Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:35:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za muslimane~Islam  (Pročitano 45346 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson z770
http://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Asgari_and_Ayaz_Marhoni

http://en.wikipedia.org/wiki/Atefeh_Sahaaleh - objese djevojku zato što je silovana !!!

eto vam gospodo pa se uvjerite sami u dobrotu i humaonst islamse religije, takođe imajte u vidu da je Iran država koja počiva na temeljima islama i svi ovakvi događaji se pravdaju kuranom .
Ne znas niosta o islamu a usudjujes se da ga osudjujes, de malo procitaj nauci nes o islamu pa onda pricaj, a ne kod tebe je samo Srbin, srbin i srbin nis drugo....

Молим одговор на питање:

Да ли је тачно да Куран часни нигде дословно не налаже обичај обрезивања?
Ne mora sve biti naredjeno u Kur*anu ima iu Sunnet Allahovog Poslanika Muhammeda s.a.v.s.
O muslimanima BiH:

"Добро, ево испровоцирао си ме:

Ви брале живте у туђој земљи, Авганистан и остале шеријатске државе се не налазе у Европи, већ у Азији, а БиХ је (погледај у атлас) још увијек у европи.
Ова земља је још од првих мисионрења апостола Павла и Титуса постала хришћанска, и то ће допало се то вама или не (а све са подршком Америке и ЕУ - остати).

Коме се то не допада, ено му Ирака, Турске, Сауди Арабије, Авганистана, Ирана и осталих *колијевки демократије*, сигуран сам да ће лако добити *држављанство*!

Иначе, најстарија вјерска грађевина на овом тлу није *ђамија*, него Црква, коју су подизали припадници Хрватског и Српског народа, тада никаквог помена о другим народима није било.

До прије 20 година сте били поштени и признавали да сте национално Срби или Хрваати моји су под притиском турске власти прешли на ислам, што се сад тако страшно стидите тога.

Ја бих иза своје вјере и увјерења стајао, и не би се бранио неким лажним нацијама.
(Нпр, ја сам албанац православне вјере и имам држављанство САД.)

Значи - поштено реци:

ја сам србин/хрват исламске вјероисповјести, а имам држављанство Шведске!

То што ти мијешаш припадност нацији са припадношћу држави тј, држављанством само показује колико си образован, питај неког правника, па ће ти се касти.

САД је иначе држава грађана Америке
који су по националној припадности Ирци, Италијани, Пољаци, Грци итд...И они се те припадности не одричу јер је људима јасно да појам држављанства и нације немају везе један са другим.

БиХ неће никада бити шеријатска држава, ма колико би ти то волио, нити ће се 50 % становништва одрећи припадности своме народу, а ти брале сањај и даље или закухавај и даље и подижи притисак људима који још носе ране из прошлог рата!"

Izvor:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=23740&postdays=0&postorder=asc&start=40

PS Pod nikom Damaskin je talentovani mladi bosansko-hercegovacki pijanista Arsen Carkic iz Banjaluke.
Ne zanm u cemu je ovdje fora trebao si napisati sta su drugi njemu pisali, nemam zivaca da iddem na taj forum, a fakat on  nema pojma o cemu prica...
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 23:54:54 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Boli te sto sam bolji od tebe, znam da te vrijedja to ali nisam ti ja kriv...picko jedna... ona je kuuurva..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Семире, забога милога, не пиши по пет постова за редом. Имаш опцију измени, па додај све што си заборавио.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
živim sa muslimanima već 20 godina (toliko i imam) poštujem sve religije, veliki sam pacifista - svi mi to govore ali ne volim kad neko promoviše svoju religiju i govori kako je ona naj naj, superiorna... da ostale nisu dostojne njihove religije. ti linkovi su vjeruj mi *semir_86" "dobri" kakvih sam se načitao, nisu to sve istine ali nisu ni laži !!!
Nije čitav svijet lud !
« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 01:34:00 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Mislim da svaku religiju treba izmeniti ne drasticno,
neka uverenja koja su bila normalna u 7. veku ne moraju biti sada.
Religije treba prilagoditi ovom vremenu ,mislim da ima stvarno nekih surovosti.
Nepravedno je sto smo primorani da zrtvujemo toliko stvari samo da bi bili prihvaceni od drustva(starijeg drustva
sa svojim konzervativnim uverenjim,toliko cvrstim da idu preko svega).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Ja bih sve religije zabranio,mnogo manje sranja bi bilo.Mada poenta je da bi covek nasao nesto drugo oko cega da se ubija. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
po nekoj anketi najveca glupost ikada izmisljena je upravo religija .....
po meni je ok da ima vise religija,samo kad bi svi ljudi razmisljali pozitivno i na isti nacin .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ovo danas u svijetu se baš otelo kontroli , jer neke religije su postale krajnje extremne !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nisu religije ekstremne vec pojedinci u njima, kako je to i ovdje puno puta zakljucivano.  Smile Smile Smile
Sto cemo sa Komunizmom, koji je bio suvremena religija i uzela dosta elemenata od nje, npr. Lenjin nikad nije sahranjen, dogmatizam, rat, prisila, masovne manifestacije, obozavanje simbolike, disident je zamijenio blasfemicara, razlicito tumacenje Marksa, novi "proroci" kao Mao Ce Tung itd.
Da sad ne ocrnjujem komunizam koji je kod nas bio tako "strog" kao Islam u Bosni pa nismo nesto propatili kao istocniji susjedi.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 03:26:39 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
kod nas bio tako "strog" kao Islam u Bosni pa nismo nesto propatili kao istocniji susjedi.

Ebiga ,Tile bio balanser, znao je sta je mogao kod koga i kad.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Interesuje me kako se na ovo gleda u islamskom svetu.Zasto su kamenovali devojku zato sto se zabavljala sa muskarcem druge religije?
Evo linka   Klikni ovde
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:35:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.