Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“  (Pročitano 31476 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
.... Ako troshish 1000 din mesechno na telefon( najiskrenije-ne mogu da zamislim kako je moguce troshiti manje)...
Tvoj problem, nije moj. Smile
Primer: za pozivanje (fiksnog ili mobilnog telefona) može lepo da se nasloni na govornicu, ubaci ona tkz. "Halo kartica" u istu i obavi razgovor....
Ja trošim manje od 1000 dinara mesečno na mob. telefon kao i većina korisnika na ovom forumu. Lepo su se oni izjasnili u temi:  Koliki je vaš mesečni račun za mobilni telefon?? ... samim tim, rekoh: tvoj problem što ne možeš da shvatiš da neko troši manje od 1000 dinara mobinim telefonom!
Citat
a zelish da imash telefon kao shto je n95, mislim da je opet bolje kupiti ga za 2800 din manje nego u radnji( sa pomozi-boze nadom gde je i kako dekodiran) jer ga kupujesh od ovlashcenog dilera, i imash pravu garanciju..
Ono što želim od sitne tehničke robe kupujem keš novcem a ne na kredit od dve godine!
Pored ovoga, lepo reče StevieG i ja se nadovezujem citatom na tu tvoju logiku da je bolje kupiti ga od "ovlašćenog dilera":
Evo i ja da kažem koju...to  je aparat u full pack-ovanju od uvoznika Alfa Copy a ne ona đubreta firme Mobis, otpad iz hrvatske. ...
Kao što vidiš, ima pametnih ljudi koji ne veruju u bajke o Mobis "ovlašćenim dilerima" i znaju malo više od čiste demagogije! Nema potrebe da ti prevodim ili komentarišem, zar ne?!?
....Generalni zaključak je da ne vredi te pare. Uzgred nijedan aparat ne vredi više od 300 jevreja pa kakav kod da je!
Ovo je takodje kao što vidiš razmišljanje jednog pametnog čoveka, i nema potrebe i ovo prevoditi ili komentarisati! Samim tim, to je i moje razmišljanje da telefon jedino vredi kada bude bio u cenovnom rangu od nekih 300€ ... sve do tada neka ga kupuju oni kako i sam tvrdi @Shaka Zuluf -> "a zelish da imash" ...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 15:34:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ako troshish manje od 1000 din mesechno na telefon-shta ce ti Nokia n95? Da igrash igrice ili shta? Shta ce ti uopshte symbian telefon? Ne vidim poentu korishcenja telefona koji ima npr. mogucnost unosa velikog broja kontakata i laku konverzaciju istih sa PC-em, kada te brojeve ne pozivash???  Smile Smile

Neka je Nokia n95 preko nekog operatera 100 evra. Kupish je i shta radish sa njom? Gledash je? Pokazujesh svima? Slikash sa njom( bolje da si uzeo foto-aparat)? Slushash muziku( kupi mp3 player rodjache!)? Poshto ne koristish tel vishe od 5 min dnevno, ne vidim poentu noshenja tako glomaznog i skupog telefona..

Pricha o zvanju sa govornice definitivno ne spada u demagogiju?  Smile Smile Pa po toj logici-dovoljno je imati pejdzer i halo karticu-shto se mi onda glupiramo po ovim forumima o mobilnim telefonima???

Ne znam dal si uochio da ni jednog trena nisam komentarisao karakteristike ni tehnichke mogucnosti tog telefona. Naprosto-on je pravljen da bude skup, i onaj kome takav tel treba, neka ga i plati. Nije to economic clasa telefona, ni na zapadu takav tel ne nose deca u osnovnu shkolu  Smile Smile..
Ja se sa svojim stojadinom bash lepo vozim po Bg-u, i sa moje tachke gledishta dati 50 000 evra za neki dzip je glupo. Al jbg, da mi treba dzip i da imam te pare, verovatno bih mislio drugachije  Smile Smile

i moram josh jednom napisati: izaberesh paket koji ti odgovara, pa tek onda gledash koji telefon mozesh uzeti uz taj paket i dal ti se to isplati..Znachi-nisi pod obavezom, jer se ne uvaljujesh u paket koji ne troshish/ili ne mozesh da platish!!!
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 17:09:42 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Citat
izaberesh paket koji ti odgovara, pa tek onda gledash koji telefon mozesh uzeti uz taj paket i dal ti se to isplati..Znachi-nisi pod obavezom, jer se ne uvaljujesh u paket koji ne troshish/ili ne mozesh da platish!!!

Ovo pozdravljam, mada ljudi uopšte ne kreću od te pozicije... Znam gomilu ljudi koji "nikad neće potpisati ugovor", a sad pohrlili samo zbog fona... Karakteri, nema šta.... A dobar procenat njih je napravio već račune, pa ne može da plate, kasne... Nisu navikli da imaju "neograničeno"...    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pa to je osnovni problem-glava  Smile Smile
Ako cesh realno-koji je interes bilo kom operateru da povoljno proda inache jako skup telefon, onome ko ima malu mesechnu potroshnju?
Lepo je kupiti n70me od MTS-a za 50 evra, al rodjache-kako da potroshim 1000 minuta(uglavnom u njihovoj mrezi) za mesec dana, ili josh bolje-kako to da platim?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
To sam i ja rekao, pre više od pola godine. Da citiram sebe sa 9. strane ove iste teme :

Citat
И зашто толико потенцирају људи да је то обавеза, да су они преваранти, па чекајте, зашто би ти неко поклонио ствар од 400 евра за 200? Нормално да мораш нечим да му узвратиш, а то је да будеш 2 године њихов претплатник. Друга је ствар што свака шуша у Србији хоће Н73, а да троши 100 динара месечно. Па који ће ти ђаво онда телефон од 400 евра? Да стоји на столу у кафићу, да сви виде како га ти имаш?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Tako je role..ne mozesh da budesh baja a da se za dzep ne uhvatish  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Prvo da se razumemo - ja ne volim da ikome plaćam račune pored već osnovnih(porez, el. energija), dodatnih - internet, fiksni tel., .... i nametnutih od države tipa socijalno osiguranje, TV pretplata, samodoprinosi, .. i dr.
Tako da priča o tome "odabereš paket koji ti odgovara" može da prodje samo kod onoga kome takvi razgovori donose zaradu ...
Poslovni ljudi koji troše mnogo "u ime firme" dobijaju od tih firmi telefone po povlašćenim cenama, ... stvarno ja ne vidim logiku uzimanja postpaid paketa ako to nema nikakvog efekta na posao i ne donosi zaradu!
Možda je tebi lepo kako kažeš: "Ja mesechno imam oko 3000 din rachuna, nemam firmu niti ishta slichno. Naprosto koristim telefon svaki dan.." i onda je i normalno da za takvu potrošnju odabereš postpaid tarifu, ali nekome nije ako troši mnogo manje i ne baca novac na najobičniji razgovor!
Ako troshish manje od 1000 din mesechno na telefon-shta ce ti Nokia n95?
Tvoje objašnjenje da takav telefon mora imati neko ko mnogo troši zato što ovaj ima "mogucnost unosa velikog broja kontakata i laku konverzaciju istih sa PC-em" ne drži vodu -> to su mogli i razni telefoni sa monohromatskim ekranom i danas koštaju kao paklo cigareta ....

Ovo je prvi put da vidim da na ovom forumu neko govori o tome da telefon koji mnogo košta treba da kupuje onaj koji mnogo razgovara!
Možda je ovo i tačno u nekim drugim primerima, ali u primeru N95 sigurno nije jer mu baterija jedva izdrži "dan i par minuta", samim tim, ovo je sve samo ne uredjaj predvidjen za dugotrajne razgovore ili tu uopšteno mnogo razgovaranja ...
Na kraju krajeva ovakvi se uredjaji i više ne reklamiraju kao aparati za razgovaranje već multimedijalne sprve sa operativnim sistemom, .... no kome ja to pričam, ima TOP tema pa pročitaj čemu takvi telefoni služe ....
Naprosto-on je pravljen da bude skup, i onaj kome takav tel treba, neka ga i plati.
Ovo takodje nije tačno! Telefoni su skupi samo prilikom početka prodaje i već posle godinu dana njihova cena se spusti i za 300% što samo dokazuje da su instant plastične naprave koje su stvorene za naravno i instant zabavu i zaradu kompanijama koje ih i prave.
Pre samo mesec i po dana je koštao 1400€ dok sada košta 585€?!? Jel to tebi računica i logika da je pravljen da bude skup? Znači, ako ga je neko kupio pre samo 45 dana on je izgubio ni manje ni više nego 815 evra ... alooo pameti!
Verujem da će u januaru ili februaru da ne govorimo aprilu sledeće godine(tačno godinu dana od početka prodaje kod nas) koštati ispod 300€ kao što danas koštaju budžet modeli ....
Naprosto je smešno govoriti sa respektom o mob. telefonu danas, naročito o njegovoj vrednosti!
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 19:18:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
postoje ljudi (čitaj seljaci) kojima ne znači koliko košta tel i hoće prvi da ga imaju, i za mene je to OK ako hoćeš da budeš budala budi mene ne zanima al ja ne dajem za tel preko 300e nipošto. ali ne slažem se da za neki model treba čekati godinu dana koji će mi tako star model, još ako ga planiram ja nositi jedno godinu i po - dve......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
postoje ljudi (čitaj seljaci) kojima ne znači koliko košta tel i hoće prvi da ga imaju, i za mene je to OK ako hoćeš da budeš budala budi mene ne zanima al ja ne dajem za tel preko 300e nipošto. ali ne slažem se da za neki model treba čekati godinu dana koji će mi tako star model, još ako ga planiram ja nositi jedno godinu i po - dve......  Smile
Daj da ne idemo suviše u off i krenemo raspravu van okvira teme ... hteo bih samo da kažem da telefoni sa operativnim sistemom "ne stare" kao fancy modeli koji se rade za nadolazeću modnu sezonu i sa njom gube efekat.
Iskreno, dobar Symbian telefon je i dalje Nokia 6630 koja se dosta davno pojavila ... tako da ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat
postoje ljudi (čitaj seljaci) kojima ne znači koliko košta tel i hoće prvi da ga imaju

Живела Србија.... Док је оваквих, увек ће тако и бити, да се не проадју, не би толико коштали.

Телефони су прво били луксуз, па онда потреба, а сада су модни детаљ, ...

"Па брате, не могу носим гиље од 300 јевреја, мајцу од 100,  лоне од 150, и фон од 100, мора буде бар 500..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.