Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N95/N95 8GB  (Pročitano 311410 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vidiš to nisam znao. Znači gdje god ima 3G signala , biće dostupan i HSDPA. To je dobra stvar. Naravno sad ostaje samo da snize cijene i uvedu kakve povoljnije Flat pakete za 3G...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pogledajte ovaj test - http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95-music-en.shtml . Najblaze receno multimedija ovog telefona nije bas najbolje ocenjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nije najbolje ocenjena u klasi u kojoj se telefon nalazi - najvišoj ... to ne znači da je njegova multimedija lošijeg kvaliteta od recimo one u modelima N73/N80 i td ...
Treba uzimati u obzir da se testovi vrše po takvom redosledu ...

No, ipak nervira sam podatak da je kod ovog N95 modela sve prosečno. Ako se komentariše GPS novotarija s' tehničke strane, onda nije ni prosečna već zastarela tehnologija .... ako se komentariše kamera opet ista priča o lošem softveru, nedostatku ovoga i onoga ... muzika i zvuk se takodje deklariše kao prosek za prosečne korisnike nenaviknute na finese koje pružaju SE uredjaji, ... bla, bla, bla, .... pa jebote kako onda ne ispade da je i cena uredjaja prosečna od nekih 200 i kusur evra već beše i preko 1000 evra?!?
Ne razumem koja je ovo politika šišanja ovaca iz nokije da ugradjuje loš hardver i štedi na njemu u svakom segmentu telefona i opet takav telefon svrstava u najvišu klasu uredjaja koje proizvodi i cenu istom odredi u tom rangu???
Lepo neko reče da je nokia ništa drugo, no "porez na budale"!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
sto se tice multimedije, sredice se to pojavom novog firmwer-a... Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ciglo, ne kapiram tvoj stav o ovom telefonu. Cenim tvoje misljenje, a znas da i sam gajim velike simpatije prema ovom telefonu i posmatram ga kao velikog kandidata za svoj buduci telefon, ali malo mi je tesko da razumem sta zelis da kazes. Kada sam ja pricao o E61i, ti si rekao kako to nije dobar izbor i ne moze da se poredi sa n95, jer n95 je daleko bolji, ima potpuno novi hardver i jos si rekao da je to tvoj buduci telefon. Opet sa druge strane sam si pricao o malo rama koji telefon bar za sada ima, slozili smo se da je gps skoro neupotrebljiv, kamera prosecna, zvuk izgleda takodje. Baterija je isto prilicno jadna, bar u poredjenju sa istom na e61i o kome sam ja tada pricao. Ne znam, ne kapiram. Sta je jos ostalo po cemu je ovaj telefon tako poseban. Ok, ima OS 9.2 koji je noviji, optimizovaniji i to je u redu. Medjutim, ne verujem da je on znacanije bolji, ako je uopste bolji od OS 9.1 koji opet ima gomila novijih telefona gde ima po nekim parametrima dosta boljih telefona. Recimo tu su E61i, E65, pa i N serija ima modele koji su po odredjenim parametrima bolji, recimo zvuk, kamera, baterija i tako dalje. Sada i sam kazes da je sve na n95 prosecno, pa ne znam sta da mislim. Kazem opet, cenim tvoje misljenje i uzimam ga sa prilicno velikim respektom, ali ne mogu da shvatim sta ti zaista mislis o n95. Hoces li ga ti kupovati kada mu padne cena ili neces? Ako hoces, zasto je n95 najbolji, ili bolje da kazem, zasto je i po cemu bolji, od recimo e65 ili e61i?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
Hoces li ga ti kupovati kada mu padne cena ili neces? Ako hoces, zasto je n95 najbolji, ili bolje da kazem, zasto je i po cemu bolji, od recimo e65 ili e61i?
Kažem da je cena ovog telefona nabudžena dok je u njemu ugradjena elektronika ili ti delovi prosečnog kvaliteta što je neshvatljivo ako se uzmu u obzir pretenzije nokie da N95 predstavi kao vrhunski model ... Samim tim, dobar je samo kada mu cena bude ispod 300€ - onda će da bude odličan, ne samo dobar. Smile
Zašto je bolji od navedenih?!?
Zato što ima mnogo jači procesor prvenstveno, "na papiru" isto toliko RAM-a(nadamo se da će neki naredni firmver to dokazati), u okviru tog procesora je i taj 3D akcelerator ma šta već koji mu opet daje punu podršku za neke nove izazove(N-Gage Arena, video snimci velike rezolucije, bla, bla,), odličan i pregledan ekran(dovoljno velik) dok su dizajn i veličina telefona zadovoljavajući, ima podršku za HSDPA(isti podržava i naš MTS 064 što mu dodje - brz internet bato), TV Out za prezentacije ne škodi, WLAN Wi-Fi 802.11 b/g i "pravi" Bluetooth v2.0 sa podrškom za A2DP sluške tj., profil, video klipovi u DivX rezoluciji zbog takvog procesora i tog 3D akcelerator-a .... okrnjeni GPS opet može služiti kao pozicioniranje i odredjivanje trenutne lokacije pa i rute što je korisno na letovanju, zimovanju, šumi, za kur*** pred drugima, da ne govorim o tome da verovatno može da radi i sa programom SmartComGPS i mapama koje isti koristi što je veliki plus jer neće trebati poseban bluetooth GPS uredjaj(ako su korisnici Motorole A925 bili zadovoljni tom ragom, biće mnogo više ovog modela) .... ima čak i operativni sistem Symbian ljubi ga majka ....
Eto razloga koji vredi tih 300€ bez ikakvog razmišljanja ....

Iskreno, ja sam dosta dugo bio zagrejan da kupim i N80 kada se bude spustio oko 300€ jer je telefon izvanredan, no najviše me je odvraćao mali ekran fizički na tom modelu i u zadnje vreme i ta baterija koja kratko traje ... ipak bih i ovo preboleo i uzeo isti da se nije pojavio najavljeni N95 sa sijaset dodatka i većim ekranom naravno, kome je cena vrtoglavo padala ...
Sve u svemu, N95 ima dovoljno veliki ekran koji je bio jedina prepreka kupovini N80 kao modela koga sam još pre godinu dana želeo uzeti i verujem da će na realnoj ceni od 300 i manje evra biti moj. Naravno da se u medjuvremenu izdešavalo to da se pokazale mane i ograničenja OS-a verzije 9.x, nedostatak specifičnih aplikacija, slabo pojavljivanje revizija već postojećih, ... što samo znači da bez Symbian S60 v8.x telefona ne ostajem bez obzira na nov model ...!
Ne verujem da će nakon N95 modela ništa novo biti izmišljeno na Symbian aparatima osim dodavanja piksela i raznih ksenonskih bliceva, hard diskova ili ti više memorije, možda se doda i više RAM-a, ali funkcionalno - čisto sumnjam!
« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 17:51:38 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
To je to Ciglo, sto sam trazio. Tnx. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
Evo i ja da kažem koju na ovu temu. U ponedeljak sam dobio jedan komad i to  je aparat u full pack-ovanju od uvoznika Alfa Copy a ne ona đubreta firme Mobis, otpad iz hrvatske. Telefon je ok, karte za navigaciju lepo funkcionišu ali nekako kao glavnu manu vidim bateriju koja uz zezanje drži jedan dan. Dopduše baš sam ga zlostavljao ali ću videti kada bude u normalnom režimu rada. Generalni zaključak je da ne vredi te pare. Uzgred nijedan aparat ne vredi više od 300 jevreja pa kakav kod da je!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
StevieG ... Kada kažeš na da karte lijepo funkcionišu... Da li to znači samo pregledavanje i određivanje trenutne pozicije?? Da li je moguće koristiti navigaciju u realnom vremenu a da se prethodno ne plati?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
StevieG, nadam se da nije spor kao P990i  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.