Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“  (Pročitano 31551 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
Nemojte tako, mozda se nekome i isplate ovakvi uslovi  Smile

siguran sam da ima i takvih ljudi.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
da da, ima ih negde sigurno....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
A shto se ne isplati? Jbg ne kapiram shta ce ti telefon kao nokia n95 ako mesechno ne troshish vishe od 1000 din??? Za svakoga ko koristi tel malo vishe nego shto je uobichajeno, kome bi odgovarao paket kao shto je Vishe priche 4000, za takvoga je 26000 din za ovaj telefon i vishe nego povoljno
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S4 mini duos
To je top model za top potrosace... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
350 grama sa sirom i jogurt. Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Pa možda im treba da lepo izgleda kad metne na astal ispred njeg u kafić? Misim da je to primarno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Najbolje je to sto je ovo realno mnogo ruzan telefon. Tako da ti sto ce da ga stavljaju u kafice, nece ni da ga kupuju. Mislim da je ovo dranje koze sa ledja. Samo lud covek moze da da ovoliko para za telefon. 300 eur je gornja granica koliko jedan telefon moze da kosta i to da nema ni jednu jedinu manu, a ne kao ovaj n95, koji se jos prakticno nije ni pojavio, a vec je otkrivena gomila njegovih nedostataka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Seća li se neko  AirMax4 patika? Nema veze što su ružne, bitno je da su skupe, a ja sam faca jer ih imam... Na to sam mislio, manje više na lepotu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
A shto se ne isplati? Jbg ne kapiram shta ce ti telefon kao nokia n95 ako mesechno ne troshish vishe od 1000 din??? Za svakoga ko koristi tel malo vishe nego shto je uobichajeno, kome bi odgovarao paket kao shto je Vishe priche 4000, za takvoga je 26000 din za ovaj telefon i vishe nego povoljno
Kome odgovara paket za 50€ mesečno ... dajte ljudi ne preterujte ... Smile
Oni koji mnogo pričaju iz nekih poslovnih razloga uglavnom imaju i poslovne telefone koje im ustupa kompanija ili firma za koju rade i to u tkz. virtuelnoj mreži gde je razgovor ispod dinara za minut za korisnike te zatvorene privatne mreže takve firme ili kompanije koja je sklopila ugovor i verujem da će odabrati MTS kao povoljniji ...
Ovi iz Telenor-a nisu normalni --- ja ni kod drugih zapadnih operatera nisam video mesečne pakete od 50€ da se ne lažemo i to još sa ograničenjima ...

Da li je neko primetio da N95 košta više nego u radnji ako se uzme paket "Više priče 500 49.000din." recimo jer tih 49000 dinara u prevodu predstavljaju 612€ dok je telefon u radnji bez ikakve mesečne pretplate ili kredita na dve godine svega 585€  Smile ...
Telenor isti računa 750€?!?
Paket "Više priče 1000 - 44.000din" je takodje smešan, jer treba dodati samo još 2800 dinara, u prevodu 35€ i kupiti nov telefon u radnji bez dvogodišnje obaveze ...

Šta ovi u Telenoru zamišljaju da je srpski narod toliko nepismen i glup???
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 01:25:55 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ja mesechno imam oko 3000 din rachuna, nemam firmu niti ishta slichno. Naprosto koristim telefon svaki dan, retko sam kuci pa fixni ne pamtim kada sam upotrebio, a da nisam vec pod ugovorom na 064 i da imam zelju za telefonom kao shto je n95, uzeo bih ga bez razmishljanja-jer da se ne lazemo, sada su paketi Telenora prilichno povoljniji nego MTS-a. Ja sam na bell400, i svaki mesec ga probijem, ali bell1000 koji nudi MTS povecava samo broj minuta u 064/065 mrezi, dok je sa fixnom telefonijom i sa 063 broj minuta u paketu isti (ili neznatna razlika, ne secam se) kao na bell400!?
Moj kum ima oko 6-7000 dinara mesechan rachun. Ima svoju gradjevinsku firmu, ne odgovara mu da uzme neki od tih paketa za tzv poslovne mreze jer je vecina njegovih razgovora sa klijentima, koristi vise price4000 i prezadovoljan je. Tako da pricha o tome da niko ne troshi 50 evrica mesechno na tel, ne stoji! Primera slichnih ovim imam bar 10, u mom okruzenju.

Poenta jeste u tome da onaj ko hoce takav telefon, treba i da ga plati! Ako te interesuje slikanje, kupi foto aparat. Ako hocesh da slushash muziku, kupi mp3 player. Al ako koristish telefon( tj ako ti ne sluzi samo za cimanje i sms) da ne bi nosio po dzepovima i tel, i mp3 player, i foto aparat, kupish telefon koji sve to ima..Vrlo prosto, zar ne?  Smile Smile

P.S. Postpaid paket nikada nisam posmatrao kao "obavezu". Vec sam chetvrta godina na postpaid, kako su mi se menjali zahtevi za upotrebom telefona, tako sam i povecavao paket. Ako troshish 1000 din mesechno na telefon( najiskrenije-ne mogu da zamislim kako je moguce troshiti manje), a zelish da imash telefon kao shto je n95, mislim da je opet bolje kupiti ga za 2800 din manje nego u radnji( sa pomozi-boze nadom gde je i kako dekodiran) jer ga kupujesh od ovlashcenog dilera, i imash pravu garanciju..
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 02:56:56 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Svidja mi se kako razmisljas! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.