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Wildfire S
Hoćeš još neki put da kažeš da ne razumeš i da ti odgovorim da ni ne moraš da razumeš?
Rekao sam 3 za udaljenosti. Žao mi je što ti smetaju neka pitanja, tačna, čija god da su. Mora se vežbati konstantno. PO imate visok, a nova pitanja vam naravno smetaju, razumem. Snaćiće se neki i uz wiki spisak, ako ne na znanje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung wave 525
Au nisam to sreo da l je moguce da mu se i to prihvata ma hajde ljudi molim vas,unistena je geografija pa i  knjizevnost,mislim ona pitanja najvisa i najniza tacka svake moguce drzave i grada nema smisla stvarno nekreativno i kad vidis tako nesto dodjes da ugasis cq.Pa bre  u kom si tripu? koga jos boli uvo za PO matori igraca na cq je sve manje zbog takvih debilizma ma hajde tebi je mozda bilo zanimljivo da se bavis procentima tacnih odgovora,nama pogotovu meni totalno nebitno,pa nikom nije zanimljivo to da igra bre pitaj svakog igraca reci ce da je geografija bolesna oblast sam kazem to jer ima  toliko nebitnih podataka na jednom mestu nije sve u PO nego prosto nije zanimljivo igrati nemas sta da naucis pametno u tim oblastima ja sam voleo ovaj cq pogotovu geografiju ali vise nema smisla
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 01:58:39 od Haostebrex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia x6
Ne smeta mi sto su nova pitanja, i ne zanima me PO, posto ne igram takm.
Ja ti samo kazem da bi trebalo da imas neki kriterijum po kojima se prihvataju pitanja, i neki argument koji podrzava tvoje misljenje, a koji ti ocigledno nemas.

No, nema veze, Dubic slika pitanja, pa ce se lepo videti od koga su, kad su poslata, da li je neko vec poslao takvo pitanje itd. Smiley

I onda se ljudi pitaju sto je sve manje igraca Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony xperia
Ok, receno je da se obrati veca paznja i procesljaju pitanja. Ne mora da ovo predje u merenje ciji je veci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.