Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 11:59:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za muslimane~Islam  (Pročitano 45436 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
rob u umu - pa to je josh gore nego rob u lancima Smile i ti se josh pitash zashto svaki slobodan chovek ima duznost da se bori protiv islama ...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E65,6670
ako sam rob zato sto ne smem da pijem,ubijam,cinim nemoral,kradem,...onda cu rob rado i biti.bilo u lancima ili u umu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
u tome je razloga izmedju roba i slobodnog choveka - rob ne sme ,slobodan chovek nece ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E65,6670
ja sam slobodan kao covek,ali sam ujedno i Allahov rob,kao vernik (ili barem tome tezim).
ne smem zbog toga sto je to zabranjeno,a necu zato sto to nije moralno,ni prema meni,ni prema drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne moze se biti i rob i slobodan.ako si allahov rob onda si rob za sve i svakog. shto se mene tiche ,ja sam slobodan i boricu se da ne budem nichiji rob jer sloboda -cenu nema.
mislim da je sve recheno ,neprijatelji smo i to ostaje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E65,6670
coveka ne moze da stvori "sve" i "svako".On nas je stvorio,pa samo On moze bit' nas Gospodar!
ako ti smatras da smo neprijatelji,ja necu,ali te necu smatrati ni za prijatelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vi kao muslimani? pa ukratko : islam je ideologija koja je neprijatelj chovechanstvu uopshte (vec je 100 puta prezvakavano zashto) .osim toga kao otpadnici od tog istog naroda,vi ste nam prirodni neprijatelji jer morate uvek nechim da opravdavate svoje otpadnishtvo.zato ste uvek bili protiv nas u svim ratovima.

Ko si ti da meni kažeš da sam otpadnik mog naroda?Jel' tebe taj narod izabrao da ga predstavljaš?Ja pravo da ti kažem ne vidim nikakvu razliku između tog što ti pričaš i onog što pričaju oni „ekstremni muslimani“.Razlika je jedino u objektima o kojima govorite.I ti i oni ste protiv pravog Islama,ako se ne varam.

islam zagovara da su svi ljudi ropska bica nekog imaginarnog boga,a u stvari njegovih sveshtenika. takvo drushtvo je u suprotnosti sa osnovnom teznjom koja je choveka uchinila chovekom - da bude slobodan.

Da su ljudi robovi,to je činjenično stanje.Jel’ ti možeš da uradiš sve što ti padne na pamet?Ne bih rekao,nego si prinuđen da radiš ono za šta si sposoban.Ali svakom čoveku je dato pravo da odlučuje šta će da radi od tih stvari za koje je sposoban,tako da je svako u tom smislu slobodan.A tu slobodu ti je dao Bog,jer je on tako hteo,a ne zato što ti tako hoćeš.A Bog nije imaginaran,jer ga i ti osećaš u sebi i on te pokreće.A ko je postao rob sveštenika,taj u Boga ne veruje i to Islam ne propoveda.A da se zlo namnožilo na zemlji,sa tim se slažem.Ali ne zbog jednosemitizma,nego zbog mnogoboštva.Mnogo je onih koji kažu da su jednobošci,a služe „bogu“ para, „bogu“ rata, „bogu“ telesnog zadovoljstva i ko zna kakvim sve bogovima.A ja sam baš čitajuči o mnogobošcima osetio da su oni verovali u neke imaginarne bogove.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
otpadnik jesi ,jer si se okrenuo bogu svojih neprijatelja koji zele da unishte tvoj narod. chinjenice se chinjenice.

slobodu niko ne moze da ti da ili pokloni - slobodu svako mora da izbori za sebe.ali poshto si ti rob ,nikako i ne mozesh da razumesh slobodu. ali morash da shvatish da pokushaji tebe,tvog boga zla i tvoje religije da uzmu moju slobodu i slobodu mog naroda mogu da zavrshe samo vashim unishtenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To nije Bog mojih neprijatelja,jer taj Bog o kome ja pričam deluje u meni,a i u tebi,jer Bog o kome ja pričam je Priroda.

A zašto ti moraš da ideš u WC ako nisi rob tela,a to za mene jesi?

Isus (Jevanđelje po Barnabi):
“Hoće li se možda sekira hvalisati što je posekla šumu gde je čovek načinio vrt? Zasigurno ne, jer čovek je to sve uradio, da, i (napravio) sjekiru svojim rukama.
A ti o čoveče, hoćeš li se ti hvalisati da si učinio sve šta je dobro, obzirom da te je naš Bog stvorio od ilovače i učinio u tebi svako učinjeno dobro?
I zašto ti prezireš svog komšiju? Zar ne znaš da te Bog nije sačuvao od Satane, ti bi bio gori od Satane?
Pa zar ne znaš da je jedan jedini grijeh promenio najlepšeg anđela u najodbojnijeg demona? I da je najsavršeniji čovjek koji je došao na svijet koji je bio Adam, on promenio u jadno biće, podvrgnuvši ga onom šta mi trpimo, zajedno sa svim njegovim potomstvom? Koji dekret onda ti imaš zbog kojeg bi ti mogao živjeti na svoje vlastito zadovoljstvo bez straha? Jao tebi o ilovačo, jer si ti sebe uzvisila nad Bogom koji te je stvorio, ti ćeš biti ponižena pod nogama Satane koji čeka na tebe".

O ovome ja pričam.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
tvoj problem i jeste shto smatrash sebe ilovachom,prahom i hteo bi druge da spustish na tvoj nivo ,da bi onda mogao njima da vladash Smile

istina je jednostavna - telo umire,dusha umire ,ali duh ostaje jer je on bezvremen i nestvoren. on nema ni pochetak ni kraj - za njega je tvoj bedni bog samo prolazna iluzija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 11:59:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.