Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 12:32:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za muslimane~Islam  (Pročitano 45438 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Poenta je da sve 3 globalne religije vole jednog boga,a osudjuje pagane!!

Поента је да "примитивни" пагани нису никад никог убили да би примио њихову веру а ови напредни што наводно знају за дифузију ракетних погона остављају хектолитре крви иза себе.

Ne nego se u paganizmu "Zrtvovanje" radi smrtnom inekcijom ??  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
indo-evropske religije nisu nikad trazile podnoshenje ljudskih zrtava,a i podnoshenje zivotinjskih zrtava je nestalo pre hrista  .semitske religije jesu,pa je mojsije jedva uspeo da koliko-toliko zabrani ,mada se kasnije vracalo (biblija svedochi Smile) .

nijedna ,jedina religija osim ove 3 semitske (judaizam,hriscanstvo,islam) se nikad nije shirila nasilnim putem,chak ni verovanja najprimitivnijih plemena. pojam "verski rat" je dakle iskljuchivo vezan za ove 3 semitske - proklete religije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
nijedna ,jedina religija osim ove 3 semitske (judaizam,hriscanstvo,islam) se nikad nije shirila nasilnim putem,chak ni verovanja najprimitivnijih plemena. pojam "verski rat" je dakle iskljuchivo vezan za ove 3 semitske - proklete religije.

Ti uporedjujes babe i zabe .
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Suština onog što ja hoću da kažem je da onaj koji kaže da je Musliman,a širi Islam nasilno,nije Musliman prema definiciji pojma Musliman u Kuranu.

А да ли би могао да ми даш ту тачну дефиницију појма "муслиман" из Кур'ан-а?

Ceo Kuran je definicija pojma Musliman.To ja ne znam da definišem pomoću jedne rečenice.

Ja njega ne mogu da optužim pred Bogom da je lažni musliman,jer ja ne znam sve detalje iz njegovog života.A Bog zna za svakog ko je i šta je i ja mu nisam potreban kao svedok.Ja samo imam svoje mišljenje o njemu na osnovu mojih shvatanja i vidim da on prema mom shvatanju ne poštuje ono što se propoveda u Kuranu.Znači,ja se tako postavljam prema njemu,ali ga ne osuđujem,već ostavljam Bogu da presuđuje.

Свеједно, оптужујеш га пред људима.

Ja ovde iznosim svoj stav prema njemu.A i ti ga,ako ja dobro shvatam,optužuješ pred ljudima da loše radi.A onaj koji loše radi,nije Musliman kako je definisano u Kuranu po mom tumačenju Kurana.Međutim,ako se pokaje,može opet da bude Musliman.

A što se ostalog tiče, ja se sa tobom slažem.I ja naglašavam da je sve ovo što ja ovde iznosim moje subjektivno mišljenje.Ali i ti iznosiš samo svoje subjektivno mišljenje.I svi ostali.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ti uporedjujes babe i zabe .

'Оће то кад се чињенице изнесу.

Ceo Kuran je definicija pojma Musliman.To ja ne znam da definišem pomoću jedne rečenice.

То је само твоје схватање појма "муслиман". Доста људи га схвата другачије.

Ja ovde iznosim svoj stav prema njemu.A i ti ga,ako ja dobro shvatam,optužuješ pred ljudima da loše radi.A onaj koji loše radi,nije Musliman kako je definisano u Kuranu po mom tumačenju Kurana.Međutim,ako se pokaje,može opet da bude Musliman.

Подебљао сам ти кључну реченицу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
nijedna ,jedina religija osim ove 3 semitske (judaizam,hriscanstvo,islam)

Pa zato sto nisu toliko zastupljene,inace seti se pohod Atinjana na Tesovce (za rad Boga Apolona).Ili da ne govorim o zrtvovanju novorodjene dece zbog zita,vode.......Pa stari Sloveni su ubijali svako cetvrto dete da bi sezona ribolova bila uspesna. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa zato sto nisu toliko zastupljene

Ја колико знам до рођења Исуса, само су жидови веровали у једног Бога. Сви остали народи света су били пагани. И ти причаш о "заступљености"?

da ne govorim o zrtvovanju novorodjene dece zbog zita,vode.......

А ко је то жртвовао новорођену (и то своју децу) због жита, воде...?  Smile

Чак ни Астеци (који иначе не припадају индо-европској грани религија) нису жртвовали децу. Баш ме интересује ко то јесте и који су извори тих лупетања?

Pa stari Sloveni su ubijali svako cetvrto dete da bi sezona ribolova bila uspesna. Smile

Прљава и подла лаж. Само не знам ко је измислио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
Чак ни Астеци (који иначе не припадају индо-европској грани религија) нису жртвовали децу. Баш ме интересује ко то јесте и који су извори тих лупетања?

Knjiga se zove "Gods have spoken" od Luciana Rendela izdanje je 1978 .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
nijedna ,jedina religija osim ove 3 semitske (judaizam,hriscanstvo,islam)

Pa zato sto nisu toliko zastupljene,inace seti se pohod Atinjana na Tesovce (za rad Boga Apolona).Ili da ne govorim o zrtvovanju novorodjene dece zbog zita,vode.......Pa stari Sloveni su ubijali svako cetvrto dete da bi sezona ribolova bila uspesna. Smile
sramota je kad neko ko sebe smatra srbinom toliko nipodishtava svoje a velicha svoje neprijatelje ... za tvoju informaciju,u staroj slovenskoj religiji se sa neodobravanjem gledalo uopshte na krvne zrtve .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
sramota je kad neko ko sebe smatra srbinom toliko nipodishtava svoje a velicha svoje neprijatelje ... za tvoju informaciju,u staroj slovenskoj religiji se sa neodobravanjem gledalo uopshte na krvne zrtve .

Sramota je da pola Srba koji postuju na ovoj temi nemaju blage veze s vezom.Sramota je da mi kao mali i dobri narod pljujemo konstantno po svima.Prelistaj unazad stranice "Srbine" i vidi sopstvenu toleranciju koju si pokazao na ovom topicu.Nije poenta samo pljuvati,vec znati i zbog cega.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 12:32:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.